Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните притеснения, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията са раждането на нови майки, поздравления за тях и споделяне на лични преживявания. Форумът съдържа поздравления и пожелания за здраве и щастие както за новите майки, така и за техните бебета. Освен това има обсъждане на притеснения относно размерите на бебето, преживяванията по време на раждането и съвети за грижи след раждането.
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от основните притеснения, изразени във форума?
-
Кога обикновено пада пъпчето на новороденото?
-
Какви са сроковете за получаване на еднократната помощ от 200 лв. и какви документи са необходими?

.
Беше свалил показателите,но от вчера пак са повишени и са сменили антибиотика. По телефона и като отида в болницата все ми разправят ок е бебето,подобрява се,а инфекцията му не минава.Е какво му е ок тогава?
за да ми кажат показателите в цифри.Никак не са по обясненията и са ми скъсали нервите.
Толкова тъпи хора на едно място,като тук не сте виждали. И по яденето не е много/злояд като майка си/,та и с кг. имаме проблем.Снощти беше едва 2134гр.Ама то като има инфекция как ли да му се яде.
...

В петък ще ходим на преглед и дано да наддава добре котето. На мен ми се струва, че расте, ама педито ще каже. Иначе ние имаме електронна везна, но аз не я ползвам - какво само да я мера през 3 часа и да се депресирам, ако везната покаже, че е изяла по-малко, отколкото трябва - според мен детето си хапва толкова, колкото му е нужно, спи си спокойно с големи паузи, пълни пампите - значи всичко трябва да е наред. Днес ще я водим на първа разходка с количката и вече нямама търпение (то и аз искам малко да поизляза на чист въздух - досега с татито ходихме двамата на една тричасова разходка в центъра по магазините, а вчера бяхме до КАт да си взема шофьорската книжка и на връщане даже карах колата , а таткото беше