Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 67

• 31 015
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!
Много оредяха редиците.
Как сте банда, как е хапването!

# 541
  • Targovishte
Добро утро, Мими! Ей такова ми е хапването Simple Smile

Скрит текст:
вчера си пробвах новия еърфраер

Здравейте, банда! При мен - нищо ново. В очакване съм на пътуването до Баня на 28-ми в събота.

Пожелавам приятен ден и успешна седмица

# 542
  • София
Добро утро Yellow Heart Nature Sunny
Мими, с такава гледка, добре започва дори понеделник Heart
Днес съм на плодове Flowers Green Apple
А от вчера с малката стартирахме физическа активност- тичане.Shoe
Спорна седмица Flowers Four Leaf Clover

# 543
Добро утро и прекрасна седмица и от мен!
Мими чудна гледка! Heart Ще отскочим и ние утре май до моренце Blush
Курдов и ти имаш дата , която чакаш ! Да си изкараш добре на Баня!
И на мен ми остана една седмица до дълго чаканото пътуване Heart
Ничия чудно - да си тичате заедно с принцесата! Heart
Ир много е хубаво, благодаря за споделеното! Heart

# 544
  • Русе
Добро утро, бандичка!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Да са ни живи и здрави всички, за които учител е призвание, а не работа! Честит празник на Ничия и на Ирка!

# 545
  • София
Честит празник! 🌷🌷🌷 Деси, ❤Ир, ❤, Ничия❤ бъдете благословени и никога да не умира любовта ви към професията.

# 546
  • София
Добро утро Nature Sunny
Честит празник !
Деси Heart Ир Heart
Всички Heart
Силата на словото е безгранична, да я ползваме само за Добро Heart тогава зад всяка отключена врата ще намираме това, от което имаме нужда Heart

# 547
Добро утро. Честит празник! 💐

# 548
  • Бургас
Хей, бандааа, ето ме и мен!
След дни на митарства до комшиите  и назад, отново съм тук...но да започна първо с празника ни.
Днес  ме намери ме този текст.Как да не го споделя с вас?!
" Букви. Тъчем с тях думи. С думите разкрояваме изречения. А по тази кройка създаваме дрехите, с които обличаме душата си.
И нашето слово се превръща или в мост, който се руши и оставя душата да падне от високо. Да се нарани, да се удави, да погине. Или в мост, който води направо до Бог. Зависи от думите, които избираме. Зависи от дрехата, с която обличаме душата си.
Българската писменост е дар. Нека честваме този дар като сме чисти в словото си! Не само днес, а всеки ден.
Честит празник!

Monika Vasileva"

Честит празник на всички ни!  Честит празник на  нашите обични учители - Деси, Ирка, Ничия, Лийчето, ако чете!
Честит празник на красивия и богат език, на  който мога да напиша и да извикам, така че да ме чуят отввъд морета  и океани "Обичам виииииииии" и "Благодаря, че сте  с мен, до мен, край мен....вътре в мен - в сърцето ми!"

Този път реших да пътувам за рожденния си ден! С децата и кандидат зетчето, на малката, отидохме до Турция. Прекрасни дни, изпълнени със смях, обич, задружност и ....пазар, разбира се Laughing
Та, за това не почерпих, ама нали сме  на диета ?!

Ирко,
прекрасен разказ.  От това имах нужда! Благодаря ти! Вчера и днес и аз се погрижих за моите цветенца и ягодки с много любов!

От днес статирам 90ДД.
З  - ягодки
О  - пресен лук с яйца на фурна
В - тиквички  с кисело мляко.

Рапорт даден!

# 549
Добро утро!
Ставайте поспаланковци!
Иринитко, добре дошла, и аз бях при комшиите! Диетата от днес!

Айде кафенцетоооо!

# 550
  • Бургас
Мимчо, Люлебургаз изгежда много приятен град. Така ли е? Заплюла съм едно ходене до там, но нещо не ми се виси по границите. На връщане дрямахме 4 часа.

Менюто за днес:
З - бяс. Много ме ядосаха в офиса и попуснах закуската.
О - салата от домат и краставица. Яхния от нахут и черен боб / бакла.
В - лозови сърми с булгур.

# 551
Мимчо, Люлебургаз изгежда много приятен град. Така ли е? Заплюла съм едно ходене до там, но нещо не ми се виси по границите. На връщане дрямахме 4 часа.
Да, добре е, е не е Истанбул...има доста магазини, цените са супер! Черешите 2,50-3 лв, печено пиле на грил 4,80. Rolling Eyes

# 552
  • София
Привет Heart
Иринита, добре звучи - подарили сте си време заедно Heart
Успех с режима ! И на мен ще ми е по- лесно да удържам положението с компания Hug
За първите 2 четворки -1.7кг.
Днес ден 10
З: без
О: салата с царевица
В: супа от червена леща и салата

Чудесен ден да имате Nature Sunny

# 553
  • Бургас
Ni4iq, браво! -1,7 звучи добре!
Моята вечеря се промени на задушени пресни катофи с копър и салата от домати и краставици.

За утре съм приготвила
З - ягоди
О - салата и лаваш (арменски хляб)
В - нещо сладко ще е или пък не Laughing

# 554
  • Русе
Добро утро и от мен!
И аз митарствах пак до Кипър (по друг проект), а сега приключвам семестър и ми е лудница.
Но не мога да не се похваля, че ми е пълна къщичката - нощес си дойде английското дете, а утре очаквам големия с цялата банда (малката се пусна да ходи сама вчера и сега ще е купон от всякъде Heart Eyes)
Иска ми се и на мен да започна 90ДД, но ... като поддържам висока кръвна захар, май никак не е добър вариант.
Усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт