За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 394
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Щях да си дочитам Тенекиена кралица, но...реших да прочета новите книги на Моника Мърфи първо. Тази -https://www.goodreads.com/book/show/57388047-things-i-wanted-to-say?from_search=true&from_srp=true&qid=gM8qVhNmc6&rank=4; после тази -за братовчеда на героя от първата https://www.goodreads.com/book/show/60306208-a-million-kisses-in … VhNmc6&rank=3
И тази : за сестрата на героят от втората книга. Явно ще са  три книги (според коментарите в гуудрийдс) https://www.goodreads.com/book/show/58927051-the-reluctant-bride … hNmc6&rank=41
Пак от коментарите ,разбрах че всъщност, книгата за булката е част от някаква серия за две семейства -враждуващи. Като за всеки член пише различен автор. Така като чета има всичко -убийства, наркотици, изневери, бракове по сметка и по любов и един свещеник за цвят, който се влюбва в своя ученичка.
Скрит текст:
Midnight Dynasty Collection: The following books are all within the Midnight Dynasty collection.
Dark Fairy Tales Anthology
King Midas by Skye Warren, Rumplestiltskin by Celia Aaron, Princess and the Pea by Sierra Simone, Little Red Riding Hood by Karina Halle, The Ugly Duckling by CJ Roberts, Beauty and the Beast by Willow Winters, Jack & the Beanstalk by Marley Valentine, King Thrushbeard by Cora Reilly, Swan Princess by Natasha Knight, Cinderella by Aleatha Romig, and Snow White by T.M. Frazier
Starcrossed Lovers Trilogy by Jade West (Lucian Morelli & Elaine Constantine)
Heartless
Soulless
Relentless
Cinderella Trilogy by K. Webster (Winston Constantine & Ash Elliot)
Stroke of Midnight
Prince Charming
The Glass Slipper
Hellfire Club Series by Becker Gray [All Standalones]
Wicked Idol (Keaton Constantine & Iris Briggs )
Callous Prince (Lennox Lincoln-Ward & Sloane Lauder)
Brutal Blueblood (Owen Montgomery & Tanith Bradford)
Ruined Sinner (Phineas Yates & Aurora Lincon-Ward)
Sweet Devil (Rhys Huntington & Serafina Van Doren)
Dark Hearts Trilogy by M. Okeefe (Ronan Byrne (view spoiler) & Poppy Constantine)
Ruined (previously titled Stolen Hearts)
Broken (previously titled Broken Hearts)
Untamed
Beast of Bishop's Landing Trilogy by Amelia Wilde (Leo Morelli & Haley Constantine)
Secret Beast
Hidden Beauty
Fallen Rose
Standalone: Pam Goodwin - Lessons in Sin (Magnus Falke & Tinsley Constantine)
Dream Duet by Giana Darling (Tiernan McTiernan Morelli & Laney Belcante (view spoiler))
Dangerous Temptation
Beautiful Nightmare
Meet Me Under the Mistletoe Anthology
M. Robinson, Pam Godwin, Claire Contreras, Amelia Wilde, Skye Warren, Jenika Snow, Sam Mariano, Alta Hensley, Katee Robert, Maria Luis, Giana Darling, and Sam Mariano
The Collector Trilogy by Amelia Wilde (Emerson Leblanc & Daphne Morelli)
Dark Reign
Sweet Mercy
Last Resort
Deception Duet by K. Webster (Reverse Harem: Sully, Sparrow and Scout Mannford (view spoiler) & Landry Croft)
Triple Threat
Death Wish
Wonderland Trilogy by Alta Hensley (Nick Hudson & Lyriope Bailey (view spoiler))
King of Spades
Queen of Hearts
Ace of Diamonds
Wedded Bliss Trilogy by Monica Murphy (Perry Constantine & Charlotte Lancaster)
The Reluctant Bride
The Ruthless Groom
The Reckless Union
TBC DUET by Skye Warren (Finn Hughes & Eva Morelli)
One for the Money
Two for the Show
Standalone: Skye Warren & Amelia Wilde - The Crash (Carter Morelli & June Porter)

# 511
  • Плевен / София
Дами,преди няколко години,когато излезе книгата на Лейла Атар-Мъглите на Серенгети,тук във форума беше много нашумяла.Скоро нали излезе и на български,та се чудя заслужава ли си да я купя?
Аз съм от тези, които не я харесаха и така и не я дочетох. Може би някой ден ще опитам пак да я прочета, но в момента не е на дневен ред.
+1
С такова нетърпение чаках да излезе книгата, но.....

