След НОЕМВРИйска бейб-градушка- мама сладко бебе гушка :)

• 12 522
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
БРАВО РОСИ!!!ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА

Карил добре дошла! HugВажното е, че всичко е минало въпреки гадните ти преживявания.

И аз не отварям снимките на Клюки, но следобед ще се  видя с нея и ще й кажа.

# 106
Честито на мама Роси74! Много да я радва и слуша малката принцеса! Роси, бързо възстановяване!

Вчера с Вени посетихме Изабела /chapelita/ и Ronja /Гергана/. И двете вече се чувстваха добре, макар и все още изтощени. Още не мога да повярвам - и двете ги виждах в събота и правихме някакви планове за тази седмица. Новините от мен са - 3 см разкритие, главата на бебето вече е много плътно заела стартова позиция. Доктора ми каза, че ако искам можем да започваме раждане още вчера, но тъй като се чувствам добре /нямам болки и контракции/, аз предпочетох да си чакам термина - 24-ти. Не ми се ражда още, колкото и странно да е. Според лекаря най-късно до 2-3 дена ще започне раждане, но засега нещо не мога да повярвам. При Вени също има новини, но тя ще ви ги каже.
Лек ден!

# 107
Здравейте приятели!

В това хубаво време как да не раждаш сладки бебчета! Добре са ни дошли!  Hug

Ние вече сме с прическа и ни хареса-а-а-а-а-а-а:

# 108
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА МАМА РОСИ!!! МНОГО ДА Е ЗДРАВА, КЪСМЕТЛИЙКА И ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ МАЛКАТА Й ПРИНЦЕСКА!  bouquet  bouquet  bouquet

А на Клюки снимките не се отварят, тъй като линка го няма /сигурно от вълнение е бил изтрит Wink/. Мони, като я видиш, й изпрати много поздрави Grinning, както и ако някой ходи при Мерелин!

# 109
  • София
Честито и на мама Роси! Много да я слук малката принцеса, и каката да помага много, а на Роси бързо възстновяване и завръщане сред нас.

# 110
  • София
Честита бебка на мама Роси!!! Hug  bouquet Много щастие и радост да носи на цялото семейство!!!
Момичета, като ви чета всички сте с разкрития и скоро ще раждате  Wink Ама много ви завиждам!!! Искам вече и аз.............................

# 111
  • София, Дианабад
Добро и от мен!
Честито момиченце на мама Роси! Да й е живо и здраво и с много късмет! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 112
  • София

Новините от мен са - 3 см разкритие, главата на бебето вече е много плътно заела стартова позиция. Доктора ми каза, че ако искам можем да започваме раждане още вчера, но тъй като се чувствам добре /нямам болки и контракции/, аз предпочетох да си чакам термина - 24-ти. Не ми се ражда още, колкото и странно да е. Според лекаря най-късно до 2-3 дена ще започне раждане, но засега нещо не мога да повярвам. При Вени също има новини, но тя ще ви ги каже.

Леле Мина 3 см. как бе мацка. newsm78 И ти и Вени май ме оставяте да си чакам теримна. Е добре, че са Фъстъчка и Софи, но току виж и те вече са с разкритие. Кажете как го правите това разкритие без да го усетите newsm78 Искам и аз така.  

Гери ще предам поздрави на Клюки. А за Мерелин нямам път към "Св. София". Ти ако устискаш до петък  може да й се обадищ като ходиш на тонове.

За малко да забравя - Палче стискам палци скоро да премине тази инфекция и да си вземеш бебчето вкъщи Praynig Praynig Praynig

# 113
  • София
Честита щерка на Мама Роси  bouquet  bouquet  bouquet

Много радост да й носи Simple Smile

Аз продължавам да нямам никакви признаци, та не знам докога ще го откараме така... И на мен взе да ми омръзва Tired

А, Софи, за ръцете, и мен ме болят сутрин, особено палците като ги разгъвам и пукат Rolling Eyes Но това е нормално, притискат се нерви някакви, минавало след раждането.

