За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 353
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Euskal Herria
Сега вече ще настане смут в темата за ел.книгите Wink
Сигурно още днес ще почнат да я търсят. Как пък не си правят труда поне да видят кога излиза дадена книга... Колко пъти още е предстояща, те вече я искат. И като се заредят чаршафите с цитати и "може ли и на мен"... Ама че има линк 5 поста по-нагоре или на предната страница, кой да погледне.

# 526
  • Бургас
 Блажев писа ли кога ще пуснат книгата за Дийн и за Роузи?

# 527
Блажев писа ли кога ще пуснат книгата за Дийн и за Роузи?

Нали е тази на Шен със странното име на български (дори не искам да го изричам) Grinning Някъде началото на Май беше писал за нея, че ще я пуснат

# 528
  • Euskal Herria
Доста критични коментари имаше за заглавието на книгата. Не че Сиела отговориха. Simple Smile

# 529
Доста критични коментари имаше за заглавието на книгата. Не че Сиела отговориха. Simple Smile
Ами че то си е за критика. Мисля, че по-странно и, меко казано, неприятно заглавие не съм срещала досега...

# 530
  • Бургас
А то всъщност какво е заглавието?

# 531
  • София
Бях обещала отзив за – https://www.goodreads.com/book/show/60060431-things-we-never-got-over
Почти цялата съм я прочела и ми харесва. Като стил, като типажи, изразни средства много ми напомня за К. Ашли, но с доста по-кратки описания. Определено ще видя и останалите книги на авторката.

# 532
# 533
  • Бургас
Запазват го значи. Също като Вишъс

# 534
Прочетох Кралско сърце на Яна Хох. Типична тийн книга, не ми е по вкуса, но ми хареса книгата. Интересно беше написана, имаше си история и тайни, ще прочета и втората като излезеле. Не е супер попадение книгата, но не е и лоша. За едно четене е ок.

Двете книги на Даниел Л. Дженсън "Кралят на Моста" и "Кралицата изменница" много ми харесаха. Сега, не може да се сравняват с Маас или Арментраут, но са добре написани и интересни истории. Подозирам, че тези двете книги са си завършени за тази двойка и останалите ще са за другите двойки, но това си е мое предположение. Като цяло от главната история има още да се развива и ще чакам и следващите книги

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 19:41 от VikiE

# 535
  • Бургас
.Яна., четеш ли спойлерите,които пуска Рина Кент във ФБ?
по принцип - да, но скоро не съм. Пусни ми спойлерче тук, какво пропуснах

# 536
  • Бургас
Заповядай! Корицата не ми харесва....някак по-тъмен и опасен си го представях
Скрит текст:
Скрит текст:

# 537
  • В къщурката на хълма на феите
Сега вече ще настане смут в темата за ел.книгите Wink
Сигурно още днес ще почнат да я търсят. Как пък не си правят труда поне да видят кога излиза дадена книга... Колко пъти още е предстояща, те вече я искат. И като се заредят чаршафите с цитати и "може ли и на мен"... Ама че има линк 5 поста по-нагоре или на предната страница, кой да погледне.
затова спрях да ползвам темата за ел. книги .. то ебаси досадата ..

# 538
  • София
И аз. Там е късане на нервите. Цитат в цитат в цитат... и накрая "благодаря предварително". И тук като видя "може ли да ми пратите... благодаря предварително", без да си направи елементарния труд да прочете 1-2 страници, и съм като бик на червено.

# 539
И аз. Там е късане на нервите. Цитат в цитат в цитат... и накрая "благодаря предварително". И тук като видя "може ли да ми пратите... благодаря предварително", без да си направи елементарния труд да прочете 1-2 страници, и съм като бик на червено.

мен пък ме нервят вашите постоянни оплаквания, хокания, наредби и тюхкания как някой не можел да си намери с малко труд книгата. що не си ги пазите за себе си сами да си се нервите

Общи условия

Активация на акаунт