Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 394
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Killing Eve, трябваше да го приключат още втори сезон. От трети сезон единствено сврията в която отиде да види семейството си ставаше за гледане.

# 61
  • Вестерос
НОВИ
The girl before
The thing about Pam с Рене Зелуегър
The sex lives of collage girls
All Americans: Homecoming
More than this
The Chelsea Detective
Our house

Спрени
The Big Leap
Ordinary Joe

Подновени
Never Have I Ever  за 4-ти последен сезон
Acapulco
The Afterparty
grown-ish

# 62
Изгледах третия сезон на Never Have I ever. Лековат, приятен. Допада ми хумора и не ми причи, че е тийн.
В момента гледам Resident Alien,втория сезон. Не ми харесва колкото първия.
Особено, че имаше един цял епизод кажи речи, отделен за феминистка пропаганда.
Май ще се върна към ретро сериалите, че в новите е супер непоносимо постоянното изтъкване на гейове, джендъри, феминистки, чернокожи и т.н.

# 63
Starstruck HBO Max -6 къси,английски,забавни и разтоварващи серии ,препоръчвам👍.

# 64
Миналата седмица пропуснах един епизод на Местен извънземен (защото напоследък имам някои проблеми и съм разсеяна), пуснах си 7-ми епизод сега и се оказва, че са станали всякакви интересни неща... Има нови извънземни и какво ли не... Сезонът е живнал точно когато мислех, че не си струва да се гледа.

# 65
  • Бургас
За тези, които все още гледат телевизия - нови сериали, които ще започват по FOX каналите през април. Е, не са толкова нови по принцип, просто започват от първи сезон, за тези които не са ги гледали.
Killing Eve - от 28 март по FOX
"Четири сватби и едно погребение" - от 7 април по FOXlife
"Ла Бреа" - от 6 април по FOX
"Островът на фантазиите" - от 4 април по FOXlife
"Мистериите на доктор Блейк" - от 10 април по FOXcrime

И като бонус
18-ти сезон на "Убийства в Мидсъмър" - започва от 18 март по FOXcrime

# 66
  • София
Четирите сваби ще го повтарят. Аз го гледах вече и е много добър, препоръчвам.
Ла Бреа го изгледах вече, има го преведен по торентите. Слабичък е, но леко се гледа. Но са го подновили.
Да убиеш Ийв го гледам по HBO Max
Мистериите са ми много сезони и епизоди и нищо не съм гледал, така че отпада, освен ако започнат със сезон 1 и така ги карат наред всичките. Ако е така, ще гледам.

Със сигурност ще гледам, ''Островът на фантазиите'' 🙂

# 67
  • Бургас
Мистериите са ми много сезони и епизоди и нищо не съм гледал, така че отпада, освен ако започнат със сезон 1 и така ги карат наред всичките. Ако е така, ще гледам.

Всички изброени започват от сезон 1 епизод 1, но кой колко ще го дават това вече не знам.

# 68
  • София
Явно ще трябва да ги питам колко сезони на д-р Блейк са закупили, защото ако ще ми дават само сезон 1 няма смисъл.

# 69
  • Вестерос
Изгледах The Chair, странен, хареса ми. Малко серии по 30 минути. За университетски преподаватели по литература се разказва.

Изгледах двата епизода на Shining Vale с Кортни Кокс ака Моника от Приятели. Допадна ми, водят го мистика, призраци има някакви. Мислех, че ще е малко пародия, ама не е. Грабва и той.

Изгледах първи епизод на The thing about Pam с Ренето ака Бриджит Джоунс Heart, многооо странен, по истински събития, мислех, че ще е пародиен и този, но не го усещам така. Там са я направили с костюм да е дебеличка и в лице са я погрознили, добре играе обаче. Заинтригува ме.

# 70
Pieces of Her ми е доста интересен. А Тони Колет винаги ми е била много симпатична и реалистична във всяка роля.

# 71
  • на малък остров в океана
Точно догледах последната серия. Много ми хареса.
А Тони Колет точно затова и аз я харесвам - много истинска във всяка роля.

# 72
Понеже не мога да пиша в другата тема (последното мнение е мое), да си кажа, че много ми хареса 7-ми епизод на втори сезон на Местен извънземен - най-после се случват неща и то по няколко сюжетни линии!
Скрит текст:
Хари ще отглежда малко извънземно! Освен това стана ясно, че е възможно да се създаде потомство между човек и извънземен, което означава, че връзката му с Аста може да се развие... Но пък той ще трябва да се пожертва в такъв случай...
Много ми хареса как уби злата агентка - мразя, когато героите в сериалите не убиват, защото са прекалено праведни (Лош и луд ме подразни в това отношение).
Друго съществено - старият доктор е оставил улики, които ще сочат към истинския Хари - прекалено сложна ситуация, която сигурно ще бъде разрешена набързо. От толкова отдавна не бяха обръщали внимание на тази сюжетна линия, че помислих, че са я изоставили.
И някой трябва да спаси доктора на Дарси - жената има нужда от гадже.

# 73
# 74
Здравейте, не знам дали има фенки на My brilliant friend? Започнах  3 сезон и толкова се ядосвах, и тук исках да пиша, и да хейтна първите 6 епизода от Сезона, и го зарязах...

И най-после в епизод 7 нещо се промени. Та, ако има фенки на сериала, не се отказвайте. Много ми хареса, как раздвижиха всичко.

https://m.imdb.com/title/tt7278862/?ref_=nv_sr_srsg_0

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 01:23 от _velvet_

Общи условия

Активация на акаунт