За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 530
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
Чакам да пуснат електронното издание, засега само хартиеното е налично в книжарниците.
Харесва ми как пише авторката, дано Егмонт да издадат и други нейни книги.

# 241
Започнах Неоновите богове, защото ме заинтригува. Почти на 30% съм и явно проблемът е в мен, но ми е много скучна, щом дори заспах на секс сцена. Мъча се още малко и започвам нещо друго.

Почти никога не зарязвам книга дори да не ми харесва. Тази я зарязах преди да достигна 20%, хубава история, но не ми харесва изказа на авторката, героите са посредствени.

# 242
  • Плевен / София
Аз като фен на Д. Пери да похваля Тенекиена кралица Simple Smile Много хубав завършек на поредицата. Нищо, че е последна книга - не ме разочарова
И аз започвам да я чета...Дочетох Аристократът и сега тя е наред...

# 243
  • Бургас
Как е Аристократът? И аз съм на половината на Тенекиена кралица.

# 244
  • в сърцето на един мъж...
Книгите преведени ли са на български? И как се казват ако са?
Тези са, но май не са преведени
https://www.goodreads.com/series/116644-the-kissing-booth

А супер, мерси Simple Smile
Днес гледахме Рубинено червено с детето. Определено неприятно се изненадах на някои моменти. А тя през цялото време беше - ама това не е по книгата, това има ли го в книгата, това нещо от по-нататък ли е... Да видим как ще са другите два...

# 245
Как е Аристократът? И аз съм на половината на Тенекиена кралица.
Прочетох Аристократът и останах много разочарована, имам чувството, че книгата е написана на бегом

# 246
И аз се разочаровах от Аристократа.Очаквах толкова повече,понеже съм чела две нейни книги,които да фен превод.Но явно винаги можем да се изненадаме неприятно.Сякаш друг автор я е писал

# 247
Еее стига де, наистина ли съм хвърла пари на вятъра? Аз пък толкова съм се наточила на Аристократа... и на мен предните две на авторката ми харесаха. Ще я видим тази, почвам я

# 248
  • Бургас
Вики, на теб може да ти хареса. Хората сме различни.
Приключих и аз с Тенекиена кралица. Хареса ми. Бях започнала The Edens Series на Девни Пери, когато излезе първата книга. Не знаех, че е поредица. Хареса ми, но ще изчакам да излезе и последната през юли и тогава ще прочета втора и трета. Четох и една трилогия коледни новели, които е написала под псевдонима Willa Nash Holiday Brothers Series , кратички са около 200 стр и няма много време да се случи кой знае какво, но бяха приятни. Не се отдаличава от стила си. Очаквах да са по ....... знам ли - еротични може би, но си е тя, може би пише с малко повече чувство за хумор. Може пък ако нещо съвсем нямам какво да чета да започна Calamity Montana Series. Четири от петте книги са излезли, последната е обявена за края на годината, но точно с почивките между предните ще и дойде времето.

Сега обаче ме чакат и много на хартия. Повечето не са в жанра. Довечера ще започна Хипотеза за любов. Паралелно дочитам 1.5 на Fall Away, пък тя тегаво ми върви, че нали преразказва отчасти първата и ме отегчава.

Прочетох и три от СББ Медия
"В леглото на принца" на Сабрина Джефрис, книга 1 от 3 Нищо особено, но става за убиване на време
и "Изгубеният лорд" и "Дама по рождение" на Мери Джо Пътни, още по "нищо особено", но за цената от 5 лв даже много добри.

# 249
Прочетох Аристократа и много ми хареса! Това си беше стил Колиййн Хувър. Има драма, има резки обрати в историята, но и доста забавни диалози. Тежка книга е, който чете на Хувър ще хареса и тази като мен

# 250
  • Плевен / София
Прочетох Аристократа и много ми хареса! Това си беше стил Колиййн Хувър. Има драма, има резки обрати в историята, но и доста забавни диалози. Тежка книга е, който чете на Хувър ще хареса и тази като мен
На мен също ми хареса. Да си херцог в днешно време не е никак лесно. Роман доста по различен от историческите любовни романи с благородници. Такъв любим ми е "Уитни,  моя  любов" от Джудит Макнот

# 251
  • Euskal Herria
С щастлив финал ли е?
Ако може някой да ми преразкаже съдържанието, ще съм благодарна (на лични).
Вече писах, че не съм фен на Хувър и сега се колебая за покупката.

# 252
  • Плевен / София
С щастлив финал ли е?
Ако може някой да ми преразкаже съдържанието, ще съм благодарна (на лични).
Вече писах, че не съм фен на Хувър и сега се колебая за покупката.
Да

# 253
  • Бургас
Какви са тези "Правила на милиардера" Кели Фейвър ,които взеха да качват в Рулит?

# 254
Поредица от 16 книги. Аз съм ги чела преди време. По спомени бяха силно еротично настроени, но се чудя дали може да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт