Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 439
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Всъщност, жена му я разкриха доста преди финала - когато той сглоби скъсаната снимка. Но беше въздействащо направено и определено изненада.

И аз мислех, че Хейли трябва да има специална причина да е вътре - при това нагло поведение, което демонстрира на видеото - т.е. че за нея е нещо повече от работа в офис. Не съм предполагала какво може да е, но очаквах да има някаква изненада, свързана с нея.

# 616
Много се извинявам, че ви прекъсвам дискусията, но гледам да пропускам коментарите за Severance, защото планирам да го гледам, а очакванията ми, благодарение на вас, са много високи. 😅 Това не беше забележка към вас, а пояснение защо ще се включа с off-topic коментар.

В последно време не ми се започваше нищо ново и си пуснах един от любимите дълги сериали, а именно The Big Bang Theory, но оттам ме зачопли да дам шанс на The Flight Attendant, а и отдавна стои в списъка. Извинявам се за крайното изказване, обаче толкова дразнещо изчаткал сериал не бях гледала скоро, а може и никога. 😂 Остана ми финалният епизод на 1-ви сезон, видях мнението на Diavolo за втори и отсега казвам, че не съм изненадана, че ще е зле. Продължавам да гледам просто защото се надявам накрая все да е имало смисъл и да се навържат всички недоразумения. Като жанр се води черна комедия, а аз комедийни елементи видях само в първи епизод.

# 617
  • Бургас
С нетърпение чакам новия сериал на Дани Бойл за Секс Пистълс.

# 618
От една седмица вече нямам нищо за гледане. Може ли да нахвърляте някакви интересни сериали с излезнали 2-3 сезона , не по-малко, но да не са и над 4-5 😁 всякакъв жанр, без епохални за някакви крале и кралици. Няма значение и дали има субтитри. Благодаря! 🙃

# 619
Аз сега следя Оби Уан Кеноби и Стар трек: Странни нови светове - текущи са и двата.
Интересен сериал с 2-3 сезона - примерно Западен свят. Но всеки сезон е по-зле от предходния. Скоро ще излезе нов.

# 620
  • Sofia
Искам да питам нещо гледалите някалко сезона на Outlander - гледах първи сезон и всеки следващ епизод е все по-брутален. Последният ми дойде в повече с изнасилването на главния герой. 
В следващите сезони пак ли изобилства от жестокост и насилие? Ако е така го спирам.

# 621
И аз го изгледах току-що, страхотен! Може още много неща да се развият в тези еднакви бели коридори, с интерес ще чакам следващия сезон

# 622
  • Бургас
Искам да питам нещо гледалите някалко сезона на Outlander - гледах първи сезон и всеки следващ епизод е все по-брутален. Последният ми дойде в повече с изнасилването на главния герой. 
В следващите сезони пак ли изобилства от жестокост и насилие? Ако е така го спирам.

Не. Има някои по-така случки, но като че изнасилването беше върха. За мен първи сезон беше най-силен и интересен. После сякаш има някаква деградация. Аз стигнах до четвърти. Даже не го гледах до края, че ми затъпя.

# 623

Не. Има някои по-така случки, но като че изнасилването беше върха. За мен първи сезон беше най-силен и интересен. После сякаш има някаква деградация. Аз стигнах до четвърти. Даже не го гледах до края, че ми затъпя.

Ох, не е съвсем така. В пети сезон с Клеър има много брутални и отвратителни моменти. И на мен първи сезон ми е любим, другите не толкова, но съм фен и си гледам излизащите сезони.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 08:57 от Vanillа

# 624
Според мен си се редуват нон стоп великата им романтика и жестокости. Освен това няколко сезона накуп идват повечко. Просто е еднотипен Outlander. Нищо, че щъкат насам натам накрая все същото като сюжет

# 625
Не проумявам как и защо авторката е написала тези огромни томове, но щом има кой да чете... Видях ги в един сайт и се изненадах силно от обема и цените им.

# 626
Как Joy и защо Joy
Не знам, аз обожавам пътуване във времето и любовни романи, но този не ми е по вкуса. Сериала обаче е много много красиво направен и го гледам.

# 627
  • Вестерос
Aз съм чела първата книга и беше много интересно написана.

Иначе не съм гледала последните два сезона, но ще го направя скоро.

На мен ми харесва.

# 628
И аз продължавам да го гледам Outlander, въпреки че последните сезони не са върха. Макар че сезона със Стивън Бонет за мен беше много силен и дори съчувствах на злодея, защото виждах, че е жертва на живота и времето си и нямаше как да не е озверен, докато с Блак Джак не беше така - той си беше просто зъл.

Според мен си заслужава гледането - жестокостите се разреждат нататък.

# 629
  • Вестерос
Изгледах The Lincoln Lawyer, оказа се много приятен сериал, разтоварващ, с интересен централен случай, приятни персонажи. Действието се развива след книгата/филма. Общо взето имената на героите основните са заимствани. Адвокатът Мики Холър след като е загубил дело и невинният му клиент отива в затвора, претърпява инцидент, пристрастява се към хапчета и над година не практикува, за да се лекува. Убиват един друг адвокат, който седмица преди да умре, е завещал цялата си практика и всички дела на Холър и той трябва да ги поеме занапред, включително делото срещу собственик на успешна и революционна компания за видео игри, който е подсъдим, че е застрелял жена си и любовника ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт