Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 17

• 54 401
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
Нямам кого да преслушам за такава услуга, аз ако имах нямаше да поръчвам онлайн нещо дето пристига в необозначен най-обикновен плик и не го знам и него от къде точно идва и какво има в него.
Преди години са ми носили така, дори не помня вече и откъде казаха че е, ама хубава беше. Баща ми всъщност беше я взел да си прави някакъв цяр за язвата, но се разубеди и аз намазах Grinning

# 661
Аз имам приятелка, която беше стюардеса в Катар, носила ми е къна от Индия - беше страхотна Simple Smile
Аз си намерих Сахара Тазарин (само една бройка беше) в магазин Бутикфуудс в Пловдив. Отидох за кестенява на Хенафокс, но нямаше и се снабдих с тъмно кестенява, светло кестенява и Сахара... Днес ги смесих и стоях към 2 часа... Голяма шарения стана, утре ще снимам Grinning

# 662
Аз си намерих Сахара Тазарин в магазин Бутикфуудс в Пловдив.
Ауу, мед за моите уши 😋😁. Утре отивам до магазина. Ще те цункам!

# 663
А водите ли се по циклите на луната и знацие, в които е? Аз си помислих, че не мога да си представя да не хваща къната, при мен винаги хваща. После се замислих, че не съм си и помисляла да се занимая с тази дейност без предварително да е анализирана лунната обстановка Grinning

# 664
Въх, само луната не бях гледала. Достатъчно ми е че се съобразявам с цикъла си, макар че колкото хора казват че има значение как хваща къната, толкова казват и че е все тая дали съм в цикъл. Че има и фризьорки и в двете групи, иди разбери.
Но пък такава досадна дейност не си я причинявам когато се наслагва с други дразнители, та слушам първите повече, май предимно по тая причина Grinning

# 665
Само се подстригвам спрямо фазите на луната. За къносване- гледам да не съм в цикъл.

# 666
  • София
Сахара тазарин вече е заредена в сайта на hennafox. Вчера поръчах.

# 667
Сахара тазарин вече е заредена в сайта на hennafox. Вчера поръчах.
Изкушавате ме много... а пък имам за още няколко мазания къна от Бахарика и уж се опитвам да съм пестелива в момента Grinning Вземам си по повече, че да си струва плащането на доставката поне. В момента нямам дори офис на куриер наблизо и съответно до адрес ми вземат още повече.
От много време само чета за тая къна и все решавам нещо по-евтино да взема. И като чета че са я заредили там, ме досърбяват ръчичките...
Как е Сахарата като смилане? Косата ми е тънка, никак не е впечатляваща на гъстота, че и я скъсих доста - с фино смляна къна я покривам с много по-малко количество отколкото ако не така. Дълги години заради това се придържах към къната на Хенафокс, толкова лесно се нанася и изплаква.

# 668
При мен вчерашния опит никак не е сполучлив, това жълтеникаво - червеникаво в корените, където има бяла коса е ужасно...
Без тониращ спрей не мога да изляза на вън. Не знам вие как се справяте с този проблем...
Скрит текст:

# 669
  • Бургас
Това ми е болната тема, полудявам с тези бели коси и светещи корени.И аз мажа, пръскам.

# 670
  • Бургас
Аууу, не може така.
Яркозелено става с примеси.
Уф, моля се Хенафокс да продават само натурална къна.
Умирам от ужас, че заради примеси мога да направя алергия.
Това ми е болната тема, полудявам с тези бели коси и светещи корени.И аз мажа, пръскам.
На 20 ти декември се мазах. В близките три-четири дни няма шанс да се мажа.
Ако стане в петък или събота следобед...
Сега:

# 671
При мен вчерашния опит никак не е сполучлив, това жълтеникаво - червеникаво в корените, където има бяла коса е ужасно...
Без тониращ спрей не мога да изляза на вън. Не знам вие как се справяте с този проблем...
Скрит текст:

jazzzzy, според мен при бели коси 2 часа е много малко време за престой и няма голям шанс да се покрият. Минимум 3 часа или 3,5 е по-оптимален срок (и пак си зависи от самата коса).

# 672
Jazzy, като не искаш червеникаво, ползва ли индиго за втора стъпка?

# 673
В случая - не. След няколко дни ще мина с тъмно кестенява боя на Хенафокс върху белите.
Не искам да ползвам индиго много-много, защото като цяло не искам косата ми да бъде толкова тъмна, но ако мажа само корените ставам на раета като черга, а като мажата цялата коса става по-тъмна отколкото искам... та така, няма угодия. Laughing С боя също белите не ми се оцветяват равномерно. Може би наистина е до коса... моята е с много дебел косъм - дори и белите...
Ползвала съм ги къните как ли не - с индиго и т.н. ... не помня от колко години - над 10 със сигурност.
Побелявам от 20 годишна... и още не мога да открия моя начин Rolling Eyes

# 674
В общи линии с къна изборът е или тъмна, или червена и бяла. Simple Smile Поне по моите наблюдения...

Общи условия

Активация на акаунт