Магика ,честито апаратче и нека само толкова красиви мигове заснемате, като първите крачки.
Аз вчера изживях твоя ужас. При нас беше малко по-различно, аз бях в стаята, а Вили на проходилката. Всичко се случи за няма и две минути.
От всекидневната се влиза в кухнята и Вили си обикаля, както обикновено. Вратата се отключи и аз Викам "я да видим, кой идва". Тя обикновено веднага идва. Обръщам се да я видя и в този момент виждам празна проходилка, а Вили я няма. Тя се мушнала в ъгъла и играе с минералната вода. Не мога да си обясня как го направи толкова бързо и без да обърне проходилката, аз на два метра от нея да не чуя и видя. После като я сложих гледам я, че си вдига крака там където се кръстосват железата и се накланя, явно така се е измъкнала. Добре че не си е ударила главата. Вече трябва да имаме очи и на гърба.
За навън ние се обличаме с боди-потник,ватирана блузка, чорапогащник, дебело панталонче,ботуши, якето и шапка. Сега като е по-студено ще слагам космонавта.
А за количката не ни трябва нищо, тъй като не я искаме.
.

Не знам как ще го отбивам след време
Услужливият ми мъж веднага предложи да ми го спре за още 9месеца, ама ще поизчакаме малко. Все пак кърмя още, а и да бягам с корем след прохождащо бебе не ми се струва примамливо. Целувки на всички и хубав ден!
То иаз искам..ама няма.Моя цикъл е решил да ми изпъне нервите до последна степен
От нерви и напрежение съм станала 50кила,а пък се храня по режим също като Лъчето.Задължително 4 пъти на ден.Аз гладна не мога да стоя.