Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 516
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
И сз гледах Minx ep.1 -очертава се доста забавен👍.

# 241
аз се чудех дали да го почвам, мерси за препоръката Simple Smile

# 242
  • Вестерос
Два нови сериала

Harry Wild с Д-р Куин Мъчителката
How we roll

# 243
Какво ви е мнението за сериала "Euphoria"? От много места чувам,че бил много як,но тук не съм срещала да го коментирате.

# 244
Лично аз го зарязах по някое време на втори сезон. Все още не разбирам защо се спряга за голямо явление, за мен му липсва дълбочина. Да, направен е много artsy, визуално грабва, не мога да отрека актьорските качества на Зендея, но така и не ме грабна. За моя вкус е прекалено сексуализиран и не, не съм закостеняла, просто тук е основен фокус, сякаш героите само с това си запълват празнините и травмите. Не претендирам да съм кино критик, но е честното ми мнение.

# 245
  • Бургас
Изгледах и една серия на Далглиш, но не ми хареса - може да съм попадала на неподходящ епизод.

За Далглиш и аз съм със смесени чувства. Гледах трите епизода давани до сега. Харесват ми криминалните случаи като сюжет, заплетени са, има драма. Но като заснемане и режисура нещо не ми допадат. Не мога точно да го обясня, хем ми е интересно да разбера кой е убиеца, хем ми е много скучно. За мен за сега първи епизод е най-силен и ако не ти е харесал значи  останалите пък съвсем.

# 246
Да, и през цялото време е тъмница - не разбирам защо тези хора стоят на тъмно. Мен това ме дразни.

# 247
  • Бургас
Явно са искали да постигнат някаква по-дарк атмосфера, в съответствие с това, че инспектора има душевни терзания по изгубеното си семейство, но нещо не им се е получило.

# 248
Аз също едва изгледах сезон 1, 2 не го и почнах. Наистина липсвя дълбочина.

# 249
  • София
DMZ
https://www.imdb.com/title/tt11057226/
екшън/драма/приключенски/НФ // мини-сериал // 4 епизода // продукция на HBO Max
с Росарио Доусън и Хун Лий

Доста пошла и нагла пропаганда, която е толкова очевидна и сееща ненужна омраза у хората, че заслужава максимално ниска оценка.
Бъдещето. Гражданска война. Имаме САЩ (гадните бели изроди), имаме и Свободните щати (либералите), но те са само фон и се подразбират какви са ако се гледа малко по-внимателно.
Всъщност имаме Демилитаризирана зона в Ню Йорк, където виреят кръвожадни банди. Двете Америки са обградили този ''оазис'' на свободията и там важи законът на джунглата. Едните са черни и китайци, другите латиноси. Дори има и канибали (които така и не виждаме, но знаем, че ги има?!?!). Бели няма и нормално в интерес на истината. Бандите се борят за кокала и кой ще командва, като и двете страни тайно имат контакти с врага. През цялото време ми приличаше ми на някаква 'криндж 'Уестсайдска история'
Естествено побеждават черните към които са прикрепили китайците, за да не е прекалено очевидно. А латиносите са злите (те са следващата жертва след белите, защото са много голяма бройка и бъркат в здравето на либералите).
Асока Тано прави прилична роля, но всичко е толкова наивно, глупаво написано и предвидимо, че олекват по всички направления. Клише след клише и така до самия финал, до болка предвидим и дразнещ.

Не си го причинявайте!
-
5.0

# 250
Здравейте, горещо препоръчвам сериала "Behind her eyes". Правен е по книга, но на мен лично, сериалът ми хареса много повече. От описанието изглежда като банален любовен триъгълник с елементи на трилър, но всъщност, сюжетът е свързан с астрални проекции.
Ще се радвам, ако някой, който го е гледал, ми препоръча друг сериал или филм с подобен сюжет.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 14:58 от Forest rain

# 251
Катрин Зита страда от би полярно разстройство,наскоро четох.
Започнах по HBO Max The thaw,много ми харесва,но само до еп.2 са качени,мразя да чакам всяка седмица.Същото и със Slow horses-супер uk crime series,ще чакам да ги качат.

И аз го агледах Odwilz / The Thaw / След зимата, полски сериал по HBO Max, вече има 4 епизода. Много ми харесва, точно такъв тип сериали обичам да гледам.

# 252
Pticasprujina,също препоръчвам “Клюн”,сръбски крими сериал с детектив Соня Клюн,много добра игра,подобен на The thaw,има си от всичко-мистерия,лични драми,демони от детството и т.н.,както всички криминални инспектори и тук  лични неволи и объркани душевности.Гледам го от филми7

# 253
  • София
Tokyo Vice
https://www.imdb.com/title/tt2887954/
Нов сериал. Продукция на HBO Max.
Криминален/ драма / трилър.

Изгледах първите два епизода. Доволен съм и препоръчвам.
Само като видях, че действието се развива в Токио (Япония ми е хоби и слабост) и веднага бях хайпнат на макс.
Ансел Елгорт се справя добре, без да блести с нещо специално. Но Кен Уатанабе е удоволствие да се гледа.
Япония в края на 20 и началото на 21 век. Персонажът на Ансел е млад и амбициозен журналист в Токио, а на Кен следовател от полицията (честен или корумпиран?).
Животът на един Гайджин и борбата му с местния национализъм и порядки е в единия ъгъл на историята, а в другия ставаме свидетели на израстването на горе по веригата на Якудза, на неин амбизиозен млад неин член. Сблъсъкът между двамата ще е неминуем (или пък ще станат приятели?)...
По-скоро първото, защото в историята е замесена и хубава жена, към която и двамата не са безразлични.
Интересен подход на заснемането на сериала. Камерата много често се бута в героите, все едно гледаме влог в Инстаграм. Картините са пъстри и живота и порядките в Токио добре разказани.
Да видим нататък как ще е, но засега му давам 8.0 / 8.5 с лекота.

Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 04:09 от Diavolo

# 254
Какво ви е мнението за сериала "Euphoria"? От много места чувам,че бил много як,но тук не съм срещала да го коментирате.
Обсъждали сме епизодите тук, докато излизаше, има си и собствена тема. Аз бих казала, че не е лош, но трябва да си с много отворен светоглед, иначе може да се отвратиш. Фокусира се върху тинейджърските проблеми, но е доста завъртян и начинът на представяне също може да не допадне на всекиго.

Общи условия

Активация на акаунт