За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен / София
Днес завърших "Сърцето не изгаря при пожар", бестселър и победител на гуудрийдс. Много ми хареса, толкова мил и топъл роман отдавна не бях чела. И съответно се разрових, оказа се, че има още един преведен роман на Катрин Сентър, а по един от романите й има и филм. Та исках да попитам, от къде сваляте книги и дали някъде има на английски някой от романите й? Много искам да прочета още нещо нейно. Много ми хареса като автор. Заслужава си наградата.
+1

# 106
Днес завърших "Сърцето не изгаря при пожар", бестселър и победител на гуудрийдс. Много ми хареса, толкова мил и топъл роман отдавна не бях чела. И съответно се разрових, оказа се, че има още един преведен роман на Катрин Сентър, а по един от романите й има и филм. Та исках да попитам, от къде сваляте книги и дали някъде има на английски някой от романите й? Много искам да прочета още нещо нейно. Много ми хареса като автор. Заслужава си наградата.
Ето това излиза
https://libgen.is/fiction/?q=Katherine+Center&criteria=autho … glish&format=

# 107
  • в сърцето на един мъж...
О, много благодаря, по "Изгубеният съпруг" има филм
Скрит текст:
А как точно се сваля от тук? За пръв път виждам сайта

# 108
  • Бургас
Geia, аз свалям на английски от Zbooks. https://z-lib.org/

Свалката я пуснаха в Ел.вариант. Сега ще чета как да я купя, че досега не съм купувала

# 109
  • София
Geia, аз свалям на английски от Zbooks. https://z-lib.org/

Свалката я пуснаха в Ел.вариант. Сега ще чета как да я купя, че досега не съм купувала
Да взема и аз да се разтърся и да я купя.

# 110
  • Бургас
Нищо  ми заби сайта Сиела. Явно една - през друга я купуваме тази книга и не издържа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • София
Нищо  ми заби сайта Сиела. Явно една - през друга я купуваме тази книга и не издържа Stuck Out Tongue Winking Eye
Smiley

# 112
Това намерих на български
https://chitanka.info/person/katherine-center

# 113
О, много благодаря, по "Изгубеният съпруг" има филм
Скрит текст:
А как точно се сваля от тук? За пръв път виждам сайта
Избирате някой от вариантите [1] [2] [3] и от там ви води към съответното място където е качено

# 114
  • Бургас
"Сърцето не изгаря при пожар" не ми хареса. Купих я с огромно желание и големи очаквания. Хуморът в нея ми беше често дебелашки, неща на които се смеят мъжете, но мен разни пръдни и такива смешки не са ми забавни. На едно място само ме разсмя. И романтиката ми липсваше, и привличането между двамата "влюбени". Не лоша книга, но не е моята романтична история. Да не говорим пък, че и драмата от миналото на главната не усетих. Трябваше да са някакви изъгани очаквания, разбито сърце и т.н. .... ама беше представена като едно няма нищо. Не ме докосна никак.

СББ Медия започват нова трилогия на Сабрина Джеймс. Първата книга вече е излязла. Харесвам я и ще си я купя.

# 115
  • София
. Яна ., ние сме със сходни предпочитания. Значи и аз ще си купя на Сабрина Джеймс. От "Сърцето не изгаря при пожар" ще се въздържа засега.

# 116
  • В къщурката на хълма на феите
Ще издават нещо ново на Ел Кенеди
те дано да издадат Голът, че тогава голям гол ще го барат ..

# 117
  • Euskal Herria
Лесно е. Като платиш с карта, ти дават линк да я изтеглиш. При Сиела обаче може да се тегли само веднъж - в епуб и в моби. И след това линковете са неактивни. Ако купиш книгата от друга книжарница, няма го този проблем. Но пък при тях е редовна цена, без тези 20% отстъпка от Сиела.
И всяка книга е персонално адресирана до купувача, т.е. фигурира името и номер. Мисля, че може да се препраща и свободно да се чете и от други хора, но е упоменато чия е книгата.

# 118
  • София
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, мерси. Следобед ще вляза в сайта на Сиела да я купя.

# 119
Ще издават нещо ново на Ел Кенеди
те дано да издадат Голът, че тогава голям гол ще го барат ..

Ще го издадат, но някъде Април-Май. Аз им давам и един месец гратис Laughing Така че се надявам най-късно Юни вече да е излезнала. Освен ако няма някакви непредвидени обстоятелства, разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт