От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 4

• 60 665
  • 796
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
Здравейте търся съдомиялна за вграждане, 45 см проблема е че трябва да е с по малка дълбочина от 55 см

# 633
Здравейте, може ли да ми препоръчате точна марка и модел съдомиялна подходяща за 4 души? Държа да измива добре съдовете. Благодаря
П.П. Имате ли система за преливане и нужна ли е според Вас?

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 14:20 от Corrie

# 634
Хм, то хубаво, ама от Беко до Бош, наприер, има един океан разлика. Кажете на хората бюджет.

# 635
Хм, то хубаво, ама от Беко до Бош, наприер, има един океан разлика. Кажете на хората бюджет.
Приблизително до 700-800 лв. Благодаря! ( Ако въпроса е към мен.)

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 14:41 от Corrie

# 636
Здравейте, може ли да препоръчате марка и модел съдомиялна. 45 см. Бюджет до 800 лв.
Моят 15 годишен WHIRLPOOL за вграждане заминава на село и трябва да взема нова. Мие и суши добре, доволна съм от него. Само с нещо обелих едно от "рогчета' на долната кошница и видях, че се е появила лека ръжда.

# 637
Здравейте, може ли да препоръчате марка и модел съдомиялна. 45 см. Бюджет до 800 лв.
Моят 15 годишен WHIRLPOOL за вграждане заминава на село и трябва да взема нова. Мие и суши добре, доволна съм от него. Само с нещо обелих едно от "рогчета' на долната кошница и видях, че се е появила лека ръжда.
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-za-vgrazhdane-electrolux-eem43200l

# 638
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-za-vgrazhdane-electrolux-eem43200l
Благодаря за предложението.
Забравила съм да напиша, че търся свободностояща съдомиялна.

# 639
Предложих такава, защото сте написала, че старата е за вграждане и реших, че ще използвате същото място.
Мисля, че около тази сума пак Електролукс или Уърлпул трябва да гледате, обаче цените идват по-височки в сравнение с вградените.

# 640
# 641
Whirlpool 😊

# 642
Здравейте, изчетох темата, отговорих си на доста от въпросите, но... между Бош и Нефф висок клас, коя марка бихте препоръчали (знам, че Нефф е по- високия клас на Бош, от друга страна масово казвате, че миялните на Бош са най-добри)?

# 643
При миялните им няма такова нещо с по- висок клас. Има марки специализирани в тип уред и такива, които не са съвсем.

# 644
  • София
Здравейте, изчетох темата, отговорих си на доста от въпросите, но... между Бош и Нефф висок клас, коя марка бихте препоръчали (знам, че Нефф е по- високия клас на Бош, от друга страна масово казвате, че миялните на Бош са най-добри)?

Неф не е по-висок клас, а просто друг бранд на групата. Все едно е коя ще вземете, при съдомиялните няма никаква разлика между Неф, Бош и Сименс, освен емблемата и цветните акценти отвътре. Разлики има само при фурните и плотовете.

Общи условия

Активация на акаунт