За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 388
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Първата си я купих преди няколко месеца, но все още не съм я чела. Обикновено с трилогиите на Нора първо събирам цялата поредица, преди да започна да я чета, защото обичам да си ги чета една след друга. Надявам се да не е много лоша поредицата.
Обичам паранормална тематика, но тази на Нора ме разочарова.
Благодаря за информацията за 30% намаление на Хермес. Поръчах новата на Джейн Кренц и Съдружници по неволя...Първата излиза на 19.04. така, че се надявам преди Великден да ги получа...

# 466
Привет дами, точно довърших книгите които взех и сега да ви споделя за тях.
“Споменът за него” на Хувър - за пореден път страхотна книга. Няма начин да останете безразлични към историята, толкова ме разчувства, че си поплаках накрая! Препоръчвам!!!
“Островът на пеперудите” на Лекси Блейк - не беше лоша, но може би очаквах повече. Имаше замисъл историята, но явно направих грешка като я прочетох след тази на Хувър и затова се разочаровах.

# 467
И аз не останах очарована от “Островът на пеперудите” на Лекси Блейк. Приличаше ми на много слабо изпълнение на Ларк Коув на Девни Пери.

# 468
  • Euskal Herria
В сравнение с предишните й серии, издадени на български, тази е по-слаба ли е? Може ли да се чете самостоятелно, или продължението е в другите книги?
Сложила съм я в кошницата в Озон, но имам предостатъчно време, докато я поръчам и взема.

# 469
  • Плевен / София
В сравнение с предишните й серии, издадени на български, тази е по-слаба ли е? Може ли да се чете самостоятелно, или продължението е в другите книги?
Сложила съм я в кошницата в Озон, но имам предостатъчно време, докато я поръчам и взема.
Вчера я купих, не не съм я започнала, защото чета новата на Куин.

# 470
  • в сърцето на един мъж...
На Нора и аз вчера си я взех, понеже и аз така ги събирам, първо цялата поредица и после чета. Дано не се разочаровам.
Хубава новина за Кренц, тъкмо ще си я взема новата. Мъгливото езеро и аз съм си я купила и много харесвам поредиците й за паранормалното.

# 471
  • Бургас
Аз Нора Робъртс я харесвам, когато пише за нормални хора -Семейство Станисласки , Кралското семейство на Кордина, семейство Макгергър и Сватбена агенция ,са сериите на Нора, които харесвам. Обаче другите, за тия които  могат да горят с птички, пчелички или да виждат пра-пра-пра-пра-баба си ...не са моите книги. Не че не съм ги чела,де. Ама ...няма да повторя Simple Smile

# 472
По-слаба е. Очаквах друго точно защото предните издадени нейне книги ми хареса. Острова е самостоятелна със съвсем завършен край. Мисля, че и останалите от поредицата, ако ще я издават, пак ще бъдат за отделни двойки

# 473
  • В къщурката на хълма на феите
Захванах Аристократът .. въй много плоско върви DisappointedDisappointed

# 474
  • Бургас
Сакън! Аз я резервирах и чакам. Да взема да я отказвам ли?

# 475
  • Euskal Herria
Аз почнах "Неонови богове", още съм в началото. Напомня ми "Кръвта на Зевс" с всичките тези богове и митологии. И "Аристократът" ми е в озонската кошница, все се надявам, че Сиела ще го пуснат електронно. Те уж за повечето книги казват, че ще ги има и в двата формата, ама да видим.

# 476
Прочетох я и да си призная останах разочарована, много моменти са прескочени(според мен), някакси все едно е писана набързо

# 477
  • В къщурката на хълма на феите
Ако питаш мен - отказвай. Като я прочета мога да ти я пратя да си я четеш и ти без да се набутваш.

# 478
  • Бургас
Мерси! Но ,аз няма да я купувам. В библитеката я запазих

# 479
  • Варна

Книга четири от поредицата на Ел Кенеди Off-Campus отново ни представя една зрелищна и непредвидима любовна история
Тя е добра в постигането на целите си...

Тя е планирала цялото си бъдеще и пътят ѝ със сигурност не включва великолепен хокеист, който вярва в любовта от пръв поглед... Но понякога само една нощ е нужна, за да промени целия ни живот.

Оригинално заглавие: The Goal, Off-Campus #4, Elle Kennedy;

Общи условия

Активация на акаунт