Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 44

• 72 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
  • Благоевград
Здравейте!
Честито на всички, които имаха поводи за празници тези дни! ❤
Ние от вчера най-накрая сме новодомци Simple Smile 6 години много труд и лишения от наша страна и много помощ от моите родители най-накрая сме тук Simple Smile
По този повод бях си нарекла да изпека хляб и направих такъв. Много пъти съм правила хляб по тази рецепта и е много сполучлив. Помните ли, когато като деца ходехме да купуваме топъл хляб, онзи с дебелата хрупкава кора и мек като памук вътре. Същият е ❤ http://faitmaison-maria.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html?m=1

Имахме и пилешка супа от пиле Дюк/Росо или както там се казва и зелева салата с краставици. За двама човека толкоз 😁

Имам и един въпрос - пилешките супи по заведенията леко ми киселеят и мислех, че е от застройката с кисело мляко. Възможно ли е да я правят със заквасена сметана?

# 78
  • София
Здравейте!
.................
Имам и един въпрос - пилешките супи по заведенията леко ми киселеят и мислех, че е от застройката с кисело мляко. Възможно ли е да я правят със заквасена сметана?
Честито!
Не, със заквасена сметана не е възможно, кисело мляко ползват.

# 79
Фаталина, Честит да е съпругът ти. Да бъде жив, здрав и доволен от живота.
Мама Яси, да са ти Честити младоженците. Пожелавам им семейно щастие, обич и разбирателство.
Синьора Тина, Честит нов дом. Нека в него има много топлина, уют и много мигове на щастие и обич.
И да покажа от вчера и днес боба с пушени ребра на фурна в компанията на салата от праз със сиренце и доматена салата:

# 80
Ала- Бала, благодаря за новата тема Kissing Heart
Мама Яси, честито на младоженците, желая им дълъг и щастлив семеен живот!
Фаталина, честит да е съпругът ти, жив и здрав Simple Smile
Честит нов дом на Синьора Тина, да е пълен с усмивки и радост!
Кекс с кафе, шоколад и портокал

Солена палачинкова торта

Турска супа Яйла

Миш маш

Салата с боб и салата с киноа

# 81
# 82
  • в кукувиче гнездо

Днес видях, че някой пусна постна картофена яхния във фейсбук и едва до чаках да се прибера, за да си сготвя.
Яхнияра върви много в компанията на зелена салата, люти чушки и мезета за непостещите.

# 83
Ориз със спанак

# 84
Минавам да почерпя за РД на големият ми син. Дано на вкус е по-добре.

# 85
  • In transit
G&B, да ти е живо и здраво момчето. Да е щастливо и успешно! Прекрасна торта си му направила. Сигурна съм, че ще е много вкусна.

Синьорина Тина, честит нов дом! Бъдете щастливи в него!

Ризото с пушена сьомга и крема сирене

# 86
  • Once there was a Hushpuppy...
G&B  - Честит да е рожденика! Kissing Heart
Сеньорина - честит нов дом! Само хубави мигове да имате в него!

Сутринта правих пържени филийки за закуска. С моите домашни сладка от ягоди и пелтето от дюли.

За вечеря таратор и кърначета с печени чушки

# 87
  • там където има винаги вятър
Синьора Тина - бъдете щастливи в новия си дом!
G&B - честито да е момчето ти! Много щастие и успехи!

Благодаря ви за пожеланията.
AnyHr, не ни е дошло още времето да си гледаме живота /освен на години/ Grinning Сина остана, но изгледи за задомяване няма Rolling Eyes

И ние не сме от постещите, та почти всяка вечер има мезета.

# 88
Днес моето момиченце навършва 16 години. По нейно желание приготвих един Сан Себастиан /и торта ще има, но купена, защото в заведенията с домашна няма да ни пуснат 😁/

И пак в нейна чест - дърпано свинско с грейви сос и картофи с мед и уиски.

# 89
G&B, Little Pearl, Честити да са ви децата. Живи и здрави да са и да имат много успех, късмет и щастие в живота. Много красиви десерти сте им приготвили за празничния ден. Yum
На мен пък ми се дояде качамак, ама богат качамак - с прясно мляко, масълце, кашкавал и сиренце, стана като крем. И зарязах боба Joy Yum:

Общи условия

Активация на акаунт