След НОЕМВРИйска бейб-градушка- мама сладко бебе гушка :)

• 12 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Честити бебчета на Жени, Мери 1106, Роня, Ивето и Кичо, да са им живи и здрави слънчицата, а на тях бързо възтановяване. baloni
Ивиче, добре дошла.
Наистина има бейб-градушка в нашите редици, много се радвам и това ме прави все повече нетърпелива за срещата с моето бебче.Вижда ми се толкова далечен този термин 29.11...оставяме съвсем малко за края на ноември
Добре дошла и на мама Карил, дано бързо забравиш неприятните преживявания около раждането и се наслаждаваш на сладкия бонбон.
Честита месечинка на Вики на мама Тали.
[/size][/color]

# 91
# 92
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА Нел, Жени,  Мери, Роня и Ивето 75 и на Кичо!!!   Hug

Добре завърнали се в къщи на Ивиче и Карил!!!

Лелей - човек да не се включи 2 дена - и какво става - направо градушка от бебенца!!! Аз - въпреки неприятния преглед и разходките - продължавам да съм 2 в 1, чат-пат имам някакви болки и само се ослушвам като гърмян заек Mr. Green. Както и да е - все ще е тази седмица, така че ще се полюбувам на корема си още малко Wink.

Искам да помоля Мони - съпруга на Жени - да и предаде специални поздрави и от мен; а и още - те са се засекли с Dani Djoneva - тях ще ги изписват утре - оказа се, че са я върнали от Правителствена с 3 см разкритие и контракции въпреки че цялата и бременност я следяха там - а знаете, там са доста платени тези неща... Та в крайна сметка е родила в Окръжна.

Обаче само аз ли не мога да отворя албума... newsm78

# 93
Гери е обяснила по-същественото за погачата на 40-ия ден, след чистата молитва в църквата. Събирането е в къщата на бебето, само жени и деца, слагат се предимно сладки неща (да му е сладък живота).
И аз не отварям снимките на бебе Иво, но имате поздрави от Клюки и Мерелин - и двете вече правят опити да закърмят бебчовците!
Иве, Карил, добре завърнали се!  bouquet

# 94
Привет на всички!  Hug Прочетох по диагонал и старата и новата тема, и за да не пропусна някоя мама

ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА НОВООБЕБЕЛИТЕ СЕ МАМИ! МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ, И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!! smile3525 newsm51 smile3525

Ние все още се борим с инфекцията. PraynigБеше свалил показателите,но от вчера пак са повишени и са сменили антибиотика. По телефона и като отида в болницата все ми разправят ок е бебето,подобрява се,а инфекцията му не минава.Е какво му е ок тогава? newsm78 Та снощи трябваше да вдигна скандал , smile3512 за да ми кажат показателите в цифри.Никак не са по обясненията и са ми скъсали нервите. smile3511 Толкова тъпи хора на едно място,като тук не сте виждали. И по яденето не е много/злояд като майка си/,та и с кг. имаме проблем.Снощти беше едва 2134гр.Ама то като има инфекция как ли да му се яде.
Иначе жълтеницата я изкара и пъпчето му падна.Аз се цедя през 2-3 часа и му нося кърмата вечер. Дано тази вечер чуя по добри новини Praynig,че снощи бях яхнала яко метлата.

Много готино заглавие,а и оформлението на 1 страница е супер! Благодарности на Цвети и Бубалина,че се грижат за темичките ни.  bouquet  bouquet  bouquet

Леко раждане на чакащите мами! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 95
И аз не отварям линка на Клю...  Whistling Wink

От 15.11 влизам в отбора на преносващите мамчета  Mr. Green... както казва Роси- ще се любувам на корема си още малко... поне Дребния е по закачлив от всякога и вече хич не ми е трудно да определя кое е пета, кое дупе Simple Smile...
Хайде със здраве...
Benighted,
Teбе ще те пиша за щъркел, че имаме по-дълга епистоларна кореспонденция  Peace  Laughing

# 96
  • Sofia
Добро утро,мили момичета!
Щом стана и веднага сядам пред компа-все чакам някоя от нас да е родила.
Добре се завьрнали на Ивето и Карил  bouquet
Клюки, и аз не мога да разгледам снимките.

