Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 439
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Любимият ми сериал е Шерлок Хоумс. Има ли сред вас такива,които са го гледали? Ще се радвам да ми споделите вашето мнение. Simple Smile

# 601
  • Свищов
Tогава може да видиш и Eureka
И аз за него се сетих, но той е по-скоро хумористичен. Гледала съм го 2 пъти - любим ми е!

# 602
Вече нямам търпение за 5-ти сезон на Stranger Things 😎
Има ли вече субтитри за четвърти сезон? Вчера имаше само за първи епизод. Започва обещаващо.
Само да кажа, че преди пети сезон ще има и втора част на четвърти сезон след 1 месец.

# 603
  • Вестерос
Втората част ще е само 2 епизода, вторият ще е над 2 часа.
Аз гледам с английски субтитри.

Шерлок е много хубав сериал, но е стар и обсъждан. Доста е харесван.

# 604
Аз пък мислех, че това е последен сезон..

# 605
Любимият ми сериал е Шерлок Хоумс. Има ли сред вас такива,които са го гледали? Ще се радвам да ми споделите вашето мнение. Simple Smile
И на мен ми хареса с Бенедикт Къмбърбач, въпреки, че последните епизоди си спомням, че не ми харесаха особено.
Любим ми е "Случаите на  Поаро" с Дейвид Сушей Heart
Гледах 1 епизод на "Островът на фантазиите"/"Fantasy Island"/ 2021/  , не ме грабна особено, но може да му дам шанс да изгледам и другите епизоди.

# 606
BBC адаптацията на Шерлок и на мен ми е сред любимите сериали и толкова пъти съм я гледала, че знам почти всички реплики наизуст. 😂 От време на време си го пускам, когато ми се гледа нещо познато. Признавам си, че сигурно е бил и последният сериал, чийто сезони съм чакала с огромно нетърпение, а то чакане ли беше.

# 607
  • Berlin
Уж е последен сезон на Stranger Things, да, няма пети или се има предвид 2рата част ма 4ти. Но защо само 2 епизода…?

# 608
  • София
Потвърден е 5ти сезон

# 609
  • Berlin
Ехее, до университета ли ще ги изпращаме. Simple Smile

# 610
  • Вестерос
Не, защото ще е последен.

...

Изгледах и аз Severance, много е добър! Знаех си от началото, че има нещо гнило в цялата работа. Лично не бих избрала такава процедура.

Скрит текст:
Изненада ме много, че Джема е жива и че Хели е Хелена, дъщеря на собственика и всичко около нея е постановка за една рекламна компания.
Много интересни бяха последните серии, малко в нищото свърши.

Скрит текст:
Странно ми е какво точно правят реално и на мен. Според мен всичко, което вършат е свързано с чиповете. Може би с тях по някакъв начин клонират хора? Rolling Eyes Да останат да живеят, но то пък са като други хора.
Интересно ми е, че Ървин рисува точно където пратиха Джема, значи знае за това място и на подсъзнателно ниво е останало в него.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 23:16 от Tiffany А

# 611
А аз мисля, че нищо не правят всъщност на тези компютри. Просто ги държат заети, имитират работа. Те вътре продължават да са обекта на експеримента и не са приключили само до тук.

# 612
Може би изследват някакви реакции на мозъка с тези числа (нали им предизвикваха усещане за страх). Предполагам, че отделите все пак имат някаква цел, защото иначе можеше всички да вършат едно и също, а не един да разнася картини, втори да натиска числа, а трети да отглежда кози.

# 613
  • addicted
Не, защото ще е последен.

...

Изгледах и аз Severance, много е добър! Знаех си от началото, че има нещо гнило в цялата работа. Лично не бих избрала такава процедура.

Скрит текст:
Изненада ме много, че Джема е жива и че Хели е Хелена, дъщеря на собственика и всичко около нея е постановка за една рекламна компания.

Скрит текст:
За Хейли се усетих аз още в самото начало, когато Милчик ѝ каза в първия ѝ работен ден нещо като .. "За нас е чест, че си тук" или "Това, което правиш тук е страхотно", особено някак наблегнаха на него. И външната Кели беше такава кучка във видеото след опита за самоубийство, чудех се дали е жизненоважно да остане вътре или просто е манипулирано видео за да я откажат, но заедно с думите на Милчик бях по-склонна да мисля, че е мисия.
Но това с Джема ме развълнува най-много.

Освен всички други неща, които вече сте казали и вие, това с разделените самоличности ми се струва и ужасно тъжно. Много ми напомня на един филм с Кийра Найтли, където отглеждаха клонинги за да използват органите им, ако нещо се случи с оригинала. Създаваш изцяло нови личности, които не принадлежат на себе си и нямат право на собствен живот, забравяш, че те също ще имат чувства, желания..

# 614
  • Вестерос
Mного е жестоко за мен това точно.

Скрит текст:
Аз пък си мислех по едно време, че жена му е Хейли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт