Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите във форума за Барбара Тейлър Брадфорд и Барбара Деллински?
Коя е любимата авторка на форума?
Какви са впечатленията от книгата „Гадже за една седмица“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите във форума за Барбара Тейлър Брадфорд и Барбара Деллински?
-
Коя е любимата авторка на форума?
-
Какви са впечатленията от книгата „Гадже за една седмица“?
-
Какво е мнението на форума за книгата „Дом на небеса и дихания“ от Маас?
-
Какви са впечатленията от книгата "Пънк 57"?

Препоръчвам я и аз, хареса ми много, по принцип не харесвам книги с разни любовни триъгълници/четириъгълници и подобни фигури , но въпреки че тук има такава идея, всъщност историята изобщо не се усеща така. Няма разрушени дългогодишни връзки, изневери и подобни неща. Книгата е едно голямо пътешествие от Хавай, до Ел Ей, после сме на малка обиколка из Европа (Англия,Франция,Италия), към края прескачаме дори до Сомалия. 😂 Първокласна екскурзия за без пари. 

Джаксън ми е любимият. Скоро ще излиза и първата книга от поредицата за децата на героите от Fall Away. Даже първата е за сина на Джаксън , ако не се лъжа.
Чета и от