СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 42 774
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Първо, най-вероятно тези ти притеснения дали пак няма да се озовеш сама са безпочвени и са плод на това, че вече ти се е случило, и си го преживяла. Второ, дори и да се случи (не дай Боже) ти няма да си сама, животът ти ще е пълен. Ще имаш най-важното, две деца, 1000 ангажимента и никакво време да мислиш за друго. Няма гаранция дали ти с две от двама различни мъже ще останеш сама или аз с три от един и същ. То като дойде не пита при  кой с колко. Дано не се случва! Никой не е застрахован.
П.С. С две имаш по-голям шанс да си намериш друг мъж, отколкото аз с три 😜 Не ги мисли тези работи!

Благодаря ви, момичета ! Аз се притеснявам не само за това деление, ами и за делението между двете деца и двама бащи....или не дай боже, ако пак остана Сама.

# 106
Момичета, мина ми БХС  при д-р Патрикова в Надежда.
Всичко е наред 🙏🏼🌞
Каза 80% шанс за момче в 11+5 г.с.
Има ли шанс да е момиче, все пак 20% не са малко 😀

# 107
Аз с нетърпение чакам да ми излезе пренаталния тест, миналия вторник го пуснах. Иначе утре съм на БХС, така като гледам първо там ще ми кажат пола.

# 108
Значи на теб всеки момент трябва да ти дойдат резултатите, Tess_D Стискам палци Gift Heart
Аз го пуснах днес - Vision, основния пакет. Още като разбрах, че има такъв тест, се притеснявах какво ще се излезе, обаче някак друго е като го направиш и почнеш да броиш дните до резултата. Освен това преди точно да ми вземат кръв, ми обясниха, че резултатите не идват с %, а с "позитивен" и "негативен" и аз не знам защо, сякаш много се стреснах от тази мисъл. Един вид, ако излезе нещо, край....
Както и да е, по-веселата част, аз не искам да знам предварително пола, съответно и не го пуснах сега, но отидох сама. А мъжът ми пък много иска и не можем да се разберем по тази тема. Аз го чувствам като нещо много лично, и още повече ми харесва идеята на изненадата след 9 месеца. А него като го знам, в момента в който разберем, ще разтръби на целия свят.
Та да, чета тук и в октомврийската тема всички как се вълнуват от пола и се чудя само аз ли съм така.
И честит ни празник, момичета, също и честит празник на майките ни Flowers Rose

# 109
Здравейте мамита, минах на преглед.
Оказа се, че съм в 6-7 г.с , всичко е наред , формира му се сърчицето , толкова се успокоих. По мои изчисления и по изчисления на приложения от последния цикъл до сега трябваше да съм в края на трети триместър, може би и затовя все още нямам симптоми като повръщание и тем подобни.

# 110
  • София
Аз го пуснах днес - Vision, основния пакет. Още като разбрах, че има такъв тест, се притеснявах какво ще се излезе, обаче някак друго е като го направиш и почнеш да броиш дните до резултата. Освен това преди точно да ми вземат кръв, ми обясниха, че резултатите не идват с %, а с "позитивен" и "негативен" и аз не знам защо, сякаш много се стреснах от тази мисъл. Един вид, ако излезе нещо, край....
И моите резултати от БХС излязоха снощи, както се очакваше ми излезе висок биохимичния риск за Даун (1:139, твоят колко излезе?) и Доки ме привика да говорим в четвъртък как продължаваме, предполагам и на мен ще назначат подобен допълнителен тест...Само кръв ли ти взимат?И как минава самото изследване?
Сега и аз няма да мирясам докато не го направя и не си видя резултатите..и не смея да си мисля ами ако....?😟

Да споделиш задължително като ти излязат резултатите.

# 111
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи и удовлетворени!

Добре дошли на момичетата, които сега се включват Heart

Аз нали ви бях писала, че миналия петък ФМ на близнаците не беше с много добри резултати. Този петък трябва да отида пак в Марковс да видим дали има промяна в притеснителните фактори. Нооо аз разбира се не издържах и си записах час за четврътък при доц. Петър Игнатов за второ мнение. Уж четох добри отзиви, но все пак не са много та искам да ви питам - някой срещал ли се е с него и има ли впечатления?

