'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 710
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!

Магика ,честито апаратче и нека само толкова красиви мигове заснемате, като първите крачки.
Аз вчера изживях твоя ужас. При нас беше малко по-различно, аз бях в стаята, а Вили на проходилката. Всичко се случи за няма и две минути.
От всекидневната се влиза в кухнята и Вили си обикаля, както обикновено. Вратата се отключи и аз Викам "я да видим, кой идва". Тя обикновено веднага идва. Обръщам се да я видя и в този момент виждам празна проходилка, а Вили я няма. Тя се мушнала в ъгъла и играе с минералната вода. Не мога да си обясня как го направи толкова бързо и без да обърне проходилката,  аз на два метра от нея да не чуя и видя. После като я сложих гледам я, че си вдига крака там където се кръстосват железата и се накланя, явно така се е измъкнала. Добре че не си е ударила главата. Вече трябва да имаме очи и на гърба.

За навън ние се обличаме с боди-потник,ватирана блузка, чорапогащник, дебело панталонче,ботуши, якето и шапка. Сега като е по-студено ще слагам космонавта.
А за количката не ни трябва нищо, тъй като не я искаме.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 11:14 от tinka81

# 241
За гащичките памперс от известно време се чудех,  дали да не купя. Ама сега ще взема и аз да пробвам. Щом вие сте доволни.
Забравих да ви пиша, че за на Вили петната се оказа пренасищане на организма от лекарствата.
Вчера ги спряхме и цяла вечер и давах кисело мляко. Днес вече, все едно нищо не е имала. Тялото и е съвсем чисто.

Дали ще има скоро сняг?

# 242
  • София
Здравейте, момичета!

Ей, голям страх сте преживели tinka81 и magica. Голям палавник е този Дани, а и Вили.
 magica - да ви е честито апаратчето. Д
 Да си снимате веселите и незабравими моменти със здраве!

Днес давах на Рая кашкавал. МНого й хареса. Майка ми опече тиква във фурната - и от нея доста похапна. Изобщо - имам си едно добро прасенце в къщи  Mr. Green . Аз като я храня с пюрета и др. подобни тя след няколко лъжички почва да върти главата и да блее настрани. Майка ми обаче, не знам как го прави - успява да я накара да си изяде всичко. При това доста бързо. Жалко, че утре си заминава  Cry .

Днес Рая за на вън я бях облякла с долна блузка с дълъг ръкав, ватирана горна блуза, чорапогащник, ватирани дънки, термо чорапки, терлички, шапка и яке. Само веднъж съм обличала шъшлековия гащеризон, и то защото в Лом бяхме без количката и я носихме на ръце.

На мен гащичките - памперс ми се виждат соленички като цена. За сега ще си я карам с обикновените памперси.

А вие украсихте ли вече къщата за Коледа? Аз мисля тия дни да я свърша тази работа - само чакам татито да ми свали украсата, че я е набутал дълбоко горе в гардероба.  Rolling Eyes

Искам вече сняг... Whistling

# 243
Добър вечер, мами! Първо благодарско на мама Тинка и помощничката Виолетка за аватара ми и някои напътствия   bouquet
После, браво на Райчето на Иринополис - много обичам ящни деца!  Grinning
Скъпата, и аз съм все навлечена и опакована, все се пазя, та и Костаки е все като зелка с много листа  Grinning
Лека нощ на бебчовци и мами!

# 244
Здравейте!

Ей големи фоги са Данито и ВИли  Hug
tinka81 , много е гадно това с лекарствата, което казваш. Аз винаги се притеснявам да давам лекарства и обикновено все си спестявам някое от изписаните ни.  Embarassed

Мамчета, вие как храните бебоците, моят мъник понякога яде с охота друг път трябва все с нещо да го залисваш, за да яде и като го хвърли нещото спира да яде. Да не говорим, че ако един ден яден пет не яде.  Rolling Eyes Не знам дали нощното кърмене не е причина за това, той явно никога не е гладен и не са му  интересни тези пюрета.

Напоследък Мони изобщо не ще да стои с баща си, вчера го оставих и отидох да взема каката от  детската и като се върнах какво да видя, те двамата седят на дивана и Момчил реве с все сила, хълца, челият почервенял, изпотил се, с две думи тъжна картинка и как го взех веднага млъкна. Баща му каза, че как ли не се опитал да го развесели обаче той не, рев и това е.
 Аз за Криси съм ползвала тези памперс гащи, обаче не ми харесваше това, че като се наака не можеш да ги свалиш без да се намаже цялото бебе, или трябва да ги скъсаш или отрежеш. Обаче ако бебето ака на гърне, тогава са много удобни.

