Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 17

• 54 399
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
Сахара тазарин вече е заредена в сайта на hennafox. Вчера поръчах.
Сърдечно благодаря за инфото. Поръчах си 3 кутии. Днес си счупих краката да ида до по-горе споменатият магазин и като отидох..... свърши преди 2 дни. Направо щях да си гризна гъзО. Но сега поне ми оправи настроението с тази новина.
Как е Сахарата като смилане? Косата ми е тънка, никак не е впечатляваща на гъстота, че и я скъсих доста - с фино смляна къна я покривам с много по-малко количество отколкото ако не така.
Нати, Сахарата е много, много фино смляна, най-добрата за мен от всички видове къни, които съм ползвала. Прекрасна консистенция като се мажеш, като крем. Абе заслужава си парите! На фона на тая турската, която я направиха 8 кинта, Сахарата е 11,40 и я води по всички параграфи с много.
А за друг път, ако искаш от турската, свирнИ - ще ида да ти купя от място и ще ти я пратя до офис. Дори ако искаш тая, която взех, директно ти я пращам, аз категорично няма да я ползвам.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 21:14 от sharpy

# 676
  • Варна
А тази Сахара какъв цвят прави? Аз търся кафеникави нюанси.

# 677
Поръчах и аз Сахара Тазарин, настроена съм експериментално Simple Smile Имам малко побеляла коса, останалата е кестеняво-червеникава. Предполагам ще получа повече махагонови отенъци.

# 678
А тази Сахара какъв цвят прави? Аз търся кафеникави нюанси.
Червеникави нюанси.

# 679
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
За мен, категорично Сахарата е най-добрата къна.
Повече експерименти не смятам да си правя.
Ще мажа само и единствено с нея, държи най-много, хваща те,
косата става в прекрасен червен оттенък.
Всичко друго за мен е пародия и не си струва.
Няма ли Сахара, мажа с боя и това е.
Другото си е мъка. Не хваща, корена седи направо като небоядисан,
да те е срам да излезеш пред хората. А пък не върви през няколко
дни да мажеш, знаете процедурата е дълга, цапа, стоиш по много и
накрая за какво, за нищо.

# 680
А тази Сахара няма  ли тъмни цветове?

# 681
  • София
Сахара тазарин съм я ползвала отдавна, веднъж- два пъти, доволна бях. Реших пак да се върна към нея, заради хвалбите тук в темата, а и искам по- червени нюанси, които не успявам досега да постигна.
От години ползвам тези две къни от iherb, доволна съм, стоя около два часа и половина и добре покрива белите корени. Втората / с вълка/ сякаш е една идея по- добра в покритието. Пускам снимки, който му се експериментира, може да пробва.

# 682
Може ли снимка на турската къна

# 683
  • София
И аз си купих от Сахарата, заради отзивите за по-червен оттенък.
Еми не съм доволна. Пак си е рижаво/ръждиво.

Червено наситено малиново, каквото искам съм постигала 1-2 единствено с турската от Пловдивския магазин. Но това беше еднократна покупка. При следващите не ми се получи въобще цвета, а и не ми хвана въобще добре. Явно е до партида.

Иначе Сахарата е много финна, много лесно се разбърква с вода, нанася и после отмива.

От арома зона бях купила къна от Раджастан, която правеше по-червен нюанс, но доста едро смляно и не ми хареса като консистенция.

# 684
От Бахарика първия път като взех беше станало черешово червено на слънце, аз бях и върху по-измита предишна къна де, та беше по-ярко. Даже дали не правих няколко пъти опити с витамин Ц да сваля от цвета че беше много насложен надолу, бях се насилила да оставя и да израсте повече, мих с дълбокопочистващи шампоани, абе исках да махна малко по дължините. Само от тази ми поръчка стана такъв цвят обаче.
Растение си е, не очаквам всяка една реколта или партида да са напълно еднакви всеки път.
За мен от къна си е нормално ръждиво червено да става по-скоро, наистина нюансът може да варира малко, но от чиста къна не е да има избор. Малинено не си представям, поне в моите представи малинено е с цикламен оттенък, а това с къна няма как да стане.

# 685
Поръчах кестенявата смес на Хена фокс. Кажете как да я приготвя и колко да стоя? Ще постна снимки преди и след.

# 686
Аз следвам упътването на опаковката.

# 687
Аз сипвам къна и вода, като бъркам до консистениця, която ме устройва като гъстота. С къса тънка коса съм и 1 пакет ми е за поне 4-5 пъти.

# 688
Току-що ми пристигна Сахарата от Хенафокс. Запасих се с 3 кутийки. В събота ще се клепам, защото тази турската, както писах по-назад нищо не направи.

# 689
  • В полите на Пирин планина
Всяка къна дава ръждиво-червеникаво / оранжево оцветяване. На мен със Сахарата ми ставаше много ярко рижаво-червено, като това:

Но моята коса е светло-кестенява.

Ако се цели друг оттенък трябва да се правят комбинации от билки.

Общи условия

Активация на акаунт