# 114
  ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА РОСИ newsm51ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА Я СПОХОЖДА newsm44
   Esma,Софияблагодаря ви за успокоението-помислих,че само при мен се наблюдава такъв "ефект" от бременността WinkНадявам се наистина след раждането болката да изчезне Confused
   Мина,каква стана тя... Winkуж сме за една дата,а май-май ще ни изпревариш Grinning Мони,спокойно-и аз съм в твоята група-засега никакви признаци за раждане Laughing-в понеделник съм на доктор,ще видим тогава newsm78
    София,аз пък хич не бързам да раждам Laughing;така свикнах да си се нося с тумбака,че отсега ми липсва WinkНо и любопитството ми да видя малката мушморочка взе да ме гризе.... Wink
    Чакаме новини от Вени!
    Др.Дженд,голяма е хубавица Али-и с тази прическа.... Heart EyesДа ви е жива и здрава Hug

# 115
Честита дъщеричка на мама Роси74! Да им е жива и здрава!Роси, що не каза, че чакаш да те подканя, че да родиш  Mr. Green
Мина, значи скоро очакваме включване и от теб!

# 116
ЧЕСТИТО НА РОСИ - МНОГО ДА Я РАДВА МАЛКАТА Й ПРИНЦЕСА!!!!!! Аз отдавна се радвам на новината, но до сега сме били на вън с бебка-повече от 3 часа-даже малко пообиколихме и се цоцкахме в колата Simple Smile  много ни харесва и на двете

Добре дошли на Ивиче чакаме снимки на бебка!!!!!!! и на Карил- аз мисля, че трябва да ни разкажеш как се е държал случайния екип и кои са тези хора, за да се знае какво трябва да се очаква от тях!!! Добре, че е дошъл д-р Илиев и краят е добър - видях го аз този млад и симпатичен доктор- беше на смяна като раждах- определено ми вдъхна доверие

За питката- аз знам, че е преди 40-ия ден и смятам този път да наруша традицията и да има и мъже

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 14:28 от Цветина

# 117
  • sofia
ЧЕСТИТО НА РОСИ!   bouquet
Очакваме включване и от другите нетърпеливи мами  Wink
Мина, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено  Hug

Карил, за съжаление потвърждаваш тезата ми, че в Шейново ако си без уговорка можеш да си умреш......аз там не стъпвам, ако ще света да се обърне.....

Иначе цяла сутрин бяхме на разходка. Аз се подстригах, че на човек не приличах, а сега и двамата спят като заклани....ще се пробвам и аз да легна, щото тамън се унеса и все някой ще се събуди  Tired

За питката- аз знам, че е преди 40-ия ден и смятам този път да наруша традицията и да има и мъже

Миналия път нашия тати заведе мъжете на кръчма...."щото с толкова жени накуп не се издържало"  Wink

# 118
Честито на Роси!
Да ви се похваля, че сега ходихме на консултация и сме наддали 500 грама, после се разходихме из квартала....и сега Ники спинка сладко вече 4-ти час  Hug
Миналият път на погачата ние бяхме "изолирали" мъжете на верандата, а жените бяха вътре...но сега е неприложимо, че тогава беше през лятото.... newsm78

# 119
Роси, честита ти радост! Да сте живи и здрави!!
Карил - добре дошла отново в редиците  Hug
Ние днес ходихме до социалните и пуснах декларация за еднократната и да попълня декларация за личен лекар на Вики. И понеже нещата стават бааавно навсякъде направихме като Цвети - цокнахме си в колата  Flutter
На вън видях една мама със слинг и ми идваше да й го открадна  Crazy
Малкия постоянно ми виси на ръцете  ooooh! и много би ми бил удобен
Вчера педи каза че сме добре с наддаването.Фактически не бахме добре само първите дни когато ми беше казала да му давам да папа на 3 часа и той е бил гладен.
Момичета ако имате как дръпнете си от нета "скритата истина за ваксините".Заслужава си да се види.
Вашите бебоци кихат ли? На мен ми се струва доста често кихането на Вики. А през ноща се изкашля два пъти като човек си... Няма темпеатура...
Вчера го изкъпахме за първи път без да прояви изтерия мишока.
Какво ще кажета за плуването за бебета? Мисля да почета темата когато имам време  Whistling /то той малкия може вече да на е бебе, за да имам време  Joy/
Мони още много малко и идва твоя ред, малко търпение още  Hug И се наспинкай сега че после... трудно
Хайде до скоро   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт