След НОЕМВРИйска бейб-градушка- мама сладко бебе гушка :)

• 12 511
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Честити бебоци!Да са здрави и щастливи!Много хубави новинки днес.
Нашето дупе и акане също е по-добре и от утре пак ще опитам да кърмя,макар да си мисля,че каузата вече е загубена.
Днес си говорих с моя приятелка в София.Утре ще правят питка на нейната бебка,та ми разказва какво приготвят.Вие ще правите ли,точно какво правите и на кой ден?
Вигантол-при нас от 27 ден.
Качих в албума две снимки от клиниката.
Спокойна нощ на всички мами и бебчета!

# 256
Честити бебенца на Бедствието, Жужа и Шехерезада!
Да са живи и здрави бебенцата, а на мамите - бързо възстановяване.   bouquet   Heart Eyes
Тъкмо днес  си мислех, че Шехерезада ми се губи тези дни.... а тя била на среща днес, с голяма беба Вилхелмина Wink
А бебчетата са страхотни на снимките...  Simple Smile
Айде и нашите късни ноемврийчета ще се появят скоро.

# 257
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА-СЪКРОВИЩА НА БЕДСТВИЕТО, ЖУЖА И ШЕХЕРАЗАДА! ДА РАСТАТА ЗДРАВИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ, НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! smile3525 newsm51 newsm68
ДОБРЕ ДОШЛИ НА КЛЮКИ И МЕРЕЛИН!  bouquet
Мерелин, в петък бях на тонове в "Св.София", но не посмях да ти се обадя, защото не знаех дали не ви изписват, пък и дали нямаш други ангажименти. Моля да ме извиниш!
Карил, честит рожденик с малко закъснение! Да ви слуша и да ви гледа в очите Grinning!
Мина, радвам се, че съм ти била от полза. Сега мога да ти пожелая и леко раждане и да няма вече никакви проблеми!
Това пожелавам и на всички мами 2 в1 Peace.

# 258
Хелоу  Laughing Ето ни и нас!!!!
В телеграфичен стил- към 1:30 сутринта на 16ти ми падна тапата (легнах си, чу се "пук", след което ми падна тапата и ми изтекоха водите- постепенно)... Поне си мислих, че нямам контракции, а то май така си и беше... чак по пътя за болницата усетих 2 със сигурност.
Та от 2ч през нощта до 10ч предиобед какво ли не ми се случи:
1. Слаби според акушерката контракции и почти никакво разкритие от моя си 1см отпреди 2 седмици.
2. Тъй като доста ме дрогираха и не помня точно, но последва даване на някакво обезболяващо, окситоцин и ЕПИДУРАЛНА... и представете си разкритие, което до 10 сутринта достигна забележителните 3.5см!!!
3. Бебко получи ускорен пулс от около 180-190 удара в минута, който не се успокои за 3 часа изчакване и доктора реши, че ще е по-добре да ми направят секцио...
Между точка 1 и 2 бяха контракциите ми, които определено на мен ми дойдоха в повече отколкото си мислех, че мога да издържа... и сега се чудя- аз ли имам слаб ангел, или на другите жени контакциите са по-безболезнени, но определено май е първото- демек, ангела ми е слаб...
4. Сложиха ми още упойки и хоп- в операционната, където слава богу Малкия сам си изплака и всичко си му беше парфе...
Епидуралната ми подейства наистина супер, защото си заспах на стола, обаче и разкритието ми запецна... не казвам, че е заради нея... обаче контракциите ми станаха нередовни и изобщо- всичко намазах!!!!!... окситоцин, обезболяващо (сякаш си мноого пиян) и накрая епидурална- накуп!!!

Продължение- ще напиша по нататъка, защото има какво да кажа за кърменето и персонала тук и е хубаво!!!

# 259
  • София
Здравейте, аз съм щастливият татко на най-малкото фъстъче в сем. Фъстъчкови, което се появи на този свят днес в 1:20ч сутринта.
Казва се Йоана Маринова, тежи 2.750 кг и е 49 см, и си има косичка.
Раждането мина безпроблемно и имаме само един шев, а щастливата мама ще приема поздрави следобяд.

# 260
ЧЕСТИТО НА ФЪСТЪЧКА И НА ТАТКО!!! - МНОГО ДА ГИ РАДВА ЙОАННА

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИЧКА!! ДА СИ МНОГО ЩАСТРИВА И ТЕОДОР ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 12:01 от Цветина

# 261
Честити бебоци на Шехерезада и Фъстъчка! Честито и на таткото от сем. Фъстъчкови! Да растат силни и здрави рожбите им и много да ги слушат.
На мамите 2 в 1 стискам палци.

# 262
Да са живи и здрави Вилхелмина на мама sheherezada и Йоана на мама фъстъчка! На мамите - бързо възстановяване, а на бебките - да слушат, да папкат и да пълнят памперсите! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Добре дошла на sofkobofkobouquet

Момичета, днес имам повод да почерпя! На този ден преди 29 години ме е родила моята майчица! Черпя ви, макар и виртуално, за мое и за нейно здраве! newsm38 Wine Glass

# 263
Честита радост на  Бедствието, Жужа, Шехерезада и Фъстъчка!  newsm51 Да са ви живи и здрави ноемврийските слънчица, много да ви радват и слушат!  newsm51
 bdbaloni Дени4ka!!!  baloni Да си жива и здрава, обичана и желана, и много, много щастлива с най- любимите си същества! Весел Празник!  baloni baloni baloni

Малко да се оплача - нашият малък батко се върна от градина в сряда със страхотна хрема. Уж не влизаше при бебо.... но от вчера и Георги е с хрема. Горкото, така се мъчи. При баткото почти овладяхме положението, но с малкия е по-сложно.... Дано ни се разминат усложненията и се оправи по-скоро... Пазете се, дано  ви се размине Praynig
За къпането - между  21 и 22, после си хапва и в леглото....

Желая ви спокоен, пълен с положителни емоции ден!

# 264
  • София
Ех, че хубави новинки  Joy
Честити рожбички на БЕДСТВИЕТО, ЖУЖА, ШЕХЕРЕЗАДА и ФЪСТЪЧКА!!! Да са им живи и здрави за радост на мама и татко!!!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Добре завърнали се и на скоро родилите майчета   bouquet
Деничка, Честит Рожден Ден!!!  newsm59  bigdance2 newsm67
Желая ти много щастливи мигове, радост и любов на теб и прекрасното ти семейство!!!

А що се отнася за нашите ноемврийски бебчета спор няма - те са най-хубавите  newsm44

Аз вече започнах малко да се отчайвам, че моето бебче не иска да излиза, а се бях настроила (по вина на докторката), че ще родя преди термина  Cry

Хайде весел и слънчев ноемврийски ден от мен на всички  lovekiss

П. П. Цвети, за статистиката - мисля, че най-мързеливото бебе е на Роси - родено е 6 дена след термина  Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 10:52 от bubalina

# 265
  • Отвъд алеята зад шкафа
[color=blue]Честито на Жужа, Шехерезада и Фъстъчка[/color]   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Ние капките срещу рахит ги почнахме от днес, на нас педиатърката ни каза, че от 2 седмици се почват, но сега като прочетох , че на вас са ви казали все след 20-я ден и реших да проверя. На упътването все пак пише, че детето трябва да е навършило 2 седмици. А снощи 2 часа Ема рева от пустите му колики  Sad  и само цицата я успокоява - явно топлото мляко я облекчава  Crazy

Добре дошли на Мерелин и Клюки, много се радвам, че вече отново сте сред нас  Hug

# 266
  • София - Дианабад
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

БРАВО НА МАМА ФЪСТЪЧКА! ДА  Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЙОАНА, МНОГО ДА РАДВА МАМА МЕГИ И ТАТКО ЖОРО И ДА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВА! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А ЩАСТЛИВИЯТ ТАТКО МНОГО ДА ПОМАГА / както и до сега Grinning/.  bouquet  bouquet  bouquet
Е, Фъстъчка роди на моя термин, а при мен нищо не се знае - дали пък няма да родя на термина. Нашето бебче е не по-малко мързеливо от това на Роси Wink. Всеки ден го подканваме да изскача, а то кой знае как ни се смее отвътре Mr. Green.
На тези, които днес ще видят своите съкровища, леко раждане!
И освен това:
Дени4ка,  newsm59! Бъди жива, здрава, много обичана от любимите ти хора!

# 267
Честито на новообебилите се мами Бедствието, Шехерезада, Жужа и Фъстъчка! Да са им живи и здрави бебоците! Някой няма ли новини от Златна?
Деничка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и много да те радват и слушат твоите мъже!
Мами 2 в 1, айде да раждаме вечеееее! Изчака ни се чакането....

# 268
  • София
Честито на новите мами!!! Много щастие   bouquet

Goris, тез наш`те с термин 19.11. са най-мързеливия отбор май. При мен е същата ситуацията. Следобез ще ходим до болницата да кажем Добър ден, да ни премерят тоновете и да кажат какво да правим. За всеки случай ще си приготвя  бойната готовност, току виж са казали - взимаме те! Ако не - обратно вкъщи на изчаквателна позиция. Тази работа наистина много досадна, еееей, не ми се чака повече, хвана ме нервата вече.

Айде стига съм се оплаквала, важното е, че засега всичко е наред, пък толкова сме чакали, ще почакаме още ден-два!

Поздрави от нас на всички празнуващи  bouquet

# 269
здравеите мили мамаи аз не сам редовен учасник при вас, но все пак искам пьрво да честитиа на всички нови мами да са им здрави и усмихнати бебоците,много да слушкат и папкат smile3525 smile3525 smile3525,и след това искам и аз да се похваля вече си имаме малка принцеса казва се Ники и се роди на 9.11. много сам щастлива пожелавам такова щастие на всички вас  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт