'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 708
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Браво на Вили за гърнето  smile3501  Много ми се иска и Стефито да си казва. Благородно ти завиждам Тинка  Wink

# 256
  • София
Здравейте, момичета!

Рая също няма определен режим на спане, така че който и час да изберете за срещата ние ще гледаме да сме там.  Превоза обаче ми е проблем. По принцип татито ще ни докара, но не се знае дали ще е свободен тогава. Неговата работа е такава, че всеки ден пита за следващия дали е на работа.

# 257
  • Букурещ
Тинка, аз не водя Филип за ръцете и съм против това. Ортопедът категорично забрани детето да се държи за ръце и да се насърчава да ходи, особено на тази възраст, защото много му се натоварва гръбначния стълб. Препоръча да се остави да се развива естествено и че ще се започне да прави крачки, когато само е готово, и че колкото по- късно проходи, толкова по- добре. Филип досега е правил сам 4 крачки, иначе непрекъснато обикаля цялата стая като се държи за мебелите. Аз даже се тревожа, че ще проходи по- рано, но всеки си знае. Rolling Eyes

Да ви се оплача- преди 3- седмици бях купила от буйките на Колев и Колев- резултатът- днес ципът на едната падна. Сега трябва да търся други варианти, а буйките толкова лесно се обуваха...

# 258
Здравейте момичета!
И нас 15 часа ни устройва !
Значи бройте ни и нас!
Само не разбрах това жилищен блок ли е или какво newsm78 Ако някой има повече инфо......или да се уговориме да се чакаме някъде наблизо.

# 259
здравейте,мами!Имам един въпрос към вас:Моето дете преди малко направи на два пъти по три/четири крачки съвсем само.Това значили че е проходило т.е. трябва ли да му правя питка проштъпулник/извинете ме ако не съм я написала правилно думата/ както му се казва и какво точно се прави.Благодаря ви предварително за отговорите.

# 260
А, за памперс гащите щях да казвам ooooh!.  Задължително се късат след като са наакани или се подменят. От едната страна има пунктир, който е за късане, след това се прегъват като обикновен памперс и и ма лепка, с която ги запечатваш като плик. Удобно е, но според мен за вървящо дете. Ползвала съм го с каката и нямам забележки.

# 261
 Дъщеря ми точно така започна да върви и аз й направих прощапулник (ооох, как се пише тази дума Thinking). Така че честито ви крачета!

# 262
Тони, честито ви крачета. Както вече ти казах и аз знам, че сега се прави питката.   bouquet

Хайде весела срещичка ви желаем и да правите много снимки.

# 263
О.К. , мами , мен също ме устройва, а и сугурно живея най-близо  Mr. Green
Единствената ми идея за ранния час е , че ще е светло и после като се прибираме няма да има задръствания. Но за мен не е проблем и по тъмно да се прибираме.
Олимпия, от колко часа раздават кухнята (аз утре за първи път ще ходя, но забравих да питам от колко часа)????
Браво на всички проходили бебоци - моя дебеланчо не иска да стои прав, пък какво говорим за ходене  Rolling Eyes
Мериа, ако пазиш бележката на обувчиците , иди и ги върни - имат гаранция 1 месец, а ако е от фирмен магазин, иди и им ги покажи (уж за реномирана фирма минават и би трябвало да си държат на името и качеството).

# 264
  • София
Игси,ще има ли място за толкова много колички  Thinking?Аз като гледам около 10-ина ще сме,а може и повече.Ще направим задръстване май  Crazy

Тони,браво на юнака,     bouquet

# 265
Привет   bouquet
За срещата: точно днес си мислех и аз за ден да е вторник,дано Игси намери време и прочете, за да потвърди, че е ОК. И ние сме без режим,така, че предполагам ще се вместим във времето,ще трябва да обмисля само транспортирането и дано времето е подобаващо добро за началото на декември  Praynig
Лека вечер  Hug  нямам търпение да гушна възглавницата вече  Mr. Green

# 266
  • Габрово
Момичета, направо ви завиждам за срещичката. Забавлявайте се много. С нетърпение ще чакаме да разказвате и да качите снимчици.
   Тони, и аз още не съм месила питка. Наумила съм си Антония да започне да ходи доста по-сигурно и тогава ще видя какво ще правя. За сега и е трудно да се обръща, а и доста често пада. Даже сигурно от паданията се беше понаплашила, но сега пак набра сила. Но мен много ме е страх да я пускам сама по градинките и гледам да я държа за качулката. Ама като я отърва е като торпедо. И аз с моя кръст, докато я стигна и да се наведа и се случва да падне. Иначе вкъщи се движи от една мебел до друга, особено като иска да си вземе нещо. И вече много се притеснявам като я оставям сама в стаята. Някъде четох какво представлява прощъпулника - май по заглавната страница на сайта беше  newsm78
   И на мамите без цикъл им завиждам. Аз не можах да се сдобия с такова щастие - като бременна получих силен кръвоизлив в началото на третия месец. После около три месеца имах кървене. И за капак цикълът ми дойде на 45 ден от раждането, нищо че все още кърмя. Писнало ми е от превръзки. И е толкова нередовен и продължителен, ама той така си беше и преди да забременея. Така че не ми прави впечатление. Ама ако имах две деца щях бая да се притеснявам.
   Стискаме палци на Атракция всичко да мине добре.
   Това е. До скоро.

# 267
благодаря ви момичета!Гали,аз искам да му направя сега питка,защото знам,че така по лесно тръгвали да вървят. newsm78Смятам утре да я направи свеки и да се съберем приятелки.
Завиждам ви благородно за срещичката момичета жалко че и ние няма да можем да дойдем.Но приятно да си изкарате и после да разказвате със снимчици. Grinning

# 268
Здравейте момичета!
Има ли потвърждение от Игси за срещата? Дано всичко от нейна страна е О.К. От наша страна да обобщим- вторник 05.12, 15.00 часа. Място на срещата newsm78. Аз също трябва да измисля вариант с транспортирането. Най-вероятно ще ходим с такси. Ако има някоя мама в района на Плиска, може да се транспортираме заедно.

# 269
Тони, честито ви крачета.

Мериа, за обувките трябва още да са в гаранция, ако си пазиш бележката. Ако не, знам че някой обущари които имат машини за кожа, слагат ципове. Също и тези които поправят чанти.
Хайде после пак, че Вили се събуди.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 12:07 от tinka81

Общи условия

Активация на акаунт