Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 400
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Berlin
Black Mirror! 😱 Супер!
Squid Game какво ще му продължават, продължение или нова история?

# 691
По едно време се говореше за прикуъл.

# 692
  • Вестерос
Ще разваля игрите сигурно, нали накрая така свърши, имаше заявка за това.

# 693
  • София
The Boys Presents: Diabolical
https://www.imdb.com/title/tt16350094/

продукция на Amazon Original / Prime Video ; късометражна анимация/екшън ; 8 епизода х 13 мин.

Това са 8 къси епизодчета от Вселената на The Boys пуснати да подгреят феновете преди старта на сезон 3 на основното шоу. Предупреждавам, че не са за малки деца. Има много кръв и насилие.
Всичките ми харесаха, кой повече, кой по-малко, като последния осеми епизод беше най-якия, защото беше за Хомлендър и Black Noir.
Препоръчвам.
-
7.5

# 694
Накрая изгледах Severance. Добра идея, добро изпълнение, ама много мудно. Надявам се вторият сезон да позабързат малко. Не разбрах само

Скрит текст:
Какъв беше смъсълът да ни покажат хакерката. Само за да убиятб охранителя и да му вземат картата ли?Повече не я споменаха дори.

# 695
Според мен, тепърва ще ни занимават с нея.
При толкова ненормални хора, тя ми беше най-неприятна от всички.

# 696
Здравейте. Наскоро изгледах Inventing Anna. Хареса ми изключително много. Интересно ми е доколко всичко, което показаха в сериалът, наистина е било така.
Следващата ми цел е да изгледам новият сезон на Stranger things, обаче нещо ме възпира. Сякаш не съм готова за него.Smile

# 697
  • София
The Baby
https://www.imdb.com/title/tt12879632/

продукция на HBO Max ; САЩ/Великобритания ; хорър/мистерия/комедия ; 8 епизода х 25 мин.

Предупреждавам жените и майките, че има доста смущаващи сцени, като например насилие над бебе...
НО, това бебе е обладано от злото и негативното в живота и хората, и трепе наред майки и всякакви хора по ужасен начин. Не е някакъв брутален хорър, спокойно. По-скоро е неудобен.
Трябват си здрави топки, за да направиш подобен сериал. От една страна е забавен, от друга така и не разбрах за какво точно се борят и какъв беше смисълът на всичко.
Бебето беше много сладко, някак си не можеш да го свържеш с цялата тази смърт около него и се чудиш кого да подкрепяш, хах.
Не знам, много странна продукция. Трудна за оценяване. Най-добре е всеки да я изгледа и прецени за себе си.
-
6.5 / 7.0

# 698
  • Вестерос
На 14.09 се завръща Прислужницата с последен сезон

# 699
На 2 части ли ще е пак?

# 700
Здравейте!Къде мога да гледам "From"?

# 701
Добре, че предупреди за това Бебе, да не го пусна случайно. Такива неща са ми много неприятни

# 702
  • Вестерос
Здравейте!Къде мога да гледам "From"?
От зелка?

За Прислужницата не знам.

# 703
С Черното огледало ми оправихте деня, абсолютен кеф.

# 704
  • София
''Жената на пътешественика във времето'' продължава с добрите си епизоди. Май не съм мрънкал за нито един, което си е постижение. Не е шедьовър ама е толкова красиво направен, че как да не го харесаш. Изобщо каста е много добър. Много добра романтична история, някак си нямам търпение за следващия епизод, което е рядкост при мен за романтични сериали. Не съм чел книгата и се пазя от спойлери, та дори и да ми пишете няма да го прочета, но имам опасения за финала, уф. В петия епизод ми хареса много гостито при родителите на Клеър.
Гомез също ме кефи като персонаж.
Жалко, че следващия понеделник е последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт