Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 487
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Подвел съм ви. Грешна програма на AXN (айде още едни аматьори).
Значи петите сезони на СУОТ и Морски тюлени са започнали миналия вторник, тази вечер ще са вторите епизоди. Но ги има в AXN плеъра. То не е точно плеър. Просто на сайта на AXN могат да се гледат.
И ще ги излъчват всеки вторник от 21:00 и 22:00 ч. както си е било винаги.

А снощи пак по AXN е започнал сезон 2 на Алекс Райдър (общо 8 епизода), който изтървах, но утре ще гледам повторението. Него ще го дават всеки понеделник от 21:55 ч.
https://www.imdb.com/title/tt6964748/

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 12:19 от Diavolo

# 196
След малко по Фокс Лайф започва Островът на фантзиите - премиерен сезон
https://www.imdb.com/title/tt0983946/
всеки понеделник ще дават по 2 епизода от 21:00 и 22:00 ч.

Скоро го гледах, но беше филм, не сериал.

# 197
  • Бургас
След малко по Фокс Лайф започва Островът на фантзиите - премиерен сезон
https://www.imdb.com/title/tt0983946/
всеки понеделник ще дават по 2 епизода от 21:00 и 22:00 ч.

Скоро го гледах, но беше филм, не сериал.

Да, линкът не е правилен. Това е филм. А сериала е този - https://www.imdb.com/title/tt13784584/
Гледах първи епизод снощи, малко блудкав ми се стори. Става за убиване на време, но аз няма да продължа да го гледам.

Миналата седмица по FOX започнаха да дават Killing Eve от първи сезон. Вече за втори път се опитвам да започна да го гледам, стигам до 2-3 епизод и не мога да продължа. Не ми е интересен, направо ми е тъп. Не знам защо. Харесвам Джоди Комър, но не ми е достоверна като психопат убиец. Нещо в играта й не ми харесва и не може да ме грабне. Нататък става ли интересно или е в мен проблема?

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 13:11 от Irene Adler

# 198
И аз не успях да издържа Killing Eve - ужасно ме дразнят двете актриси, скучен ми е, изобщо... не е само при теб проблемът Simple Smile

# 199
Irene Adler, щом в началото не Ви е харесал, нататък изобщо няма да Ви. 😅

# 200
  • София
Оооо, както се беше закучил 3 сезон, 4 и последен сезон на Killing Eve е направо интересен - динамичен, обрати, все пак чакаме развръзката....Не мога да повярвам, че си чакам новите серии...две от предишните завършват с cliffhanger (нали така си наричаше,) и те държи напрежението какво ще стане в следващата - ще оживее ли, няма ли да оживее...

Но не бих си го причинила да го гледам отново от начало...никакъв шанс🤣Видях, че го дават по телевизията, но не издържах и минута вероятно и превключих. Ще дам сравнение с музиката - имам групи, на които харесвам само няколко парчета и нямам нервите да отида на техен концерт, защото 70 % ще е пълнеж за мен и само 30 - това, което харесвам. Та в тази връзка, Killing Eve е същото - има някои серии, които бих гледала отново (и то от сегашния последен сезон), но не и цялото отначало.

Сериал, който в началото според мен течеше твърде мудно The Gilded Age вече с ръка на сърцето мога да кажа, че започна да ми става приятен за гледане. Кристин Барански ми е толкова любима, особено като борбен, решителен, изключително начетен юрист  в Добрата съпруга/Добрата битка тук направо е като на почивка - с по няколко обрани реплики - дано развият и нейния образ. С изненада разбрах, че младата актриса, която играе племеницата Мериън е дъщеря на Мерил Стрийп. А Кари Куун е направо великолепна - толкова добре влиза в образа на решителната и безкомпромисна господарка Ръсел, която иска не само да намери място, но и да се наложи в едно закостеняло общество. И репликите, и гримасите, а като видиш образ, на който усмивките и благоразположението не са му присъщи, да се усмихва...цялото и лице засиява.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 17:26 от Не се сърди, човече

# 201
Последните 2 от сезон 4 не съм ги гледала още или само последния 🤔, но сега след тази хубава рецензия на Velina25 ще наваксам.

# 202
Някой да е гледал The Tomorrow People?
Виждам, че е само един сезон.
Въобще довършен ли е? Да знам дали да се захващам.

# 203
  • София
Някой да е гледал The Tomorrow People?
Виждам, че е само един сезон.
Въобще довършен ли е? Да знам дали да се захващам.
Ами аз ужасно много го харесвах, но го прекратиха и не го завършиха гадовете.

# 204
Благодаря  ти. Не обичам недовършени неща и няма да почвам.
Само ще се издразня.

# 205
  • Пловдив
Днес гледах 23 серия от 15 сезон на Мърдок.
Толкова заплетени неща има, че не знам как ще
ги разплетат всички в една серия.

# 206
Изгледах Elite за много кратко време. Сега ще излиза и 5 сезон. Буквално ми се превърна в guilty pleasure. Въпреки налудничавите неща, които се случват в него. Smiley
В момента се опитвам да гледам Killing Eve. Обаче е голяма мъка. И смятам просто да го изоставя, да изчакам последният епизод да излезе и да изгледам само него. А ми беше толкова интересен първите сезони...

# 207
Изгледах Elite за много кратко време. Сега ще излиза и 5 сезон. Буквално ми се превърна в guilty pleasure. Въпреки налудничавите неща, които се случват в него. Smiley
В момента се опитвам да гледам Killing Eve. Обаче е голяма мъка. И смятам просто да го изоставя, да изчакам последният епизод да излезе и да изгледам само него. А ми беше толкова интересен първите сезони...

И аз изгледах Елит наскоро. ММ "повръщаше" всеки път като мине през хола с думите "пак ли тези малките пе*алчета "
😅😅😅
Но спор няма сериала е топ ,макар че последния сезон беше пълна боза😎

Наскоро бях започнала да гледам Inventing Anna и чак днес разбрах, че това е съществуваща персона.

# 208
Мен от новите персонажи изобщо не ми е симпатична тази Ари, жалко, че ще участва и в новия сезон..

# 209
На мен ми е много тъжно, че вече няма да виждам любимите ми. Те по-скоро си бяха от оригиналните: Надя, Лу. А сега и Гузман и Андер..... От новите не съм впечатлена. Даже леко ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт