Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 391
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Аз много харесах и 4-те героини от Пакта👍🏻,за любителите на uk tv series просто чудесен и с неизвестни до последната минута.
Прислужницата не знам дали ще продължа да гледам в новия сезон-откакто гледах документалка за маниакално отдадени сциентолози като том круз и елизабет мос с мормонското й лице на невинна овца,някак си ми опротивяха да ги гледам и още повече в такива депресарски сериали,мерси но НЕ!
Къде го гледа? Как се казва този документален филм?

# 721
Леа Ремини имаше цял сериал по една документална телевизия, в който говореше за това колко мрази сектата. И според мен са много противна организация, но Том Круз не ми изглежда лош човек (освен към жените си - явно имат оплаквания, щом не се задържат).
Нийл Геймън също има някаква връзка с тях, въпреки че твърди, че не е така.
Изглежда не към всички се отнасят еднакво - нали и Уил Смит е в кюпа... Някои са като рекламни лица и са по-свободни.
True Blue за сериала на Леа Ремини говорех,не знаех че и Уил Смит е един от тях.Онлайн ми бяха пратили линк.Мисля лесно ще го намериш.Има и доста литература.
Сега гледам Keep sweet за ултра мормоните…леле такава полигамия,извратени хора…не знам защо го гледам,и каква утопия е Прислужницата,като в реално време има такива общества.

# 722
Аз съм се чудила как Елизабет Мос съчетава личния си живот и ролята Simple Smile
Да, много откачени неща има по света. То затова на много хора Прислужницата не им понася. Прекалено реално и възможно изглежда

# 723
Преди малко сложих този трейлър в друга тема - корейският обир на обирите:

Уил Смит даже възпитава децата си съгласно сциентологията и ги праща в специално училище - нищо чудно, че изглеждат объркани.

# 724
Сектата определя роли в продукции,ангажименти…гледайте Keep sweet,
Скрит текст:
там в градчето полицаи,пожарникари ,сериозни бизнеси,въобще цялата система са в манджата с лудата билка…жените имат наложени 5—6 вида начини да си сплитат косите,забранено е червеното,бельото е дълги килоти…

# 725
  • Вестерос
Аз съм се чудила как Елизабет Мос съчетава личния си живот и ролята Simple Smile
Да, много откачени неща има по света. То затова на много хора Прислужницата не им понася. Прекалено реално и възможно изглежда
Aбсолютно и е малко плашещо това. Аз наскоро най-сетне намерих време да дочета втората книга, много ми хареса, добре завърши историята авторката.
...

Копирам пост от друга тема, има интересни предложения за нови сериали
Идвам с малко трейлъри и новини:

- Нов сериал на Нетфликс от създателите на немския сериал Дарк

- Втори сезон на Miss Scarlet and The Duke, започва на 16.10

- Андрю Скот в някаква средновековна комедия по някаква детска книга

- Следващия 9 сезон на Endeavour ще бъде последен

- Двама от героите на Sanditon няма да участват в сезон 3 - Естер Бабингтън и Полковник Ленъкс. Не върви на добре този сериал и това е.

- Антъни Хопкинс се снима в нов филм за Зигмунд Фройд.

- Алисия Викандер ще играе Катрин Пар - последната съпруга на Хенри VIII. А в ролята на Хенри ще бъде Джъд Лоу. Самия филм ще е базиран на тази книга

# 726
Аз не харесвам Прислужницата, защото ми изглежда извратена (самата идея). Отделно че това, което знам за авторката като личност, не ми помага. За мен е много антипатична.

# 727
  • Бургас
Отделно че това, което знам за авторката като личност, не ми помага. За мен е много антипатична.
Маргарет Атууд ли имаш предвид ? Би ли споделила - какво за нея?

# 728
Нищо особено - просто съм я гледала в Ю туб и не ми допада.

# 729
  • Вестерос
Утре ще подготвя новата тема.

# 730
Последен сезон на Stranger things

# 731
  • Бургас
Нищо особено - просто съм я гледала в Ю туб и не ми допада.

Да си кажа честно и аз имам някакво такова чувство за нея. Не мога да кажа конкретно защо, някак си отвътре така ми идва.

# 732
Разочарована съм много от 6 сезон на Peaky Blinders, а толкова да съм фен…

# 733
  • на изток от рая
На 4-та серия съм на From. Куп въпроси ми изникват и това, че не знам отговорите, ме дразни.

Скрит текст:
Откога са там първите хора? Откъде намират продукти? Дрехи? Имат ток, той откъде идва? Търсят ли начини да се махнат от това място? Например един тунел?

Не знам колко от това, което ме вълнува става ясно до края на сезона, гледам, че ще има и втори, но ако някой може да отговори, ще бъда благодарна.

За тока е интересно. Гледай. Разкрива се нещо.
Иначе доколкото разбирам някои неща намират от колите, които идват.
За дрехите не се споменава.
А иначе гледат животни. Намерили са ги нейде в полето.

Изгледах го и не съжалявам, благодаря ти. Краят беше невероятен.
Скрит текст:
Цял автобус, представям си какъв шок ги чака горките хора.
А онзи, който отговори на радиото?! Знаят им и имената, накъде ли ще тръгне историята?Горкият шериф, как го набутаха в тази тясна дупка!

# 734
Не знам дали сте обсъждали "Змията от Есекс", но на мен много ми харесва сериала.

Общи условия

Активация на акаунт