За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Тя купува любовните. Ще трябва да и направя ревизия Simple Smile

# 451
  • Плевен / София
Тя купува любовните. Ще трябва да и направя ревизия Simple Smile
Аз съм всеядна...Само "хорър" не обичам...Паранормалните на Джейн Ан Кренц също много ми харесват. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
  • Варна
На 19-ти април излиза нова книга на Джейн Ан Кренц - Цветовете на нощта. Съдейки от анотацията ще е от паранорномалните й книги.

# 453
  • Euskal Herria
На края съм на "Живот в Каролина" (третата книга). Не са лоши книгите, стават за убиване на времето. И са с щастлив финал. Но няма да са в графа "За препрочитане".  А за превода съм без думи.

Книгите със списанието могат да се поръчат и от онлайн книжарниците, и от сайта на издателството.
https://shop.sbb.bg/category/10/poreditsi-knigi.html

# 454
  • Плевен / София
На 19-ти април излиза нова книга на Джейн Ан Кренц - Цветовете на нощта. Съдейки от анотацията ще е от паранорномалните й книги.
Супер. Дали е част от поредицата и "Обществото на Аркейн"?

# 455
# 456
"Спароу " и "Крадеца на целувки"
ми бяха интересни. authorlink=topic=1417744.msg44622789#msg44622789 date=1650030999]
Моля, препоръчайте книги с тематика - уреден брак. Чела съм Спароу и Крадецът на целувки, също така и Венчило с дявола (но историческите любовни не са моето).
Катрин Байби поредицата Булки от седмицата - на български са преведени:
Съпруга до сряда, Женени до понеделник, Годеница до петък, Неомъжена до събота.
Всички са съвременни.
[/quote]

# 457

Цветовете на нощта е втора книга от тази поредица https://www.goodreads.com/series/261361-fogg-lake Хермес издадоха първа книга под заглавие "Мъгливото езеро" миналата година.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:48 от mi666i

# 458
Дами, огледах първия пост, но не видях търсачка с аудиокниги. Можете ли да дадете някой линк? Моля!

# 459
https://librivox.org/
Ето, но понеже е безплатна са предимно класически заглавия.
Иначе с приложението на e-reader Prestigio, всяка една книга свалена на английски има функция за аудио. Много успешно се приспивам с нея 😉

# 460
  • Euskal Herria
Цитат
Христо Блажев

Днес чета последната коректура на "Ракъс", втората книга от поредицата "Sinners of Saint", на Л. Дж. Шен, очаквам да е по книжарниците в началото на май.

# 461
  • Плевен / София

Цветовете на нощта е втора книга от тази поредица https://www.goodreads.com/series/261361-fogg-lake Хермес издадоха първа книга под заглавие "Мъгливото езеро" миналата година.
Благодаря за информацията. Първата книга съм я купила, това означава, че ще се купува и втората...

# 462
Аз се замислих дали да си ги купя, обаче днес видях в сайта на Хермес че книгите им са с 30 % намаление, което приех като знак да поръчвам. Grinning Та покрай Джейн Ан Кренц си поръчах и новата на Нора Робъртс от поредицата "Сърцето на дракона" и "Съдружници по неволя" на Сандра Браун.

# 463
  • Плевен / София
Аз се замислих дали да си ги купя, обаче днес видях в сайта на Хермес че книгите им са с 30 % намаление, което приех като знак да поръчвам. Grinning Та покрай Джейн Ан Кренц си поръчах и новата на Нора Робъртс от поредицата "Сърцето на дракона" и "Съдружници по неволя" на Сандра Браун.
Аз не харесах първата книга от поредицата и мисля да спра до нея...

# 464
Първата си я купих преди няколко месеца, но все още не съм я чела. Обикновено с трилогиите на Нора първо събирам цялата поредица, преди да започна да я чета, защото обичам да си ги чета една след друга. Надявам се да не е много лоша поредицата.

Общи условия

Активация на акаунт