# 512
През почивните дни успях да прочета "Хипотеза за любов" на Али Хейзълууд, която доста ми допадна въпреки многото научна терминология в нея. Главните бяха много сладки, макар че ми се искаше да видя и гледната точка на Адам, а не всичко да е през перспективата на Олив.
Също така прочетох и "Като в рая" на Джулия Куин. Книгата не е кой знае какво като история, почти нищо не се случва в нея, обаче страшно много се забавлявах. Чакам с нетърпение следващата.
Започнах и "Неонови богове" на Кейти Робърт, много малко минах от нея и евентуално ще я довършвам пред идния уикенд.

# 513
Здравейте, прочетох Жена от класа на Луиз Бегшоу, но не съм очарована. Преди това прочетох Дяволът в теб и ми беше доста подобна. Сега започнах Лесна на Тамара Уебър. Прочетох около 30-40%, допада ми.

# 514
Привет дами, някоя знае ли кога ще излезне втората книга от поредицата           
“ Привилегированите” на Тижан ?

# 515
  • Враца
Започнах Always You на Саманта Йънг. Очаквах я с голямо нетърпение. За момента ми е пълна боза, скача от минали събития в сегашни събития, героите се държат като пубертети. Жалко, много ме яд, когато се съсипят герои и идея. Ще я домъча още малко. Чудя се дали грешката ми не е, че я започнах между мафиотските романи. mi666i, много благодаря за препоръките. Изяждам ги подред Wink

# 516
Започнах Always You на Саманта Йънг. Очаквах я с голямо нетърпение. За момента ми е пълна боза, скача от минали събития в сегашни събития, героите се държат като пубертети. Жалко, много ме яд, когато се съсипят герои и идея. Ще я домъча още малко. Чудя се дали грешката ми не е, че я започнах между мафиотските романи. mi666i, много благодаря за препоръките. Изяждам ги подред Wink
И аз доскоро бях на мафиотски романи. Мога да ти препоръчам:
https://www.goodreads.com/book/show/57196824-tears-of-salvation
https://www.goodreads.com/book/show/58597416-a-vow-of-lust-and-fury-part-1 - на края на май се очаква да излезе и втората част
https://www.goodreads.com/book/show/52226559-sweet-temptation
От тази поредица първите три:
https://www.goodreads.com/series/244934-the-camorra-chronicles
https://www.goodreads.com/series/311669-queens-monsters
Тази не съм я чела:
https://www.goodreads.com/book/show/60444084-kingdom-come

# 517
  • София
Ау, Ва-ва, първите две ги харесах много, гледай сега как ме изненада.

# 518
Аз най-после се престраших да дочета трилогията "Аз преди теб" на Доджо Мойс. След първа книга много дълго време не исках да си причинявам следващите (отбягвам тъгата в какъвто и жанр да ги срещна).
Много много ми харесаха. Като три отделни истории са. Въпреки, че приключенията на Луиза Кларк в Ню Йорк ми изглеждат недостоверни, като цяло ми допаднаха историите на "След теб" и "Все още аз", както и посланията в тях.

# 519
Аз пък най-накрая дочетох Падащи звезди на А.Л. Джаксън. Еми много мудно ми вървеше.... Дойде ми в повече описанието на всички тези емоции, които се "вихрят" покрай героите, докато закусват например. А за повтарянето на едни и същи фрази по време на развитието на историите, не ми се и говори.
Паралелно чета на Девни Пери - Ларк Коув. Първата ми вървеше малко мудничко, но иначе сладка история. Подразни ме главният герой как беше убеден, че жената ще се премести при него щом я помоли, без да взима под внимание, че му отказа категорично. Втората ми върви по-добре, но още съм доникъде.
А толкова книги съм заредила за четене, че не знам кога ще успея да ги изчета всичките.... А продължават и да излизат нови и нови, а аз купувам ли, купувам..... Joy

# 520
  • Бургас
Аз сега нищо не чета. Чакам Шен и Рина Кент. Пазя се за тях Simple Smile

П. С.  Странни са и книгите на А.Л. Джексън. От серията "Падащи звезди" най-много хареса четвътрата книга, но и тя не е за препрочитане.

# 521
Аз сега нищо не чета. Чакам Шен и Рина Кент. Пазя се за тях Simple Smile

П. С.  Странни са и книгите на А.Л. Джексън. От серията "Падащи звезди" най-много хареса четвътрата книга, но и тя не е за препрочитане.

Не знам дали искам да си го причиня... Едвам избутах тези трите..... Ще си почина малко с други книги, пък може някой ден да се престраша да я прочета Joy

# 522
  • Euskal Herria
Много са й мудни книгите на Джаксън, не знам по какви критерии издателствата подбират какво да издават (в случай Егмонт). Много поредици, които са търсени и се радват на интерес, са зарязвани по средата или още в началото. И уж е поради слаб читателски интерес, а има един куп запитвания в страниците на издателството.

Христо Блажев е публикувал преди половин час:
❤️ ❤️ Готови ли сте за четвърта част от сензационната поредица „Off-Campus“? След „Сделката“, „Грешката“ и „Свалката“ е време за „В ЦЕЛТА“ от Ел Кенеди, която очакваме още утре!💜 💜

Цитат
🎯 Тя е много добра в постигането на целите си…
❤️ Сабрина Джеймс има ясни приоритети – завършва колежа, разбива конкуренцията в Харвард, започва високоплатена работа в една от най-големите кантори в страната. Пътят далеч от кошмара в дома ѝ определено не включва неустоим хокеист, който вярва в любовта от пръв поглед. Една нощ на необуздана страст е всичко, което тя е готова да даде на Джон Тъкър. Ала понякога една нощ е достатъчна да преобърне целия ти живот.
➡️ …но приоритетите ѝ внезапно се променят…
💜 Тъкър вярва, че да си част от отбора е важно и в живота. На леда той се чувства добре далеч от светлините на прожекторите, към които се стремят неговите съквартиранти и съотборници. Но когато разбира, че ще става баща само на 22, той не може да не поеме отговорност. Особено след като майката на детето му е смазващо красива амазонка, която го предизвиква и вбесява с всяка своя дума. Проблемът е, че сърцето на Сабрина е заключено и тя отказва всякаква помощ дори в този деликатен момент.
💌 Ако иска да спечели жената на своите мечти, той трябва да я убеди, че за да улучиш живота право в целта, ти е нужна помощ… и любов.

# 523
  • Бургас

❤️ ❤️ Готови ли сте за четвърта част от сензационната поредица „Off-Campus“? След „Сделката“, „Грешката“ и „Свалката“ е време за „В ЦЕЛТА“ от Ел Кенеди, която очакваме още утре!💜 💜

Скрит текст:

Сега вече ще настане смут в темата за ел.книгите Wink

.Яна., четеш ли спойлерите,които пуска Рина Кент във ФБ?

# 524
TadaTada
Скрит текст:
Много са й мудни книгите на Джаксън, не знам по какви критерии издателствата подбират какво да издават (в случай Егмонт). Много поредици, които са търсени и се радват на интерес, са зарязвани по средата или още в началото. И уж е поради слаб читателски интерес, а има един куп запитвания в страниците на издателството.

Цитат
🎯 Тя е много добра в постигането на целите си…
❤️ Сабрина Джеймс има ясни приоритети – завършва колежа, разбива конкуренцията в Харвард, започва високоплатена работа в една от най-големите кантори в страната. Пътят далеч от кошмара в дома ѝ определено не включва неустоим хокеист, който вярва в любовта от пръв поглед. Една нощ на необуздана страст е всичко, което тя е готова да даде на Джон Тъкър. Ала понякога една нощ е достатъчна да преобърне целия ти живот.
➡️ …но приоритетите ѝ внезапно се променят…
💜 Тъкър вярва, че да си част от отбора е важно и в живота. На леда той се чувства добре далеч от светлините на прожекторите, към които се стремят неговите съквартиранти и съотборници. Но когато разбира, че ще става баща само на 22, той не може да не поеме отговорност. Особено след като майката на детето му е смазващо красива амазонка, която го предизвиква и вбесява с всяка своя дума. Проблемът е, че сърцето на Сабрина е заключено и тя отказва всякаква помощ дори в този деликатен момент.
💌 Ако иска да спечели жената на своите мечти, той трябва да я убеди, че за да улучиш живота право в целта, ти е нужна помощ… и любов.

Аз вече я поръчах даже. Значи да чакам доставка най-късно в петък HugTada

Общи условия

Активация на акаунт