За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 469
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Май имаше филм по нея.

# 166
  • Варна
Купих на дъщеря ми серията на Керстин Гир - Рубинено червено, Сапфирено синьо и Смарагдово зелено. И реших и аз да я прочета Simple Smile Оказа се симпатична поредица, много приятно се чете, въпреки че на моменти има малко неразбираеми неща, заради начина, по който е сканирана. Но мога да се обърна към немския вариант Simple Smile ако нещо не ми е ясно Simple Smile
О аз съм ги чела. Много интересни книги. Книгите за възрастни също. Може да прочетеш трилогията Мафията на майките, Неморално предложение, Всяко Решение си Има Проблем. Много са готини.

# 167
  • в сърцето на един мъж...
Да да, има трилогия по тях, даже съм решила да я наградя като прочете първата, с първата серия Simple Smile
Хриси, мисля и тях да прочета, ама полека лека Simple Smile

# 168
  • Euskal Herria
Гея, в рулит има качени доста книги на авторката, включително и купената от теб трилогия
https://www.rulit.me/books/bg/1/date?search=%D0%BA%D0%B5%D1%80%D … D0%B3%D0%B8%D1%80

# 169
Аз не помня от къде ги свалих, ама помня, че събрах няколко. Само че ще почакат Simple Smile

# 170
  • Euskal Herria

Цитат
Очаквайте на 22 март: "Съпруга по поръчка" от Хелън Хоан.

Романът е финалист в наградите на „Гудрийдс“.

„Забавна и трогателна книга, която буквално ще ви накара да я притиснете към гърдите си с щастлива въздишка, след като я завършите.“ - АМАЗОН БУК РИВЮ

Някой да има впечатления?

# 171
О, най-накрая се сетиха да издадат втората част Simple Smile Първата, Уравнението на любовта беше готина. Семейството на главния бяха виетнамци, ако не се лъжа, а главната е задръстена математичка. Много приятна книжка беше.

# 172
  • Бургас
Яна, това е втора книга от тази поредица
Уравнението на любовта (The Kiss Quotient #1) by Helen Hoang
Всички главни са с някакви ментални проблеми, на мен лично такива книги не ми се четат. Прочетох само първа и не ми хареса.

# 173
От Уравнението на любовта най-много ми хареса накрая бележката от автора. Прочетох я 3 пъти. Joy Като цяло книгата беше средна работа, хареса ми , но очаквах нещо повече. Имам я на хартия, но не съм я чела втори път. Сега гледам, че в goodreads оценката й е 3,94. Мисля, че си отговаря напълно.

Прочетох снощи "Танцът на пеперудата" на Моника Джеймс. И за нея оценката ми е същата , около 4. Много хубава идея, но твърде измислена за мен. Любовната история не я усетих как се зароди, постоянно се описваше как главните герои са привлечени един от друг, но не знаят нищо един за друг, как можеш да се влюбиш в някой, който не си опознал до някаква степен, привличане, похот, може би , но чак любов...Не мога да опиша по -детайлно какво имам предвид, защото ще разкрия част от сюжета.

# 174
  • Бургас
Малко инфо от творческите планове на Рина Кент
Цитат
I'm currently writing a book that's untitled and will come out later this year. It's probably my darkest book yet (Hello, Red Thorns and Black Thorns, you guys are left behind 😳)
и съм ужасена, и очаквам с трепет, а дали ще е четимо за мен, ще преценя когато започна книгата.

# 175
  • Варна
Много ми хареса серията на Керстин Гир - Рубинено червено, Сапфирено синьо и Смарагдово зелено като книги. Не ми хареса филмът, който са направили по книгите. Особено по третата. Явно за по-голяма гледаемост изцяло са променили сюжета. Пак свършва добре, ама не е по-книгите, което е дразнещо.

# 176
  • В къщурката на хълма на феите
Даже преди да сменят името в сайта,Блажев ми отговори на въпрос - кога ще излизат най-накрая, че са сменили името на Целта. Laughing
хахахаха явно този път много народ се е забавлявал с тоя Гол .. значи я чакам с нетърпение!

Ма много книги изведнъж станаха да издават, че и интересни .. чак се тревожа да не изпусна нещо Grinning

# 177
  • Бургас
Цитат
I'm currently writing a book that's untitled and will come out later this year. It's probably my darkest book yet (Hello, Red Thorns and Black Thorns, you guys are left behind 😳)
и съм ужасена, и очаквам с трепет, а дали ще е четимо за мен, ще преценя когато започна книгата.

Ми да си я чете тя Simple Smile
Аз чакам да видя дали ще напише нещо за децата на тези от Royal Elite, тъй като в последата книга от серията беше написала да чакаме история за тях през 2022.

# 178
  • София
Цитат
Хм, това ми звучи добре.

# 179
  • Плевен / София
Яна, това е втора книга от тази поредица
Уравнението на любовта (The Kiss Quotient #1) by Helen Hoang
Всички главни са с някакви ментални проблеми, на мен лично такива книги не ми се четат. Прочетох само първа и не ми хареса.
На мен също. Купих първата, но ще пропусна втората....Поне засега...

Общи условия

Активация на акаунт