Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Marilyn3, you're in for a treat, както се казва. Може да не гледаш епизодите последователно, всеки е сам за себе си. Признавам, че не съм изгледала все още някои, защото могат да бъдат натоварващи, но идеята на целия проект е гениална.
I'm in for a treat indeed!
След епизода с прасето,не знам как ще изгледам следващите 😑

# 286
Той е много шоков, но не очаквай всички да са такива. Няма да забравя, че го гледах по време на пътуване, добре, че до мен нямаше никой. 😅 San Junipero е може би най-любимият ми епизод.

# 287
  • Berlin
San Junipero и онзи с приложението за срещи (matchmaking app) - много добри.✌

# 288
Реших най-накрая да наваксам с последните епизоди на Killing Eve... Ох, хора, много зле, това е сигурно един от най-лошите последни сезони на сериал, правен някога. Има ли някой, който е чел книгите и може да каже там поне историята по ли я бива?

# 289
  • София
Здравейте, влизам да препоръчам / или дам един глас, незнам дали сте го коментирали/
Само убийства в сградата  със Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес. Кримка с черен хумор Simple Smile
https://www.imdb.com/title/tt12851524/?ref_=wl_li_tt
Минусът за мен е кастването на Селена Гомес, но се преживява ...

# 290
  • Down south
Цитат
Не съм ги чела и честно казано не знаех и че има такива.
Хареса ми самата любовна история, как е пресъздадена. Въобще и двата сезона са направени увлекателно. Препоръчвам.
Ако ти е харесало шоуто, книгите със сигурност също ще ти харесат
Има  отделни книги за децата.

# 291
  • Вестерос
Изгледай втори сезон на Upload, много ми хареса, свърши в нищото обаче Sad Добре, че ще има още един сезон, мисля, че ще е последен, но може и да греша.

Изгледай първи сезон на The sex life of college girls, свеж, хареса ми като цяло, лек, интересно персонажи, не е нещо невиждано, но става, кратко епизоди. Е Greek беше много по-як.

И ... Барабани... Тадаммм най - сетне почнах Аферата. Почти изгледах първи сезон, много не изкефи 😁😁 двете гледни точки  са супер хрумване. Не мога да реша кое е истинското и кое преувеличеното, стигам до извода, че истината е по средата. Интересно е как в представата на Ноа Алисън е все разголена, с развяти коси, а в нейната е по-облечена и често с прибрана коса.

# 292
Вчера и днес изгледах "Емили в Париж" - 2
Макар да харесвам драми, кримита и т. н, така леко и приятно ми вървеше. Нищо ангажиращо не е, но понякога човек има нужда да разтовари и с такива сериали.
Малко повече любов и храна ако бяха вкарали, щеше да е екстра 😁

# 293
  • Sofia
И аз споделям мнението, че "Емили в Париж" - 2 е  свежо и  забавно сериалче, точно за разпускане.
Красиви гледки от Париж, ексцентрични тоалети и представената френска лежерност към нещата от живота.
От друга страна типичната американска консуматорска и меркантилна житейска нагласа, но може би това е целта в търсене на пресечната точка от двете... и за мен добре се е получило.

# 294
Изгледах първия сезон на Starstruck през почивния ден вчера - британско мини-сериалче от 6 епизода по 20 мин - свеж, приятен, нестандартен и забавен. Определено се надявам скоро да качат и сезон 2. Идеален е за разпускане.

# 295
Аз изгледах втория в HBO max,наистина е много сладък👍.

# 296
Изгледах първия сезон на Starstruck през почивния ден вчера - британско мини-сериалче от 6 епизода по 20 мин - свеж, приятен, нестандартен и забавен. Определено се надявам скоро да качат и сезон 2. Идеален е за разпускане.

Ако гледате онлайн втори сезон вече е качен във filmisub.

# 297
Благодаря!

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 23:20 от Анонимен

# 298
Случайно попаднах  на един сериал от 2020 "Dark Desire".Изглежда ми интригуващ.Някой има ли отзиви за този сериал?

# 299
Случайно попаднах  на един сериал от 2020 "Dark Desire".Изглежда ми интригуващ.Някой има ли отзиви за този сериал?
Да, на мен ми е сред любимите сериали на испански. Имаше съспенс до края на сезона и с интерес го изгледах. Има втори сезон, който още не съм гледала, не защото не ми е интересно, просто в зависимост от настроението избирам и сериалите, които да гледам в дадения момент. Алехандро Спайцер ме грабна много в първия сезон, в последствие гледах и други сериали с него, напр. The Club, Someone Has to Die, La Reina del Sur (всички са налични в Netflix).

Общи условия

Активация на акаунт