От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 4

• 60 594
  • 796
  •   2
Отговори
# 345
  • Русе
Аз пък да благодаря за коментарите Ви. Бързо и лесно успях да си избера миялна и от снощи мама БоШка мие Simple Smile
Въпреки, че погледнах с насмешка на мобилното приложение, с него за 2 мин направих всички настройки без да се налага да чета два листа упътване и да натискам безброй клавишни комбинации.

Мама БоШка  https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/free-standing- … ebox=accessories/

Hug

# 346
Ели, честито, със здраве и дъъълги години работа да ѝ осигуриш 😜

# 347
И при мен с Уърпула е така (да не пропусна и аз да кажа) Grinning

Как, забравя да се отвори ли?
Не съм сменила, ползвам само програмата 1 час, от настойките е на ON...не мога да си обясня. То так апо- добре да я мина на OFF, защото според мен така не се суши, като е предвидено да се отвори, а тя си стои затворена...Представям си как ще скокнат като звънна на сервиза, който е в друг град

# 348
  • София
Уви, не - имах предвид, че не на всички програми се отваря автоматично. Вероятно на твое място бих пробвала да изключа опцията, да пусна една миялна, след това пак да включа опцията и да видя дали ще се отвори или ще забрави. 

# 349
  • София
Аз пък да благодаря за коментарите Ви. Бързо и лесно успях да си избера миялна и от снощи мама БоШка мие Simple Smile
Въпреки, че погледнах с насмешка на мобилното приложение, с него за 2 мин направих всички настройки без да се налага да чета два листа упътване и да натискам безброй клавишни комбинации.

Мама БоШка  https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/free-standing- … ebox=accessories/

Hug

Честито! Много чинии да измие, много търкане да ви спести Smile

# 350
Здравейте! Препоръчайте ми бюджетен модел, ако може тип кубче, на която не  се налага съдовете да се забърсват предварително със салфетка или да се премиват. Благодаря!

# 351
  • София
На всички съвременни миялни не се налага съдовете да се забърсват или премиват. Това се е налагало при машините с открит нагревател, които някога са се продавали.

Все пак, ако не махнете листенцата от магданоз или салата, рискувате някои от тях да останат полепнали по съдовете.

# 352
  • СИ
...
Все пак, ако не махнете листенцата от магданоз или салата, рискувате някои от тях да останат полепнали по съдовете.

Неразтворимите хранителни остатъци запушват и филтъра или се натрупват върху него. Затова е по-добре по чиниите да няма такива.

# 353
  • София
Аз и картоф съм махала от филтъра, но той ми е сваляем и почистването е лесно. Все пак предпочитам да махна едрите отпадъци преди да пусна съдовете за миене - не обичам да чистя филтри (не само на миялната).

# 354
  • София
Едрите остатъци трябва да се махат разбира се, това винаги го пише в инструкциите. По-дребните остават по филтъра, който трябва да се чисти. Въпросът е, че за да отстраниш едрите неща не е нужно да изплакваш или забърсваш със салфетка.

# 355
  • София
Е, разбира се! Честно казано, ползвам слафетка понякога, но само защото ми е по-бързо - примерно да махна леко "отлежали" остатъци от зелена салата по купата или от чиния. Не за друго, ами я режа на ситно и после не ми се занимава да чистя филтъра само заради глупавата салата Simple Smile За друго обаче не се сещам да ми се е налагало.

# 356
Здравейте! Препоръчайте ми бюджетен модел, ако може тип кубче, на която не  се налага съдовете да се забърсват предварително със салфетка или да се премиват. Благодаря!
И аз имам нужда от тази препоръка. Слагам и горна граница за лесно тълкуване на "бюджетен" - 800лв.

# 357
Аз имам стар модел на Zanussi, ама ми е вярна и съм доволна 🙂

# 358
И аз имам нужда от тази препоръка. Слагам и горна граница за лесно тълкуване на "бюджетен" - 800лв.
Аз използвам Бош-ове на различни възрасти и едно АЕГ, но кубчета не съм имала у дома. Въпреки всичко, мисля, че тези са добри машинки:
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-bosch-sks62e32eu
https://www.technopolis.bg/bg/Svobodno-stoyashti-s%C3%A0domiyaln … B21200CW/p/667372

# 359
Моля за помощ! Не разбирам защо чашите ми се надраскват?
Съдомиялната ми е нова на Бош, 4 та серия. Препарат използвам таблетките на Дрефт и препарат за изплакване на Финиш. Къде бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт