За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Смея се с глас на "Като в рая", а съм още в началото. Хонория е голяма сладурана.

# 436
  • Плевен / София
Смея се с глас на "Като в рая", а съм още в началото. Хонория е голяма сладурана.
Значи да  продължавам да я търся по будките с вестници и списания... Grinning

# 437
  • Бургас
В кой век се развива действието?

# 438
  • Бургас
18стотин и някоя /23 ли беше.../

# 439
Същият като Бриджъртън, нали те бяха редовни на сбирките на Смайт-Смит.

# 440
  • Плевен / София
Значи да  продължавам да я търся по будките с вестници и списания... Grinning
Успях да я купя....Започвам да чета.

# 441
  • Бургас

О,не!
С Журнал за жената ли я продават? Ако да, ще попитам майка ми дали я купила. Тя си взима всеки път и мога да ви давам под наем Wink

# 442
  • Плевен / София

О,не!
С Журнал за жената ли я продават? Ако да, ще попитам майка ми дали я купила. Тя си взима всеки път и мога да ви давам под наем Wink
Да

# 443
  • Бургас
Купила я е вчера. Каза че като я прочете ще ми я даде Simple Smile Уредени сте

# 444
Моля, препоръчайте книги с тематика - уреден брак. Чела съм Спароу и Крадецът на целувки, също така и Венчило с дявола (но историческите любовни не са моето).

# 445
  • Бургас
На български ли трябва да са ?

# 446
Моля, препоръчайте книги с тематика - уреден брак. Чела съм Спароу и Крадецът на целувки, също така и Венчило с дявола (но историческите любовни не са моето).
Катрин Байби поредицата Булки от седмицата - на български са преведени:
Съпруга до сряда, Женени до понеделник, Годеница до петък, Неомъжена до събота.
Всички са съвременни.

# 447
  • Плевен / София
Купила я е вчера. Каза че като я прочете ще ми я даде Simple Smile Уредени сте
Втората книга от поредицата "Дамски квартет" ще излезе през месец май -"Една такава нощ".
Само да не забравя и после пак да тичам да я търся, както стана с първата. Kissing Heart
Катрин Байби поредицата Булки от седмицата - на български са преведени:
Съпруга до сряда, Женени до понеделник, Годеница до петък, Неомъжена до събота.
Всички са съвременни.
Брак по тексаски - Анет Бродрик, в поредиците "Страст" и "Романс" на Арлекин има доста с такава тематика. Може да погледнете поредиците в читанката.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 17:10 от gostenka68

# 448
  • Бургас
Те всяка седмица ли издават и книга или само една книга на месец? Само исторически ли са? Аз знам,че тя е редовна в купуването, но все си мисля че за героини с дълги рокли и ги пропускам

# 449
  • Плевен / София
Те всяка седмица ли издават и книга или само една книга на месец? Само исторически ли са? Аз знам,че тя е редовна в купуването, но все си мисля че за героини с дълги рокли и ги пропускам
Всеки четвъртък издават. Различна тематика е всеки четвъртък. Първия е примерно трилър, втория е съвременни бетселъри...третия е исторически любовни, четвъртия е нещо друго. Ако има пети четвъртък от месеца издават нещо старо, което много се е търсило или кулинарна книга...

Общи условия

Активация на акаунт