Вили Ягода и Малина

• 1 187
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся актуална информация от първо лице за вили Ягода и Малина в Боровец. Обмисляме това лято да отидем на планина, а не на море, може би към края на август, като ще бъдем с бебе.  Това, което ме интересува дали вилите са подходящи за почивка с бебе през лятото. Има ли басейн, сауна и други подобни. Бихте ли ми препоръчали други вилни комплекси, от които сте останали доволни?
Благодаря!

# 1
  • Бургас
Препоръчвам Спа хотел Орбел -Добринище.Много подходящо за малки деца и бебета.Вижте сайта.Но е  пълен почти винаги и е необходимо ранна резервация.В района на хотела има и две малки самостоятелни къщички. Позволено е  за домашни любимци.Дори музиката е съобразена с малките посетители-  вечер не се пуска силно и няма чалгаТеренът е добре  поддържан  с люлки,пързалки ,игрище и др .Миналата година имаше по време на престоят ни  няколко семейства с бебета.Храната е вкусна ,а цените нормални.Чисто е и обслужването на ниво.Желателно е да сте на първия етаж ,защото  е най-хладно.Чух коментари ,че е най- горещо на високите етажи.Единствено туите бяха занимарени.Почти всички съхнеха .

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:40 от PEPABS

# 2
Ние бяхме там миналото лято с бебе, но за две нощувки. Според мен е подходящо за бебе, много е приятно около вилите с тези борове и зеленина. Има басейн, но ние не сме го ползвали и не мога да дам мнение. Единствено ми направи впечатление, че е близо до оградата а отвън пътят е супер прашен и като мине кола всичко отива в хората по бански. Сауна май има в някои вили, ние обаче взехме без сауна.
Бяхме в Ягода ние.
За храната също не мога да дам мнение, защото си готвихме. Им предвидено място за барбекю пред всяка вила, само да си носиш въглища и храничка Blush

# 3
Колко е комфортно за бебе не мога да кажа. Ние сме ходили все в сезони, които не става за басейн и не сме ползвали. Но басейна не е от тези вградени в земята, не е кой знае колко голям. Иначе се намира зад заведението в Ягода и е до футболно игрище и до пътя, чийто асфалт е виждал и по-добри дни. Не знам каква ще е миризмата от контейнерите, които са точно отсреща на басейна. До заведението има малък детски кът с батут и люлки, ако не бъркам.

В заведението храна според мен е скъпа за качеството, което предлагат. Посредствена е.

Иначе атмосферата и чистият въздух ни харесват и обичаме да ходим там. Някои от вилите в Ягода имат сауна.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 20:53 от Пълнолуние

# 4
  • ВАРНА
И аз се замислям за двуетажните вили Малина - виждам, че едните са реновирани Делукс, някакви отзиви от това лято ?

Общи условия

Активация на акаунт