Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 31 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Ирко, радвам се, че писа и сте добре Heart
Емкооо, къде се изгуби Hug важното е, че има и такива хубави новини - да си изкараш страхотно!
Инджи, вчерашния ден беше безумен - 6 мероприятия (добре, че не бях поканена на 2 от тях), лекция и извънредно спешно събиране за обсъждане на документи ... - в един момент ми се искаше да сме онлайн Sunglasses
Мимчо, записах си някои дестинации за проверка.
Хубав у усмихнат ден, бандичка!

# 511
  • Калифорния, САЩ

# 512
Петък, 13 е Sunglasses Пожелавам да ви се случи по нещо хубаво! Heart

# 513
Добро утро!
Инджи на мен няма да ми се случи нещо хубаво, тръгвам на гадна проверка! прибрахме се и от вчера съм на тръстиката, направо съм като удравена с мокър парцал и не мога да си събера ума....!
Хайде бенда ползотворен работен ден!

# 514
Ир, момина сълза е любимото ми цвете, благодаря за свежото кафе💝
Мимчо, не така с лошо- животът е хубав, идва лято, ти живееш на морето, петък е😜😜😜
Днес сме на тържество за абитуриентски бал, какво ще обличам… трудна работа. Купих си две рокли от Дафне и се старах да прибера тумбака, но не съм ги мерила тези дни. Дано не рева довечера 😂

# 515
Банда добро утро!
Така чаках уикенда! Имам още багажи за оправяне и дрехи за пране! Но ще си почина от почивката.... Simple Smile
Хайде кафенцетоо

# 516
  • Русе
Привет, бандичка Hug
Голямо затишие в темичката ни. Надявам се, че всички сте добре, отпочинали сте си и се готвите за новата седмица.
Аз не съвсем така, но през седмицата предстои служебно пътуване, в което накрая ще има и ден-два за почивка Sunglasses
Майка ми днес ми чете конско, че съм имала диета, която ми помогна преди време (и ме събра с всички вас), но не я правя отново за да отслабна ...

# 517
  • Калифорния, САЩ
Добре сме, Деско, ама без да се оплаквам самп да кажа - 24 часа не са достатъчни в денонощието за мен. Точка. Ако взема да мрънкам, ще развия три страници реч. Слагам кафето и ви пожелавам хубава седмица, бандичка. И да има повече от 13 поста тази, дано.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 00:35 от ir74

# 518
Добро утро!
Деси, и моята майка ми чете конско... направо не знам кой път да хващам...
Не ми се ходи на работа и това е! Simple Smile

# 519
  • София
Добро утро,
И ние сме добре, Деско! ❤ Това сиво ежедневие ме разбива. Скоро наш приятел става на 50, та ще ни се случи нещо по- различно. Чакам морето с нетърпение и се радвам на пролетта. 😊
Ир, ❤ Мими ❤  и всички❤

# 520
Добро утро!
Деска това се канех да напиша и аз .............Голямо затишие е при нас. Но се радвам че Ир, Мими и Вангоби Heart са се включили след теб!
Ир добре се забвалява Ванко Kissing Heart
И аз съм добре, всеки ден отмятам минал още един ден и намаляват дните до пътуването Heart
Хубава седмица да имате, банда! Heart

# 521
  • Бургас
Привет!
В затишие съм...не ми се говори, нещо...
Килата са ........немиговори!
От една седмица ми е възпалена дисковата херния и не знам къде се намирам. В четвъртък и петък работих лежешком от вкъщи. На обезболяващи съм. За такъв шугав човек като мен, който е постоянно в движение, това много ме затормозява. Цветенцата ми са обрасли, къщата - за чистене....не ми е комфортно. Мрън!

Деско,  аз май ще минавам на 90ДД. В зоната наблягам на млечните, които за мен не са добре и съм подпухнала като превтасал козунак.
Днес ще съм на вода и плодове, да разтоваря малко и ще сметна от кога да стартирам, че планирам в петък да скокнем до комшиите.
Иначе... в събота бяхме на сватба. Оженихме дъщеричката на съседите на вилата. Беше приказно. След малко ще кача Ина снимка, да ме видите каква съм китка разцъфтяла Satisfied
Скрит текст:

# 522
Страхотна си Иринкооо, същинско майско цвете...! Heart

# 523
  • София
Привет Nature Sunny
Иринита, да се подобрява Heart
Ир, браво на Ванко Heart и на теб Heart
Ние скитосвахме ро паркове и градинки Heart после се оказа, че днес и утре имала момата изходно ниво, но тя пропуснала да каже Nerd днес е на танци, ще се приберем кой знае кога, но реших, че за 2ч повече няма да научи- каквото, такова.
Деси, и аз все се замислях за 90дд, колко ли пъти се заричах че ще я започна... и все нещо ме спъва...аз самата, разбира се!
От днес стартира Relaxed пък ще видим! Да взема да се отчитам ли, та да вадите точилките Innocent
Скрит текст:
1ден
закуска: сок от грейпфрут
Обяд:телешко месо и салата
вечеря: спагети от тиквички със сос болонезе
Хубав ден на всички Heart
Дописвам Heart Иринита, разкошна си Heart

# 524
Иринита прекрасна си! Heart Дано скоро мине възпалението!
Ничия успех! Heart

Общи условия

Активация на акаунт