За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Поредица от 16 книги. Аз съм ги чела преди време. По спомени бяха силно еротично настроени, но се чудя дали може да бъркам.

Ооо, 16 книги... нито имам време,нито имам желание Simple Smile

# 256
Те са между 70-100 страници всяка. Явно са превели и последните.

# 257
  • Бургас
Те са между 70-100 страници всяка. Явно са превели и последните.
Точно, дори свалих 16-та от любопитство да видя колко е дълга - 28 страници май. Втора в Рулит е 12 страници.

# 258
  • Плевен / София
Какви са тези "Правила на милиардера" Кели Фейвър ,които взеха да качват в Рулит?
Кратки са. В Читанката ги има до 9

# 259
  • В къщурката на хълма на феите
Аз като фен на Д. Пери да похваля Тенекиена кралица Simple Smile Много хубав завършек на поредицата. Нищо, че е последна книга - не ме разочарова
ама тя излезе ли!?!? Astonished

# 260
  • Бургас
Аз като фен на Д. Пери да похваля Тенекиена кралица Simple Smile Много хубав завършек на поредицата. Нищо, че е последна книга - не ме разочарова

Да,онзи ден

# 261
  • Бургас
в събота

# 262
  • Плевен / София
В събота излезе.

# 263
  • Euskal Herria
"Правилата на милиардера" е една книга. Всяка глава я пускат като отделна част, затова са кратки. Това, което е в Читанка, е редактирано и огладено като текст. Това, което пуснаха в групите и в рулит май е фен превод без никакви корекции. И аз от любопитство зачетох, но ми идва малко тромаво. Не знам дали тези, които превеждаха първите глави и пускаха в бг свят и читанката са същите, които сега са превели главите от 10 до 16.

# 264
  • Плевен / София
"Правилата на милиардера" е една книга. Всяка глава я пускат като отделна част, затова са кратки. Това, което е в Читанка, е редактирано и огладено като текст. Това, което пуснаха в групите и в рулит май е фен превод без никакви корекции. И аз от любопитство зачетох, но ми идва малко тромаво. Не знам дали тези, които превеждаха първите глави и пускаха в бг свят и читанката са същите, които сега са превели главите от 10 до 16.
Не са едни и същи. Този превод не е на същия екип от бг свят.

# 265
Поредица от 16 книги. Аз съм ги чела преди време. По спомени бяха силно еротично настроени, но се чудя дали може да бъркам.

Ооо, 16 книги... нито имам време,нито имам желание Simple Smile

някъде на 8ма книга ги зарязах .. ужасно скучна и елементарно написана поредица

# 266
  • София
Прочетох "Каменна принцеса". Много ми хареса. Засега май кн.3 ми е фаворит. Дано историята на Люк да е увлекателна.

# 267
  • Бургас
Прочетох "Каменна принцеса". Много ми хареса. Засега май кн.3 ми е фаворит. Дано историята на Люк да е увлекателна.
Аз не можах да я хареам тази книга ,за Люк и Скарлет, защото героинята ме изнервяше.

Започвам Опетнена корона от Семейство Роял

# 268
  • Плевен / София
Хубава е. Чети смело.

# 269
  • София
lina_bs, Скарлет ме изнерви още в кн. 3 и затова се притеснявам, че историята може и да не ми се понрави, но ще чета, както казва gostenka68. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт