Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 69

• 30 095
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
И аз имам на моменти вътрешно треперене, тревожност и висока възбудимост от всичко. Правя резки движения, имам прекалено много енергия, местя си краката постоянно. На моменти съм леко раздразнителен и агресивен. Това стана напоследък и особено сутрин след като изпия еутирокса.

Да не влизаш в хиперфункция? Демек, дозата на хормона да ти идва в повече?
Аз съм в обратната крайност - след като си изпия "L-Тироксин"-а, много ми се доспива. Аз се будя с аларма сутрин към 6, за да си изпия дозата, после заспивам и се опитвам да стана към 8, но ми е много трудно, точно защото явно ми се е доспало повече от приема на хормона.

# 541
Аз пък нямам енергия за раздаване😄 Не ми достига. След Л-тироксин започва да ми идва някаква енергия...
При мен второто събуждане винаги е по-проблемно от първото. Не съм видяла връзка с Л-тироксин...

# 542
Не е по темата и ще ме извините, но някой има ли представа колко струва бондинг на зъби?

Между 50 и 250 лв на зъб, зависи от стоматолога.

# 543
Моля, момичетата, които приемат Достинекс да ми кажат, как делят тази дребосъчеста таблетка на четири?🤣

Благодаря!

# 544
Пила съм "Достинекс" за кратко в миналото. Спомням си, че с нож ги докарвах четвъртинките. Peace

# 545
Пила съм преди сто години дето се вика, като ми спираха кърмата, обаче не помня по колко и как съм рязала. Не са ли разграфени на 4, или само на 2? Иначе има машинки за рязане на хапчета.

# 546
На две е разграфено хапчето и е толкова дребно, че върха на нож би го смлял!

# 547
Ще ми препоръчате ли добър Б 12 подезичен? Иначе имам предвид и спрейовете. Чодезичен съм използвала на Natural factors и сега на Хая лабс...

# 548
Ти пробва ли, все пак, с нож? Simple Smile Ако не си, опитай - според мен, ще ти се получи без проблем. Ако се притесняваш, подбери някое по-фино ножче.

Ще ми препоръчате ли добър Б 12 подезичен? Иначе имам предвид и спрейовете. Чодезичен съм използвала на Natural factors и сега на Хая лабс...
Този го водят доста добър - аз в момента приемам именно от него.

# 549
Ти пробва ли, все пак, с нож? Simple Smile Ако не си, опитай - според мен, ще ти се получи без проблем. Ако се притесняваш, подбери някое по-фино ножче.

Този го водят доста добър - аз в момента приемам именно от него.

Пробвах, разпльока се и трябва да го ближа!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 550
В аптеките дето правят лекарства,може би могат да ти съдействат

# 551
Благодаря ви, момичета, много сте любезни и прекрасни!

Извинявам се, че ви занимавам с глупости!

Целувам ви!💋💋💋

# 552
И аз имам на моменти вътрешно треперене, тревожност и висока възбудимост от всичко. Правя резки движения, имам прекалено много енергия, местя си краката постоянно. На моменти съм леко раздразнителен и агресивен. Това стана напоследък и особено сутрин след като изпия еутирокса.
Намерих някакво решение и това е да потичам малко и така се успокоявам.
Другото е, че вече 2 месеца устните ми са зле. Постоянно се белят, болят сякаш имам иглички в тях и са червени. Мазах ги с кортикостероиди, бепантен, вазелин, прополис и какво ли не, но не се оправят. Храня се много добре и риба 3 пъти в седмицата, включително мазна. Защото бях чел, че при такива състояния трябва да се пие рибено масло. Та вече си мисля, че от щитовидната нещо…
И аз съм горе долу така с устните и около тях ми се лющи кожата. Мазах се с Елоком и сякаш ми помогна, но временно. Не е хубаво да се ползва дълго и като го спра пак ставам така. А риба 3 пъти в седмицата не е ли много? Вярно, че е полезна, но нали съдържа повечко йод и мисля, че не трябва да прекаляваме. Знам, че е по-добре да е речна риба и да се избягва така прехвалената сьомга.

# 553
  • Столичанин ама не в повече :D
Освен на нейчъръл, съм ползвал още препоръчания от гърнето без похлупак, докторс бест, в последните години на биовеа, всъщност след ползването на различни марки, разбрах, че освен да е усвоима форма (демек не цианокобаламин), другото важно е подсладителя, защото той също има значение към усвояването, този с лактоза вдигаше ми нивата, но бяха нужни повече хапчета, съответно и желязото падаше повече (както е повлияло и на други неща все още неоткрити), като смених с други и изведнъж със същата доза предозирах.

# 554
Долче за В12, аз съм доволна от подезичните на Солгар, последно за детето бях взела спрея на БетерЮ

Общи условия

Активация на акаунт