Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 451
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
we crashed - леле жесток на N-та

# 586
Привееет, не открих подходяща темичка за въпроса си, затова ще питам тук. Може ли да ми предложите американски сериал или филм, романтична драма (по-възможност обаче с хубав край), в която ГГ да са красиви задължителноо? Харесвам много "10 неща, които мразя у теб", а наскоро ми харесаха много "Кралицата на Юга" и един испански филм "Да се влюбиш в наемния убиец", въпреки че предпочитам нещо без убийства, екшън... Да има страстна и красива любов... Ще се радвам да ми предложите нещо... 🙂

# 587
Stranger things е интересен сериал.
Актьорската игра е на много високо ниво, сюжетът също е добър, изобщо аз съм голям фен. Много ме кефи докато си домакинствам, или се лакирам да си го пускам. Сигурно съм го гледала около 10 пъти.
Благодаря за споделеното, отивам да тегля 4-ти сезон.

# 588
  • на малък остров в океана
Привееет... Може ли да ми предложите американски сериал или филм, романтична драма (по-възможност обаче с хубав край), в която ГГ да са красиви задължителноо?
А защо е задължителноО ГГ да са красиви? 🙄 Много ми е любопитно.

# 589
Привееет... Може ли да ми предложите американски сериал или филм, романтична драма (по-възможност обаче с хубав край), в която ГГ да са красиви задължителноо?
А защо е задължителноО ГГ да са красиви? 🙄 Много ми е любопитно.
Ами... Когато е с красив актьорски състав ми е доста по-приятно да гледам нещо... Не виждам проблем в това...

# 590
Изгледах първия сезон на Stranger Things още като излезе и до там, а сега приключих малко насила Yellow Jackets, ами не е моето да има ужасии и да подскачам от чудовища и отрязани глави Blush И двата няма да ги продължавам. По- скоро харесвам мистерии тип Lost и The Leftovers.
Мисля да започна Severance, звучи много интересно.

# 591
Привееет, не открих подходяща темичка за въпроса си, затова ще питам тук. Може ли да ми предложите американски сериал или филм, романтична драма (по-възможност обаче с хубав край), в която ГГ да са красиви задължителноо? Харесвам много "10 неща, които мразя у теб", а наскоро ми харесаха много "Кралицата на Юга" и един испански филм "Да се влюбиш в наемния убиец", въпреки че предпочитам нещо без убийства, екшън... Да има страстна и красива любов... Ще се радвам да ми предложите нещо... 🙂
The choice
https://m.imdb.com/title/tt3797868/?ref_=nv_sr_srsg_0
August Rush
https://m.imdb.com/title/tt0426931/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 592
В Династия също са красиви актьорите, но не е точно романтична драма.

# 593
  • Вестерос
Романтичен с красиви актьори и хубав финал- Hart of Dixie

# 594
  • София
Cruel Summer (2021)
https://www.imdb.com/title/tt11083696/

продукция на Freeform / драма/трилър/мистерия ; 10 епизода х 44 мин. ; подновен за сезон 2

Дълго се колебаех дали да го гледам, но в крайна сметка се реших и браво на мен, защото го изгледах много бързо и останах доволен.
Качествен трилър с много добър каст и сценарий. Има няколко туиста в хода на сериала, а краят е по-скоро неочакван и малко гаден, хаха. Зависи от гледната точка...
Изненадан съм обаче, че е подновен за нов сезон, явно е имал добри приходи. Защото реално историята беше убедително разказана и не виждам какво ново ще измислят, по-скоро има опасност да развалят историята, но ще видим. Дано не.

Изненада ме приятно и препоръчвам! 😊
-
7.5 / 8.0

# 595
Вече нямам търпение за 5-ти сезон на Stranger Things 😎

# 596
Може ли да ми препоръчате сериал като From, но без horror елемента? Или дори и “ужаси” да присъства в жанра, да може да се гледа и по тъмно 😄
Завършвам гореспоменатия. Интересна идея, но вече съм на последната серия , а нищо още не се разбира. Някак мудно и бавно върви. Актьорската игра също не ми харесва.

# 597
  • Вестерос
Сещам се само за Wayward Pines и Under the Dome, обаче са различни, но имат допирни точки някакви. Haven също не е лош.

# 598
Благодаря! Може и да е нещо само с малко градче и мистерии Simple Smile

# 599
  • Вестерос
Tогава може да видиш и Eureka

Общи условия

Активация на акаунт