Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Толкова се надявам всеки път в списъците да видя The Prodigal Son...хората са подготвили сценарий за силен трети сезон, толкова пък никой да не иска да го купи...на фона на голяма част от бозите на Fox....голяма грешка да го загубят, голяма!

# 226
  • Бургас
Ееее, сериозно ли. Не знаех. Така се надявах и аз да гледам скоро трети сезон. Майкъл Шийн беше уникален. И Джийзъса също (все му забравям името на актьора Satisfied). Дано да го вземе някоя друга телевизия.

Като споменах Майкъл Шийн, нямам търпение за втори сезон на Добри поличби.

# 227
  • София
Ееее, сериозно ли. Не знаех. Така се надявах и аз да гледам скоро трети сезон. Майкъл Шийн беше уникален. И Джийзъса също (все му забравям името на актьора Satisfied). Дано да го вземе някоя друга телевизия.

Като споменах Майкъл Шийн, нямам търпение за втори сезон на Добри поличби.

Майкъл Шийн каква роля прави в The Prodigal Son - само да го гледаш, слушаш в оригинал "Oh, my son!😁" и попиваш от образа, който създава по неповторим начин - безценно!!Не биха могли да изберат по-добър актьор за неговата роля на свръхинтелигентен, аналитичен сериен убиец! А с Том Пейн правят страхотен тандем - просто се допълват, както и разбира се майката на Майкъл - Белами Йънг- и тя задължително в оригинал, тази  интонация и маниери са неподражаеми (любима фраза ми е, когато се биха с героинята на Катрин Зита Джоунс - д-р Капшоу - обръща се към нея, която очакваше да я е упоила, тръсва глава и казва: "В това семейство (транквилантите) са просто закуска🤘" и я спуква от бой. Българското аудио просто отнема по мое мнение голяма част от ефекта на самия сериал.

Лу Даймънд Филипс няма кой знае колко дейно участие, но присъствието му се усеща, няма да е същият сериал без него, докато другите двама детективи са просто пълнеж...може и без тях😁

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 10:18 от Velina25

# 228
  • София
Присъединявам се за възмущението от The Prodigal Son
Не е за първи път това, уви. Подновяват простотии, а стойностни неща загробват. Може би е е достатъчно политкоректен The Prodigal Son...

# 229
  • Бургас
Белами Йънг- и тя задължително в оригинал, тази  интонация и маниери са неподражаеми (любима фраза ми е, когато се биха с героинята на Катрин Зита Джоунс - д-р Капшоу - обръща се към нея, която очакваше да я е упоила, тръсва глава и казва: "В това семейство (транквилантите) са просто закуска🤘" и я спуква от бой. Българското аудио просто отнема по мое мнение голяма част от ефекта на самия сериал.

Ха ха, да спомням си го това. Катрин Зита Джоунс не ми хареса в този сериал. Не ми се вписваше някак, а и това нейно ботоксово лице, ужас.

# 230
  • София
С нея пресолиха манджата - изобщо не се вписа и този монотонен провлачен глас...а и наистина, до The Prodigal Son мислех, че остарява красиво (особено до Майкъл Дъглас), но явно съм се бъркала. С две думи, не се вписа, най-силният момент беше боят между двете...и познай на чия страна бях😄😄😄

# 231
Наскоро си мислех точно това- не остарява никак красиво и има дразнещ глас за мен.

# 232
И аз изгледах последния епизод от 15-ти сезон на Мистериите на Мърдок - не знаех, че е възможно 45 минути да е само завръзка! И то на няколко сюжетни линии. Мислех, че ще искат скоро да изчистят започнатото и да се ориентират към финал, но като гледам...

Между другото, най-после се сетих откъде ми е познат бившият на Ефи - същият актьор играеше мазния Лари в Еврика. Тук е много по-различен (но пак неприятен) - Лари беше гей, сервилен, а този е със заповедническо и мачистко поведение.
Скрит текст:

По-късно ще изгледам и втори епизод на Лунния рицар.

А Местен извънземен е в почивка - не е новина, беше съобщено преди седмици, но за всеки случай ще го напиша в темата. След 8-ми епизод временно е спрян и втори сезон ще продължи през лятото (мисля, че няма точна дата).

# 233
Катрин Зита-Джоунс е много зле вече. Остарява кофти.
Гледах я последно в Queen america, който беше спрян за съжаление след 1 сезон, а не беше никак лош сериал.
Този the prodigal son къде може да се гледа онлайн? Нямам достъп до торентите.

# 234
  • София
Катрин Зита-Джоунс е много зле вече. Остарява кофти.
Гледах я последно в Queen america, който беше спрян за съжаление след 1 сезон, а не беше никак лош сериал.
Този the prodigal son къде може да се гледа онлайн? Нямам достъп до торентите.

Последно си спомням, че във filmi.sub ги имаше качени сериите на 1 сезон, но от телевизията, с бълг.дублаж, който категорично не го препоръчвам.   

Казваш, че нямаш достъп до торентите, но най-добре си е да слушаш говора на английски - който е един път просто и със субове, ако не обичаш в оригинал. Българското озвучаване не хваща и 1/10 от оригиналните емоции на образите.

# 235
  • Бургас
Актьора, озвучаващ Майкъл Шийн се беше постарал доста да се доближи до образа.

# 236
Катрин Зита страда от би полярно разстройство,наскоро четох.
Започнах по HBO Max The thaw,много ми харесва,но само до еп.2 са качени,мразя да чакам всяка седмица.Същото и със Slow horses-супер uk crime series,ще чакам да ги качат.

# 237
  • Бургас
Нов минисериал се задава на хоризонта - за групата Секс Пистълс. Режисьор е Дани Бойл. Излиза на 31 май.

# 238
Гледах две серии на Йершон, в момента повтарят. Ок е, определено не е за този канал, но карай.

Не е достатъчно расово разнообразен Wink

Изгледах и една серия на Далглиш, но не ми хареса - може да съм попадала на неподходящ епизод.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 21:08 от pppqqq

# 239
Снощи започнах да гледам един нов сериал на HBO Max - Minx, и определено епизод номер 1 ми хареса. Подходящ е за разпускане, а и за пръв път гледам любима актриса от Elementary в друга продукция - Офелия Ловибонд (Кити). Освен това, за почитателите на New Girl, тук играе и актьорът влязъл в образа на Ник - Джейк Джонсън.

Общи условия

Активация на акаунт