За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 435
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Ти, аз, завинаги
РЕЗЮМЕ
Всичко започва с един дефектен асансьор и любовно писмо... Нов романтичен роман от аворката на „В рокля на кралица“

Писателката Бека Торн се нуждае от идея – бързо! Тя може и да има вече един бестселър зад гърба си, но с наближаването на крайния срок за втората си книга Бека осъзнава, че кариерата ѝ е заложена на карта... Но съдбата я изправя пред смъртта заедно с двама непознати в дефектен асансьор.

Оригинално заглавие: You, Me, Forever, Jo Watson;

Корицата предстои да бъде заменена с български вариант.

# 136
  • Euskal Herria
Доста книги пускат Сиела, но единственото, което не ми харесва, е, че много по-късно пускат електронните формати. Няколко месеца се чака.

# 137
Не разбрах втората книга на Hideaway, е продължение на Birthday girl ли?
Birthday girl е самостоятелна книга, а Corrupt и Hideaway са от една поредица- Devil's night. Има още 2 след тях(KillSwitch, Nightfall) ,като Уил от четвъртата книга е братовчед на Миша от Punk 57 (в нея също участват в една сцена главните от Devil's Night) .  Книгите са доста по-дарк в сравнение с другите на Дъглас. Дано не ги развалят с лош превод.

# 138
  • Варна
Видях корицата на Corrupt в goodreads и ме побиха тръпки Laughing

# 139
Книгата на Jo Watson звучи интересно, но само като разбрах, че е писала "В рокля на кралица" и направо се отказвам. Joy По-плоско написана книга не бях чела, всъщност така и не я дочетох. Joy Корицата беше хубава и описанието привличаше, явно затова е генерирала и големи продажби, че да издават и втора книга от същия автор ...

# 140
  • Бургас
Много дини под една мишница от Сиела. Този план е за петилетката.. Да знаете.

Очаквам да започнат да издават и Рина Кент и.. Голям кеф. Нищо, че съм ги изчела тия авторки, друго си е когато удоволствието е споделено

# 141
  • Бургас
Corrupt излезе ли в превод?

# 142
  • Бургас
Не, и прогнозни дати няма. А и в издателският план ги нямаше, така че ...... чакаме и се молим да стане факт .... някога.

# 143
  • В къщурката на хълма на феите
Ами в сайта на Сиела е Целта
Open MouthOpen Mouth вернооооо??? нИ може да бъде!  ура! ура! ура! ставали чудеса!

май е време да взема да го прочета аз тоя Пънк ..  отлежава ми вече няколко месеца и все не й идва редът да я прочета ..

# 144
 Open MouthOpen Mouth вернооооо??? нИ може да бъде!  ура! ура! ура! ставали чудеса!

Даже преди да сменят името в сайта,Блажев ми отговори на въпрос - кога ще излизат най-накрая, че са сменили името на Целта. Laughing

# 145
  • Бургас
И още изненади от Сиела

Скрит текст:
От мига, в който Лев Леоков вижда смутената млада жена насред клуба за джентълмени, повече не може да свали погледа си от нея. За първи път в живота си Лев е разтърсен. За човек, който цял живот се е считал за безчувствен, това е нещо ново. Минути по-късно я хваща в крачка, с портфейл, който не е неин… И ѝ поставя ултиматум.

Мина приема. Защото е сама, уплашена и не е хапвала нищо от дни. А и в крайна сметка, когато нямаш нищо, нямаш и какво да загубиш.
Поредица е, Мафия романс. Само първата е с висок рейтинг, втората е определена като слаба, третата все още не е излязла.

Скрит текст:
Той трябваше да е нейна жертва. Тя трябваше да бъде просто флирт. В ничии планове не влизаше да се влюбват един в друг

Роуз е чаровна измамничка, която знае как да изпразни портмонето на всеки лондонски джентълмен, без да бъде хваната. Един ден обаче потропва на грешната врата и се изправя не пред изискания нехранимайко, когото е очаквала, а пред Карвър Ашбърн, граф Кенсуърт.

Карвър е свестен мъж, но дори свестният мъж не би пропуснал шанса да се разсее от тъгата си с красива жена... особено когато знае, че тя не е тази, за която се представя.
Исторически романс. Отново поредица
Имаше и други, но не представляват интерес за мен, а и са с по-нисък рейтинг.
Голямото очакване започва............ СЕГА!

# 146
  • Плевен / София
Книгата на Jo Watson звучи интересно, но само като разбрах, че е писала "В рокля на кралица" и направо се отказвам. Joy По-плоско написана книга не бях чела, всъщност така и не я дочетох. Joy Корицата беше хубава и описанието привличаше, явно затова е генерирала и големи продажби, че да издават и втора книга от същия автор ...
Така е и аз участвах в "големите" продажби.... Joy

# 147
  • Бургас
Срамувам се, но и аз. А тя самата толкова се гордее с въпросният шедьовър, че дори не и е включен в листа с "творчеството" в ГР
https://www.goodreads.com/author/list/7770522.Jo_Watson#

# 148
  • Бургас
Не, и прогнозни дати няма. А и в издателският план ги нямаше, така че ...... чакаме и се молим да стане факт .... някога.

Е значи издават втора книга от серията ,без да са издали първата ли?

Много дини под една мишница от Сиела. Този план е за петилетката.. Да знаете.

Явно ще го изпълнят петилетката  за четири  години Simple Smile

# 149
Срамувам се, но и аз. А тя самата толкова се гордее с въпросният шедьовър, че дори не и е включен в листа с "творчеството" в ГР
https://www.goodreads.com/author/list/7770522.Jo_Watson#

Корицата продава наистина. Joy Хем си знам, че не трябва да съдя за книгата по корицата , но винаги първото, което виждам е това и го правя несъзнателно. Яна, и аз снощи я потърсих като се сетих за нея, беше ми интересно какъв рейтинг има, но не я видях в листата й. По името намерих само това. Коментарите са масово на български и са масово негативни. Joy
https://www.goodreads.com/book/show/41058206-acting-royal?ac=1&a … ea6yii&rank=1
Можем ли да се надяваме, че тази книга е била плод на временно умопомрачение , от което дори тя се срамува? Дали другите й книги ще са по-добри? А дано, ама надали..

Общи условия

Активация на акаунт