СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 42 769
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Историята е тежка, но мисълта ми беше съвсем друга, тя мина през ада, докато е бременна, но на детенцето нищо му няма....   Пожелавам на Evelinna98 на есен да има едно здраво и сладко детенце!

Аз като жена, разбрала вече какво е да си майка, мога да кажа, че за мен няма по-голям ад от това. Не знам как изобщо се оцелява, преживява, продължава след такава загуба. Не искам и да знам! Не го пожелавам на никого на този свят! 🙏🏼
Evelinna98 : ще ти разкажа истинска история на моя близка, детето ѝ, което беше на 10 години почина в инцидент, може да си представиш за една майка какво е..... След 2,3 месеца разбра, че е  бременна, нямаше цикъл дълго време, но тя мислеше, че е от стрес, оказа се че е забременяла около погребението или малко преди това, детенцето е живо и здраво, вече на 9 години и е копие на първото и дете, надявам се да не те разстройва историята, казвам ти го, за да знаеш, че след лошото идва и хубаво, явно това е твоето хубаво Hug

# 91
Привет и от мен.
Femme,  работила съм в тази сфера, един истински професионалист никога не би ти направил микроблейдинг докато си бременна!
Не рискувай. Освен това пигментни може да ти падне много по-бързо.
А да попитам друго....има ли сред вас разведени? Или това да им е дете от 2ри мъж,приятел и т.н.. аз съм така. Имам вече едно на 6. Сега чакам от друг и това на моменти ме психясва. Чудя се как ще са нещата.все мисля за преди  и сравнявам. Все имам страхове и притеснения. Кое как ще е . Голямото как ще приеме малкото, че то пък ще живее и с мама и с тати, пък Голямото ту с мама , ту с тати.... има ли сред вас такива? Да споделят опит Simple Smile

# 92
Историята е тежка, но мисълта ми беше съвсем друга, тя мина през ада, докато е бременна, но на детенцето нищо му няма....   Пожелавам на Evelinna98 на есен да има едно здраво и сладко детенце!

Аз като жена, разбрала вече какво е да си майка, мога да кажа, че за мен няма по-голям ад от това. Не знам как изобщо се оцелява, преживява, продължава след такава загуба. Не искам и да знам! Не го пожелавам на никого на този свят! 🙏🏼
Evelinna98 : ще ти разкажа истинска история на моя близка, детето ѝ, което беше на 10 години почина в инцидент, може да си представиш за една майка какво е..... След 2,3 месеца разбра, че е  бременна, нямаше цикъл дълго време, но тя мислеше, че е от стрес, оказа се че е забременяла около погребението или малко преди това, детенцето е живо и здраво, вече на 9 години и е копие на първото и дете, надявам се да не те разстройва историята, казвам ти го, за да знаеш, че след лошото идва и хубаво, явно това е твоето хубаво Hug
Много, много ви благодаря!

# 93
Момичета, групата въм фейсбук анонимна ли е?
Приятелите виждат ли, че сме част от нея?

# 94
Момичета, групата въм фейсбук анонимна ли е?
Приятелите виждат ли, че сме част от нея?

Групата е скрита и не се вижда от хора, които нямат си на представа, че ние пишем тук Simple Smile

# 95
Привет и от мен.
Femme,  работила съм в тази сфера, един истински професионалист никога не би ти направил микроблейдинг докато си бременна!
Не рискувай. Освен това пигментни може да ти падне много по-бързо.
А да попитам друго....има ли сред вас разведени? Или това да им е дете от 2ри мъж,приятел и т.н.. аз съм така. Имам вече едно на 6. Сега чакам от друг и това на моменти ме психясва. Чудя се как ще са нещата.все мисля за преди  и сравнявам. Все имам страхове и притеснения. Кое как ще е . Голямото как ще приеме малкото, че то пък ще живее и с мама и с тати, пък Голямото ту с мама , ту с тати.... има ли сред вас такива? Да споделят опит Simple Smile

Аз съм така - разведена с дете, което е почти на 12 години и сега чакам бебе от новия ми партньор (не сме женени). Да, и аз се притеснявам малко, но дъщеря ми показва, че чака с нетърпение бебето. Това че тя не е с мен непрекъснато също не е приятно, но все пак и баща й има право да е с нея. Той живее съвсем наблизо и тя си ходи при него пеш. Ще се напаснем на новата обстановка Simple Smile .

# 96
Jerry, мога ли да ти пиша на лично ?

# 97
Jerry, мога ли да ти пиша на лично ?
Може, да Simple Smile .

# 98
Джери, пише, че си забранила получаване на лични съобщения

# 99
Честит празник, дами! Бъдете здрави, щастливи, обичани, успешни, красиви - на която каквото и е важно! И да гушкате здрави бебоци на финал!
Елза, явно ще се въздържа за сега от подобрения. То и без това приличам на лелка с тези килограми, така че едни вежди ще ги преживея. Бретон!
Относно мъжете и децата. Аз имам две - на 6г. и 2 г. Иначе с таткото сме заедно от много години. Третото пак е от него. Там нямам терзания. Но пък когато бях бременна с второто постоянно ме гонеха някакви страхове и бях много гузна спрямо първото, че ще имам второ. Чувствах се все едно го предавам като ще обичам друго. Чудех се как изобщо ще деля тази любов и с друго. Ку-ку! Мисля, че бяха хормоните виновни за всичко това. Сега като забременях с трето се чувствах виновна към предните две. Мислех си, че тъкмо са добре, уредени са, и едва ли не ще им разваля живота. И това мисля е от хормоните. Мен много ме “перат”. Ставам чудна. Както казва мъжът ми “аз вече знам, ще мине” 😀

# 100
Джери, пише, че си забранила получаване на лични съобщения
Готово. Даже ти писах.

# 101
Ох, това с деленето на любовта и мен ме терзае... само се чудя как е възможно да обичам още някой толкова, как ще "деля" обичта и грижите. Синът ми е на почти 3г, много е гальовен, гушлив, мамин и направо акъла не ми го побира... сигурна съм, че са глупави терзанията ми ама пуста майчина глава 🤷🏻♀

# 102
Според мен терзанията от този род или подобни са плод на хормони, ама…

# 103
Благодаря ви, момичета ! Аз се притеснявам не само за това деление, ами и за делението между двете деца и двама бащи....или не дай боже, ако пак остана Сама.

# 104
Здравейте момиче, подадох заявка вчера в групата във фейсбук , но нямам одобрение(не използвам фб, направих си го преди месец) , нямам и снимки дали това причината , за неодобрената заявка?

Общи условия

Активация на акаунт