СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 44 678
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Catalina Rosa, мисля че няма как да нямаш лекар по НЗОК, най-малкото за болнични и за издаване на направление за раждане. Също така може да ти издава направления за други специалисти и за изследвания. Въпреки че май и ЛЛ може да ги прави тези неща.
 Аз съм доволна от проследяването при моя лекар, плащам си само феталните. По е при предната бременност не се е налагало да плащам друго.

# 166
Galapagos1 За съдов хирург ти препоръчвам проф. Гиров във ВМА. Можеш напълно да му се довериш. Ако имаш въпроси може да ми пишеш на лично.
Благодаря, Aria Директно във ВМА ли се обаждам за час при него или има и някакъв кабинет? Не успях да открия частен кабинет. То засега не бързам, но ако е много зает отсега е добре да запиша час дори и за след месец.

# 167
Много е търсен и зает наистина и знам, че се запазват часове за напред. Няма частен кабинет. Той е началник на отделението по съдова хирургия и ангиология във ВМА и прегледи прави следобяд в поликлиниката към ВМА. Предполагам, че там трябва да се обадиш на регистратура за запазване на час. Аз имам друг проблем и ме е поел от дете и му имам личния телефон, защото ходя много често.

# 168
Здравейте, момичета! Излязоха ми резултатите от БХС, но не ми е особено ясно нещо. На раздела "Биохимия на майката" не са ми ясни резултатите. Дали някоя от вас разбира, и можете ли да ми кажете според вас всичко наред ли е?

# 169

Излезе и моят резултат от БХС, но като гледам предния явно още не е излязла още една страница с изброен риск за тризомиите и прееклампсия. Възрастовият риск за Даун ми е просто потресаващ. 1 от 55 бременни. Ама то не е и изненадвам, че ще е толкова. Надявам се да няма проблем в действителност, след като феталната е добре и нали ще правя пренатален.

# 170
Аз съм доволна от проследяването при моя лекар, плащам си само феталните. По е при предната бременност не се е налагало да плащам друго.

Сега ми стана по-ясна картинката, благодаря! А ти при кой АГ се следиш (ако си в София)?

# 171
Трябва да гледате там, където пише “Вашият”…
Всъщност резултатът на Galapagos e супер. NT e много добра стойност.

# 172

Сега ми стана по-ясна картинката, благодаря! А ти при кой АГ се следиш (ако си в София)?
Не съм от София. 🙂

# 173

Личният лекар също може да проследява бременността.

# 174
Aз се следя при д-р Светлана Златкова - в София.
Много е внимателна 🙏🏼

Не съм от София. 🙂

# 175
Мами здравейте, харесала съм си люлка за новородено, дали някой от вас има отзиви за този модел, защото не е много евтин. Благодаря!

# 176
Лично аз съм против люлеещите се креватчето и люлките. Едно ден свикне ли да го люляш.... Ползват се до към 7-8 месеца,

# 177

Добре дошла при нас. При коя докторка си там?
[/quote]
 Благодаря. До тази седмица бях при доц. Андреева. Сега тя ме прехвърля към Коновалова, защото не следи на по-късен етап. Simple Smile Надявам се да е добре

# 178
  • Варна
Ние купихме сравнително скъпа кошара с люлеещ механизъм и все още съжалявам. Малкия въобще не обичаше да бъде люшкан - почваше да реве повече, вместо да се успокои. Съответно механизмът е застопорен и не се ползва. Досега не съм чула някой да го хвали, поне не приятелки от моето обкръжение.
За второто мисля да вземем от тези на ИКЕА дето са съвсем обикновени за 100-200лв. Grinning

# 179
Купувам най-изчистените, бели кошари от ИКЕА. Малки са, само пръчки, по са ми нежни и изчистени. На всичко отгоре са и мнооого здрави, което честно изобщо не очаквах. Всички други са ми грозни - големи, груби, натруфени. Но то зависи и с какво ще се съчетават де…

Общи условия

Активация на акаунт