'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 703
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, тук съм...
Много ви се радвам, че успяхте да се организирате!
Чакаме ви. За количките надявам се да ги съберем някак си - има дълъг коридор, ако не се съберат там ще превърнем стаята за родители в паркинг...   hahaha
Все пак, ще е по-добре, ако уточните долу-горе кой е с кола, кой с транспорт, кой с количка (има ли някой със слинг като мен  Crazy)за да можем да гледаме да сме ви в помощ.
Надявам се сте наясно, че няма кой от персонала да ни гледа бебетата за да се отделим - просто ще сме всички в залата за игра и ще си сложим на масите почерпка, но и без това всички предполагам ще накацаме по пода. Килимчето е голямо и много весело. Тея пълзи и го чопли постоянно.
С риск да ме изтрият ама понеже гледам, че някои от вас още не са наясно къде да дойдат: бул Витоша №85
Вижте го на интерактивната карта на София в Интернет.
Айде чакам да пишете кой с какво...

Честито прохождане на бебовците. Да са ви живи и здрави.

А за питанките как приспивам Тея без цица - Отговори тук на място  Mr. Green . Засега само ще си призная, че метода ми не важи, когато сме извън къщи... за съжаление...

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 12:50 от Игси

# 271
  • Букурещ
Игси, аз ще дойда пеша през Южния парк и след това по Витошка.
Тинка, , не си пазя касовата бележка, иначе са в гаранция, купени са преди 3 седмици. Но това с обущаря е идея, благодаря. Hug

# 272
  • София
Игси,аз съм с това  car003  и после с това 1stroller
Разбира се ,че ние ще си гледаме бебоците нали това е целта, ние да се видим и тях да запознаем  Grinning Аз предлагам всеки който има възможност да донесе сладки или сокче,а защо не и домашен кекс или нещо друго  благо за душата  Wink

пп.Ако намеря местенце за паркиране не много далече от клуба,ще дойда без количката.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 13:32 от elix

# 273
Здравейте, момичета  Hug
И аз май ще се транспортирам с такси, но нещо не се виждам как ще сгъна количката да я пъхна в таХито. Обмислям вариант да нося бебо в кенгуру, то кенгурчето ми пораснало вече ама  newsm78 ...ще го измисля.
bobche, аз съм в района на Плиска. Ако искаш да пътуваме заедно.

# 274
И аз мисля да съм без количката.А за колата-в момента сме само с една и ако на мъжо му трябва ще взема такси.За сокче и сладки добра идея,ако Игси ни позволи Mr. Green

# 275
Ехей! Все пак сте ни на гости затова от нас - безалкохолно и торта, а щом има желаещи да "магийстват" из кухните си и да донесат сладки, или кекс, или каквото още там предлагате - ник'ъв проблем - ще бъде оползотворено, няма да отиде зян  newsm22. Добре сте ни дошли! А за пиещите кафе - и кафе ще има. Simple Smile
Айде сладурки, много се вълнуваме с Рени...  newsm44

# 276
  • Виена
Всъщност, момичета, ние с Игси вече започнахме да правим тортата.  cook До вторник ще е готова  cook, обещавам тържествено!

# 277
Браво, момичета - много сте активни Hug
Докато ви изчета ми се отели вола Mr. Green
Аз напоследък нямам никакво време за писане - гледам само да ви попрочитам от време на време, колкото да съм в крак с актуалното на деня Mr. Green
При нас няма нищо ново - аз имам доста ангажименти свързани с университета, тъкмо освободя един и хоп - появяват се нови два - ама така ще е няма начин Confused
Митето е добре - изкара една бърза настинка с хрема и кашлица и сега уж е добре PraynigВсе още не иска да се пусне да ходи, ама според мен има още време - доста е нестабилен - клати се като пате и все се пуска и сяда Rolling Eyes
Благородно ви завиждам за срещичката - да се почерпите и заради нас Heart Eyes

Честито на проходилите юнаци! Да са живи и здрави!

# 278
Страхотно magica, значи ще пътуваме заедно! Може би и аз ще го сложа в кенгуро или в кошницата, въпреки че там много много вече не стои, но ще го опитам.........
Остава да се видиме преди това newsm78. Ти как мислиш? Или направо във вторник newsm78

# 279
Момичета, отворих нова тема, но неа първо изпишем тази и тогава да се преместим Peace

# 280
Здравейте и от нас! Днес мина манипулацията на Божидарко и вече всичко е ОК.Благодаря на всички,които ни подкрепиха!

# 281

Здравейте!

Ние с Вили, най-благородно ви завиждаме за срещата. Да не забравите фотоапаратите. Ние ще чакаме да се насладим на купона, чрез снимки.
В Асеновград си нямаме такива места, затова почти през ден си спретваме купон, за забавление на малки и големи. Днес си направихме женско парти. Каките- Вили и Христинка, само се боричкаха и скубеха за косите. Не можеха и играчките да разделят. Ето малко снимки.
http://images12.snimka.bg/001631593.jpg
http://images12.snimka.bg/001631591.jpg
http://images12.snimka.bg/001631592.jpg

# 282
Атракция, радвам се че всичко е минало успешно. Много цунки за Божидар  Hug

# 283
  • Габрово
   Атракция, много се радваме, че всичко е наред. Можеш вече да отдъхнеш.
   Да взема и аз да меся пита  newsm78 Тя, майка ми, отдавна викаше, ама аз като не им разбирам на тия неща. Кажете, мами, как да отбележим подобаващо този празник?
   Тази вечер мисля да започвам с украсите за Коледа вкъщи. Толкова ги обичам тези празници. А предполагам, че и на Антония ще и е интересно с разни лампички.
   Спирам, че до сега беше на гърнето и си свършихме работата.

# 284
  • София
Атракция,много добра новина ни съобщаваш  HugДа го нацелуваш малкия герой от всички нас.

Гали ,и ние нямаме търпение вече да украсим вкъщи,само се чудя къде да сложим елхата,че Кали ще й види сметката  Confused

За питката на прощъпулник знам,че детенцето трябва да ходи що-годе стабилно и на недалечно разстояние се подреждат различни предмети.В зависимост какъв предмет хване,се счита ,че такъв ще стане/това разбира се са градски легенди  Laughing/ ,но пък е много весело.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 17:54 от elix

Общи условия

Активация на акаунт