Приятен ден на всички!   bouquet

# 245
Здравейте  Hug
Големи бандити са Дани и Вили  Grinning Да са живи и здрави  Wink
Олимпия, много сте хубави всичките на снимката  Wink
Аз обличам Стефко навън с боди дълъг ръкав, блузка с дълъг ръкав, чорапогащник, ватирано панталонче и яке, но не много дебело, шапка и шал. И аз мисля, че е рано още за космонавта.
Не знам, дали да не спра да му давам да яде друго освен кърма преди лягане, защото той продължава да се буди през нощта безброй пъти. Значи, не е гладен  Naughty
След като го изкъпя надига вой, веднага да му дам да суче. Аз започвам да разтребвам стаята, а той постоянно ме следи с очи и само да изляза от стаята и почва да плаче, колкото глас има  hahaha Не знам как ще го отбивам след време  Rolling Eyes
Моят цикъл също липсва, направо и аз съм забравила какво беше това  Mr. Green
Каката пак почна с нейните щуротии. Сега е влязла в проходилката, защото била нейна. Кашля доста сериозно и незнам кога ще тръгне на градина  и ще има да ме ядосва Sad

# 246
Здравейте, мами! Кой ме дърпаше за езика вчера да казвам, че нямам цикъл. Ей ме на - цъфнах снощи след 18мес и половина рахат  Close  Услужливият ми мъж веднага предложи да ми го спре за още 9месеца, ама ще поизчакаме малко. Все пак кърмя още, а и да бягам с корем след прохождащо бебе не ми се струва примамливо. Целувки на всички и хубав ден!

# 247
Олимпия,честито ти завръщане на цикъла... newsm03То иаз искам..ама няма.Моя цикъл е решил да ми изпъне нервите до последна степен WearyОт нерви и напрежение съм станала 50кила,а пък се храня по режим също като Лъчето.Задължително 4 пъти на ден.Аз гладна не мога да стоя. newsm22  food002

# 248
Мама Нина, всеки с проблемите си - едни се мъчим да свалим кг.  - други да трупат - ама пълно щастие няма  Joy

Момичета !!!видяхте ли на Игси последната снимка?
Аз мисля, че се ориентирах, въпреки че, малко е объркано според мен  newsm78
Какво ще кажете за вторник? \към 11/
Всеки да си напише предпочитанията и да се договорим...

Олимпия , и моя мъж това ми предложи  Embarassed
Черешка, моят син също ползва проходилката , а е на почти 7г. - а в следващия момент ми изброява колко "жени" от детската градина го харесват  Laughing

# 249
  • Букурещ
Момичета !!!видяхте ли на Игси последната снимка?
...Какво ще кажете за вторник? \към 11/
Всеки да си напише предпочитанията и да се договорим...

Ами аз съм съгласна- вторник 11 ч. ме устройва.
А цикълът ми дойде точно 8 месеца след като родих.

# 250
Мами, мен 11ч не ме устройва  Sad В 11.15 излизаме за детската кухня и той заспива от 11.30 до 13.30-14.00. Това време е за разходката ни - навън в градинката до нас сме. После яде - 20-30 мин с концерти, театър и уговорки, така че нас не ни бройте за вторник  Cry Сори, ама след 15ч сме за компания.

# 251
  • София
Да и ние сме точно както Олимпия,Кали спи до към 14.00ч.и после чак към 18.30.Към 15.00 е по-удобно и за нас,бях си записала час за аг ,ама ако срещата остава за вторник казвайте да го сменя за сряда-не ми е спешно  Simple Smile
Направо там ще се видим,нали?Аз също се ориентирах къде се намира клубчето и тези мами ,които ще сме с МПС ще има къде да паркираме из преките  Wink

# 252
  • Букурещ
Филип непрекъснато си мени спането и режима, така че нас и 15 ч. ни устройва. Laughing

# 253
Ако ни приемете и нас на срещата ще ни е приятно Embarassed
15ч. и нас ни устройва  Simple Smile

# 254
Здравейте!

Хайде вие се организирайте, а ние с нетърпение ще чакаме снимки.
Видях снимката в албумчето на Игси. Доста ще се позабавлявате.

Днес в Асеновград времето е супер. Преди обед бяхме вън.
Искам да питам мамите, чийто деца лазят. Като ги държите за ръчичките ходят ли, или искат да клекнат да лазят?
Преди Вили искаше много да ходи. А сега не иска, хвана ли я за ръцете и кляка, иска да лази.
А пък на креватчето все си играе права. Дори се задържа за няколко секунди с пуснати ръце и тупва. С това лазене, май наистина ще проходи по-късно.

Още от утре ще ида да купя гащички памперс. Вили ми разката фамилията от вчера. Първо си мислих, че честото ААА.... се майтапи с мен, иска да я взимам. А то се оказа, че и се чишка. Явно и за двете ще казва по един и същи начин. Аз се радвам, че го прави, ама после слагането на памперс по сто пъти ме съсипва. То такава борба пада.

По повод храненето, при нас е следната картинка. Преди си изяждаше всичко без проблем, а сега се правя на маймуна само и само да яде. Понякога се храним и на проходилката.

Общи условия

Активация на акаунт