# 97
Добро утро и от мен!
Честито на всички новообебили се мами! Да са им живи и здрави бебоците!
Добре завърнали се на Ивиче и Карил! Очакваме по-подробни разкази!
Роси, айде, бе, мила! Като видя, че те няма 1-2 дни и си мисля, че си родила, и айде пак си на линия! Пожелавам ти все пак да тръгне бебка преди петък  Hug

# 98
  Здравейте,мами Hug Я да видим днес няма ли да имаме ново бебче Wink
  Тук времето е страхотно и мисля да го използвам за разходка-поне докато още имам възможност да се разхождаме 2 в1 Grinning
  От няколко дни се каня да ви питам-вас болят ли ви пръстите на ръцете Rolling Eyes;от едно известно време изпитвам болка при свиване и отпускане на пръстите-ужасно е,особено сутрин-чудя се дали е "екстра" от бременността или ме гони някой артрит Rolling Eyes
   Хубав ден на всички  bouquet

# 99
  • София
Много бебчета се раждат! Супер! Честито на новите майчета - здрави и усмихнати бебета и бързо възстановяване на вас!

Карил, добре дошла - съжалявам за неприятните преживявания. Наистина важното е, че всичко е минало и вече сте добре. Дано да забравиш по-бързо гадориите. Пиши как си като имаш време.

Ивиче, добре дошла и на теб. Радвам се, че всичко е наред при вас.

SOPHI, и аз бях така на края - ръцете ми се бяха подули и ме болеше доста при свиване на пръстите - особено сутрин, когато не съм ги ползвала цяла нощ. Болката изчезна около седмица след раждането.

Леко раждане на чакащите.

Целувки!

# 100
  • София
Добро утро!!!  bouquet
Добре дошли на Карил   bouquet и Ивиче   bouquet

Благодарности на Цвети и Бубалина,че се грижат за темичките ни.  bouquet  bouquet  bouquet
Палче, благодаря ти  Embarassed Ти не им се давай на онези в болницата и да пишеш как е малкото ти съкровище!!! baby_neutral
Момичета, и аз не отварям снимките на Клюки  Sad
В този прекрасен слънчев ноемврийски ден желая леко раждане на всички майчета и приятна разходка на вече родилите и на тези, които все още сме 2 в 1! Дано по-скоро да видя моето слънце, че и аз се доближавам до термина колкото и да не ми се иска, а никак не ми се пренася  ooooh!

# 101
  • София
Честити Бебчета на Нел, Жени,  Мери, Роня и Ивето 75 и на Кичо!!!

Леле, дано не пропускам някой... просто вече бройката стана огромна... ама това е толкова хубаво... Hug

Както Симона е писала и моя термин е на 24ти... ама се надявам всеки ден да стане. От вчера и корема ми се смъкна най-после, а утре по обяд съм в болницата да видим какво става с бебка.

# 102
  • Sofia
Здравейте мили ноемврийски мами .Днес в 9:35 ч. приятелката ми Роси74 роди сладка принцеска с перфектни мерки 3100кг. и 50 см.Да са живи и здрави и много да папка и спинка, а мама  бързо да се въстановява. smile3525

# 103
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добър ден момичета  Hug мойта сладурка най-накрая заспа, след като се събуди в 8.00 тази сутрин. Явно малко по малко й започват коликите, защото от време на време се гърчи и заревава и като й затопля коремчето се успокоява. Тя вече изпи едно шишенце с Еспумизан, сега пие Саб Симплекс, че педиатърката каза да ги въртим капките, че се ривиква към тях и спират да действат. А вода и чай изобщо не ще и да опита, всичко плюе и бута биберона с език, правейки един смешни муцунки  Crazy В петък ще ходим на преглед и дано да наддава добре котето. На мен ми се струва, че расте, ама педито ще каже. Иначе ние имаме електронна везна, но аз не я ползвам - какво само да я мера през 3 часа и да се депресирам, ако везната покаже, че е изяла по-малко, отколкото трябва - според мен детето си хапва толкова, колкото му е нужно, спи си спокойно с големи паузи, пълни пампите - значи всичко трябва да е наред. Днес ще я водим на първа разходка с количката и вече нямама търпение (то и аз искам малко да поизляза на чист въздух - досега с татито ходихме двамата на една тричасова разходка в центъра по магазините, а вчера бяхме до КАт да си взема шофьорската книжка и на връщане даже карах колата , а таткото беше   Praynig

Замалко да пропусна да поздравя Роня, Жени, Ивето-75 и Кичо за раждането на техните бебенца - ЧЕСТИТО

# 104
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво на мама Роси 74
Да й е честита малката принцеса, да папка и расте щастлива   
newsm44  newsm44  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт