Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 533
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Изгледах последния епизод на сезон 4 на Killing Eve.
Трагичен 4-ти сезон и още по-трагичен последен осми епизод.
Психопатията на женските персонажи в сериала мина всякакви граници. Толкова луди садистки на едно място не бях гледал. Пък и отвратителни и грозни отвътре. Няма да издавам конкретния финал (последните кадри), за да не спойлирам, но ще кажа, че съм много доволен от едно случило се нещо в него и разочарован от друго нещо, което пък не се случи в този финален сегмент...
Истински срам беше този сезон, както и финалния епизод в който гледахме пикаещи и сеещи смърт жени, кървища, хаос и шизофрения и психопатия на килограм без никаква смисъл. Тотална липса на мисъл от екипа. 😮

4

# 256
Започнахме вкъщи Moon Knight и сме очаровани, страхотен сериал Blue Heart почнахме и Halo, но нещо не може да ме грабне...

# 257
  • Вестерос
Страхотни 2 епизода на новия сезон на Сандитън, не намирам обаче 3 и 4 епизод, а са излезли и те.

# 258
  • Пловдив
Препоръчвам ви горещо The gilded age по HBO Max.
Изгледах на един дъх сезона (9 серии), ще има и 2-ри.
От създателите на Downton Abbey.

# 259
Да, и аз чакам новия сезон.Гледам го от самото начало.
Този гледали ли сте:
Defending Jacob

# 260
Май никой не е разочарован от The Gilded Age. Задължително ще го гледам, обожавам Downton Abbey.

Догледах Minx през уикенда и много ми хареса до самия край, дано да има продължение. Установих, че имам някаква слабост към сериали, чието действие се развива в Лос Анджелис през 60-те и 70-те.

Къде гледате Moon Knight & Halo? Покрай стрийминг платформите съм станала мързелива и не ми се занимава с торенти, но пък и не може човек да плаща абонаменти за всичко, а и най-вече не всичко е налично в България.

# 261
  • Бургас
Къде гледате Moon Knight & Halo? Покрай стрийминг платформите съм станала мързелива и не ми се занимава с торенти, но пък и не може човек да плаща абонаменти за всичко, а и най-вече не всичко е налично в България.

Тук ги качват - filmiseriali.com
Има още много такива подобни сайтове. Напиши в Гугъл: филми онлайн.

# 262
Лунният рицар е сериал на Дисни плюс, иначе аз си го дърпам от торентите.

# 263
Благодаря много!

# 264
Tiffany, и на мен много ми хареса новия сезон на Sanditon.
Ето тук епизодите:
 http://seasonvar.ru/serial-32304-Senditon-2-season.html
Ако не искаш с руско озвучаване , може да избереш опция субтитри и тогава е на английски аудиото, а субтитрите  не пречат, нали?! Но с руско озвучаване е стигнал вече до пети епизод, а със субтитри е до трети и другите два не излизат. Аз не съм гледала последната за сега пета серия, но сега отивам, видях обаче, че питаш и реших да споделя. Simple Smile
Аз харесвах и първи сезон , но не бях чак толкова голяма фенка на главната двойка, въпреки че ми бяха сладки, а и доста време мина и не съм чак толкова ядосана и шокирана като някои. Много интересно ми е новото развитие на сериала. Е и мрачният шеф на Шарлот е като Мистър Рочестър и съм още по-очарована.
А иначе изгледах последния сезон на "Убийства в Рая". Хареса ми като цяло, макар и чувствата ми да се повлияха в положителна насока към края на сезона, а иначе от началото не бях особено очарована. Само един коментар да вмъкна, защо в повечето случаи източноевропейци и руснаци считат/ дават роля във филми/ сериали на мафиоти и други такива?! Има като навсякъде, но е малко дразнещо наистина. Далеч не сме само това.
Гледах и Йершон - по Агата Кристи. Доста измислено, но не е неприятен. Дори на моменти забавен. Главният герой разбира се е като Поаро- самотен, брилянтен ум, педантичен. Но има и разлики  обича да гледа телевизия -реалити  програми. Simple Smile Главната героиня пък според мен прилича на Ариадни Оливър  т.е. в героинята, в която  Агата Кристи малко или много е вложила свои черти .
Гледах  тук с бг аудио:
https://filmisub.com/filmi/kriminalni/57350-agatha-christies-hje … sezon-1-2022.html
А попаднах и на ето това "Агата и среднощните убийства" :
https://www.youtube.com/watch?v=FcB0rYIXKGM
Давали са го по Епик Драма. Гледахте ли го?
п.п. Новата екранизация на "Смърт край Нил" ми хареса с малки уговорки. И най-вече ми хареса природата и дрехите. Красиво е заснет.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 20:32 от eovin***

# 265
Аз също препоръчвам Tokyo Vice - интересни първи 2 епизода, и мен ме грабна директно това, че се развива в Япония, добра актьорска игра, ще видим как ще продължи натам...

Defending Jacob определено става за гледане, без да е нещо разтърсващо, но за жанра си е супер...

# 266
Кен Уатанабе ми направи голямо впечатление още като дете в Последният самурай и дори само заради него ще гледам Tokyo Vice.

# 267
"Агата и среднощните убийства" е даван по Епик драма - спомням си, че съм го гледала, но не помня точно за какво беше (значи не ме е впечатлил).
Довечера ще излъчват нов епизод на Йершон. На мен главната героиня не ми прилича на Ариадне - мърлява е (ядеше по гнусен начин - не съм виждала човек да се храни така на обществено място, освен в сериал) и тази история с мъжа й не говори много добре за нея. Агата Кристи е била светска дама (същото се отнася и за Ариадне).

# 268
О, нормално е да е различна героинята от Ариадни. Но като цяло имам предвид, че виждам прилика, в смисъл в  посветеността на загадките, дори в леката отвеяност. Иначе да това с храненето беше страшно ...противно. Но според мен беше показно направено, да го провокира Йершон да и обърне внимание.
Но и той за разлика от Поаро не е толкова аристократично-сдържан. Как се въодушеви за реалката или как само си представяше, че танцува...
Изгледах 5 епизод на Sanditon. Ау, изненадах се от края!
Скрит текст:
Да ,аз очаквах нещо такова да се заформи с Шарлот и  Александър, то се виждаше по много неща  и днес и в предната серия, но не и така скоро. Не че се оплаквам де...Симпатични са ми. Но защо, защо това е края и другата е чак след това, ама пусто любопитство като не чакам да излезе целия сезон, а гледам серия за серия. Simple Smile
Нищо.... Ще чакам.
Интересно сега ... Дали Люси е жива?!
Иначе съм доволна. Полковникът изобщо не ми харесваше, такъв надут пуяк.

# 269
  • Вестерос
Много благодаря!!

Малко тип Джейн Еър мие с новия "шеф". Но ме грабна историята.

Днес се загледах в един лек колежански в хбо макс Sex life of college girls

Общи условия

Активация на акаунт