Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Приключих със сезон 2 на Закрилникът по Фокс, с Куин Латифа.
https://www.imdb.com/title/tt11242246/
Уви, потвърден е за сезон 3.
Една идея по-добре от плачевния сезон 1, но все така много слабо и пропагандно шоу.

Също по Фокс приключих и със сезон 5 на 9-1-1
https://www.imdb.com/title/tt7235466/
подновен за сезон 6
С някои изключения добър сезон. Аз като цяло си харесвам шоуто. Имам опадения обаче свързани с героя на Питър Краус, по начина по който свърши, дано е само дим...

# 676
  • Вестерос
За Стълбището не се знае явно, накрая казват, че още твърди, че е невинен.

# 677
А вие как мислите ?

# 678
  • Вестерос
Аз не мога да преценя честно казано, но клоня да не е той убиецът. Мислех, че ще е нещо с прилепите или с работата й свързано.

# 679
И аз не мисля,че е той,с нея царски си живееше и правеше каквото иска…
Сега започнах Leila/ Netflix/ и в първа серия направих асоциация с Прислужницата,даже и по червените тоги.
Малко off-topic -Husle:велик филм /по Нетфликс пак/-препоръчвам.

# 680
Сега започнах Leila/ Netflix/ и в първа серия направих асоциация с Прислужницата,даже и по червените тоги.
Заинтересувах се от този Лейла понеже харесвам The Handmaid's tale, но има рейтинг 4.9/10 в IMDB?

# 681
  • Бургас
Интересна статия. Харесва ми позицията на авторката.  - "Авторът стои зад противоречивата адаптация на HBO на „Жената на пътешественика във времето“"

https://www.forbes.com/sites/robsalkowitz/2022/05/20/author-stan … e-travelers-wife/

# 682
Заинтересувах се от този Лейла понеже харесвам The Handmaid's tale, но има рейтинг 4.9/10 в IMDB?
Аз съм останала с впечатлението, че повечето НФ филми са с нисък рейтинг в ИМДБ. Спрях да ги проверявам. Ако не ми харесва някой филм, го прекъсвам.

# 683
На IMDb rating-и не вярвам. Там такива плоски бози са с високи оценки, че.. По-добре човек да изгледа една-две серии и да прецени.

# 684
И аз спрях да гледам рейтинга на филмите.
Тази жена на пътешественика я мъча вече не знам си колко пъти и не ми харесва изобщо. Заспивам, или сменям след 10-тата минута, а уж харесвам такъв жанр.

# 685
  • Бургас
Гледах първи епизод на This is going to hurt. Харесвам Бен Уишоу още от Кухата корона, както и чувството за хумор и ирония на британците. Сериала е по действителни събития и книгата на британски лекар гинеколог, който Уишоу играе. Не е точно комедия, много умело са смесили смешното със драмата. Определено ще продължа, въпреки че го гледам с английски субтитри и медицинската терминология ми е доста зле.

# 686
  • Вестерос
Почнал е 3-ти сезон на Evil! Maй само аз го гледам, но пак ще ви го препоръчам Grinning

ПОДНОВЕНИ

American Rust ще има все пак втори сезон
Tokyo Vice
What We Do in the Shadows  за 6-ти сезон
 All of Us Are Dead за втори
Our Flag Means Death
Star Wars: Visions
9-1-1
The Resident
Black Mirror
9-1-1 Lone Star
Call Me Kat

СПРЕНИ
Raised by Wolves
The Good Fight
 Endeavour
Pivoting
 Our Kind of People

# 687
Squid game едва сега е подновен официално.

# 688
  • София
Raised by Wolves сериозно ли е спрян?!?
След всичката каша, дето забъркаха...

В началото много харесвах The Good Fight, но и там затънаха прекалено в политкоректност, така че му беше време.

# 689
  • Вестерос
И аз идвах с новината за калмарите

Общи условия

Активация на акаунт