# 112
Ами то този пренатест се води, че не е задължителен ако си под 35, но казват, че е доста точен. И да, само кръв ти взимат. А доколкото чета, БХС-то ти дава процент вероятност и много мами излишно се стряскат от него, че даже някои решават да не го правят изобщо.
Dhalia, а на мен ми казаха, че БХС-то (то ми е след 2 седмици) ще го комбинират с първата ранна фетална морфология, при теб така ли беше?
pan_pan не мога да кажа за този доктор, обаче се надявам да е добър и да те успокои, чета за твоите близначета още от началото на темата и се вълнувам Two Hearts

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 13:50 от Catalina Rosa

# 113
pan_pan Часа за проф. Марков ще го отказваш ли?
Адски много искам да се вредя за него и ще се радвам, ако мага да го взема?

# 114
  • София
Момичета, както писах и по-горе-и аз съм така. Двете ми момичета на 9 г са от бившия ми. Той още по време на нашия брак направо още едно На друга, но бяха малки и сега мн си се обичат с нея. Аз също  съм ок и се радвам, че си поддържат връзка (макар с баща си да не поддържат😂). Сега съм бременна от новия ми мъж и за момента няма проблем, напротив, но аз изпитвам вина,защото сме минали през много тежки моменти с тях и си викам сега какво си мислят…истината е, че от малки им казвам истината за всичко и много много сме си говорили за гаджета, мъже, отношения, винаги съм ги учила, че животът поднася изненади и ако има лошо отношение никога не бива Да седят в една връзка. Също винаги съм им казвала, че ако срещна пак човек, с когото се обичаме, то е нормално да искаме да имаме още едно дете. Всичко това даде плод.
Като се роди и после вече като е на 3-4 те ще са тийн и няма да лесно, но и при дете от същия човек пак няма да бъде, така че… Wink

Evelinna98, още първият път щях да ти пиша-не ми звучи като 3 мес, особено като си имала цикъл и миналия месец, макар и със закъснение. Ако си 6-7 гс, това е 2мес -някъде наполовината. Така че изчакай и най-вероятно бебето е станало тоя месец или края на миналата.

# 115
lukytoo, не, не го отказвам, но той е при д-р Павлова в неговия център, не е при него. Просто искам да отида и на друга гледна точка.

Catalina Rosa, искрено ти благодаря Heart Eyes

# 116
Catalina Rosa  и аз съм от тези, които не искат да знаят пола. Само, че мъжът ми е на същото мнение даже повече от мен не иска да знае, а аз на моменти се замислям за рационалната гледна точка, но пък вътрешно ме тегли да не знам пола. Въпреки, че все си мисля, че може някой лекар да се изпусне до края.
Иначе в неделя ще се чуя с моя лекар за др седмица да се разберем за БХС и се вълнувам леко. Видяхме се преди два дни и исках пак да видя бебче, но само коментирахме изследванията, защото съм с тромбофилия и коментирахме терапията, та др седмица ще се видим.

# 117
Aneta8712, супер е че с мъжа ти сте на едно мнение, а по повод докторите аз вече съм решила от вратата да им обявявам, че не искам да знам пола и така никой да не се изпуска Satisfied

Evelinna98, и аз много се учудих как е могло да стигнеш трети месец без симптоми, но ако си 6-7 г.с. всичко си е точно, не че съм много "печена" с първа бременност, но ясно си спомням, че моите симптоми примерно започнаха точно 6 г.с.

# 118
lukytoo, не, не го отказвам, но той е при д-р Павлова в неговия център, не е при него. Просто искам да отида и на друга гледна точка.

Catalina Rosa, искрено ти благодаря Heart Eyes

За Петър Игнатов ли стама дума?

# 119
  • София
Ами то този пренатест се води, че не е задължителен ако си под 35, но казват, че е доста точен. И да, само кръв ти взимат. А доколкото чета, БХС-то ти дава процент вероятност и много мами излишно се стряскат от него, че даже някои решават да не го правят изобщо.
Dhalia, а на мен ми казаха, че БХС-то (то ми е след 2 седмици) ще го комбинират с първата ранна фетална морфология, при теб така ли беше?

Да, ранен БХС се води и първата част от прегледа беше близо 40 минути ултразвук, там му прегледаха всичко от-до, видяхме мозъчето (2-те полукълба), 4-те камери на сърцето, 3-те артерии на пъпната връв, най-важните замервания на нухалната гънка, носна преграда, супер подробно.И втората част е вече вземането на кръв, което се праща в националната генетична лаборатория ни си чакаш накрая сумарния резултат.

Общи условия

Активация на акаунт