Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 391
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
' Не съм чел книгата и
Сезон 1 обхваща 1/3 до 1/2 от романа, така че истинският финал е далеч. Много се надявам да направят следващ/и сезон/и... Интересно , как ще приключат епизод 6.

# 706
' Не съм чел книгата и
Сезон 1 обхваща 1/3 до 1/2 от романа, така че истинският финал е далеч. Много се надявам да направят следващ/и сезон/и... Интересно , как ще приключат епизод 6.

Със сватбата вероятно, има такива снимки в нета.

# 707
  • Бургас
[quote au

Със сватбата вероятно, има такива снимки в нета.
Това е ясно. Имах предвид в по-общ смисъл- ще има ли отворен край.
    Ще има ли намек за  родителските им проблеми...

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 07:33 от lady Koup

# 708
  • Sofia
Здравейте!Къде мога да гледам "From"?
Може да се гледа онлайн във Filmisub. Много добър е сериал.

# 709
Страхотен е Пътешественика! С удоволствие изгледахме снощи два епизода и се натъжих,че свършва
Дано е подновен!

# 710
  • София
Вчера си пуснах новия сериал по HBO Max - Разговори с приятели. Да си призная, не ме впечатли, очаквах доста повече, предвид екранизацията на другата книга на авторката - Нормални хора. Някой гледа ли го и заслужава ли си? Thinking

# 711
  • Пловдив
Някой с мнение за Пактът?

# 712
Аз много харесах и 4-те героини от Пакта👍🏻,за любителите на uk tv series просто чудесен и с неизвестни до последната минута.
Прислужницата не знам дали ще продължа да гледам в новия сезон-откакто гледах документалка за маниакално отдадени сциентолози като том круз и елизабет мос с мормонското й лице на невинна овца,някак си ми опротивяха да ги гледам и още повече в такива депресарски сериали,мерси но НЕ!

# 713
Скрит текст:
Ужас - тази била на 39 години (проверих я заради коментара за сциентологията)? Мислех, че е поне на 45...

# 714
Не съм толкова впечатлена от Жената на пътешественика аз, може би заради Роуз Лесли, през повечето време много ме дразни Клеър. Иначе Тео Джеймс мога да го гледам как се появява, изчезва и яде нещо още много дълго време.

# 715
Скрит текст:
Ужас - тази била на 39 години (проверих я заради коментара за сциентологията)? Мислех, че е поне на 45...
Четох доста за тази секта-в домовете им /специално том круз/прислуга,поддръжка,шофьори и т.н са сциентолози,забранен им е контакт с външния свят,охрана ги следи…а как се снимат и ходят на премиери?..за пари е всичко…

# 716
Леа Ремини имаше цял сериал по една документална телевизия, в който говореше за това колко мрази сектата. И според мен са много противна организация, но Том Круз не ми изглежда лош човек (освен към жените си - явно имат оплаквания, щом не се задържат).
Нийл Геймън също има някаква връзка с тях, въпреки че твърди, че не е така.
Изглежда не към всички се отнасят еднакво - нали и Уил Смит е в кюпа... Някои са като рекламни лица и са по-свободни.

# 717
  • Бургас
Страхотен е Пътешественика! .,
Дано е подновен!
Преди малко  изгледах видеоподсказката към епизод 6. Боя се, че може и да са завършили окончателно историята с няколко кратки "погледа" в по-далечното  бъдеще. Sad  Дано греша!
Разбира се, може да е финал, позволяващ интерпретация -  като окончателен край, но и като даващ възможност за продължение.

# 718
Нов бисер на Нетфликс - "Човек срещу пчела":

Аз не обичам много сюжетите, в които се руши имущество, така че сигурно ще пропусна.

# 719
Обожавам Роуан Аткинсън, така че задължително ще се гледа!

Общи условия

Активация на акаунт