От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 4

• 60 301
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
Кубратова е права-така се прави, но в поста на Нора аз долавям една нотка на желание тя да се оттърве от тази машина. А защо не, ако има възможност и не е доволна от измиването…. сега ѝ е паднало 😉😊

Хаха, и това е вярно. Още от началото ми лази по нервите тази миялна, най-вече че съдовете са мокри и бърша допълнително с кърпа. А сега като почна и да спира съвсем я намразих. Но много пари са и ще трябва да се помъча преди да я изхвърля

# 691
Кой модел е вашата съдомиялна? Ако не е проблем да споделите.

# 692
Кой модел е вашата съдомиялна? Ако не е проблем да споделите.

WFO 3033 PLX, 6th sense, ноември ще навърши 3 години. Не изсушава съдовете, пробвала съм всякак и с отваряне след програмата, и с препарати за блясък и изсушаване. Без значение, после бърша, шкафовете замирисаха на мухъл. Но сега с това спиране на програмата вече не мога да се примиря, защото после не продължава, трябва нова програма и да се моля да изкара още 30 минути, поне да ги изплакне. Вероятно е нещо в електрониката, което в един сервиз едва ли ще оправят

# 693
  • София
Аз пък допускам, че за да замиришат за 3 години шкафовете, нещо сигурно не е монтирано като хората.

# 694
Може би отваря вратата веднага след края на програмата и парата да е повредила шкафовете. Модела е свободностоящ какво толкова да му се обърка на монтажа? Много странно и неприятно.

# 695
Може би отваря вратата веднага след края на програмата и парата да е повредила шкафовете. Много странно и неприятно.
Шест години и ежедневно ползване на миялна, която автоматично отваря вратата на машината - нЕма мирис, нЕма плесен, нЕма раздут плот (вградена е).
Тази мантра за автоматичното отваряне на вратата и влагата в помещението е добре да се забрави.

Може би миялната се нуждае от допълнителни настройки, за да се включи изсушаване в края на цикъла - направени ли са?

# 696
Да, доста четох инструкцията

# 697
  • София
Аз имах реедвид, че може някой маркуч да не е наместен, да е пробит или нещо такова? Или да не е от миялната изобщо? Свободностояща да умирише шкафове, странно ми се струва, ако е в изправност.

# 698
Може би отваря вратата веднага след края на програмата и парата да е повредила шкафовете. Много странно и неприятно.

Тази мантра за автоматичното отваряне на вратата и влагата в помещението е добре да се забрави.

Моята е свободно стояща под плот. След като си отвори вратата пара не излиза никаква. Да, вратата, съдовете, самите кошници са горещи, но пара няма. Мисля, че някъде се отвежда по маркучите, ама това си е мое лаишко обяснение.

# 699
Здравейте относно съдомиялна беко индикатора за гланц постоянно свети а контейнера е пълен какво да направя.

# 700
  • София
Да не би да свети солта?Понякога се бъркат двата индикатора.

# 701
Да не би да свети солта?Понякога се бъркат двата индикатора.
не е за сол

# 702
Здравейте, разглеждам съдомиялни. Ще ми е първата . Уловката е, че са ми нужни ето тези размери :
Размери В/Ш/Д (см)   81.5/44.8/55.0 Като искам да я направим за вграждане. В момента шкафчето се отваря, затваря стандартно, но след монтаж на съдомиялната ще го променим.
Засега съм харесала ето тази:
https://www.technomarket.bg/sydomialna/gorenje-gv561d10-09189716

Моля за вашите мнения и препоръки, ще го оценя. 

# 703
Здравейте, в процес на избиране на съдомиялна съм. Честно казано изобщо не съм наясно. Основни кои производители се смятат за качествени? Ще бъде за вграждане, 60см.
Тези с 3 кошници по-функционални ли са? Много държа да е щадяща към посудата (работила съм доста с професионални и знам, че някой скапват нещата доста бързо) това от съдомиялната или от препаратите зависи?
Кои са основните функции, които са от значение?
Иска ми се да е по-икономична по възможност. Бюджета около 800лв (по-ниска цена, по-добре Joy ).
Тази ми се стори не лоша:
https://www.emag.bg/sydomijalna-za-vgrazhdane-bosch-13-komplekta … 04e/pd/DQ7CXWBBM/

# 704
Здравейте, разглеждам съдомиялни. Ще ми е първата . Уловката е, че са ми нужни ето тези размери :
Размери В/Ш/Д (см)   81.5/44.8/55.0 Като искам да я направим за вграждане. В момента шкафчето се отваря, затваря стандартно, но след монтаж на съдомиялната ще го променим.
Засега съм харесала ето тази:
https://www.technomarket.bg/sydomialna/gorenje-gv561d10-09189716

Моля за вашите мнения и препоръки, ще го оценя. 
Това са истинските размери на машината и няма никаква уловка тук-стандартни са:
Височина 82 Ширина 45 Дълбочина 55

Купете си свястна марка машина, че с това Горенье след 3-4 години ще ви се наложи да си купувате нова.
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-za-vgrazhdane-bosch-spv4emx20e
Размери на уреда (ВxШxД): 81.5 x 44.8 x 55 cm

Общи условия

Активация на акаунт