Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 531
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Оффф, тази Берак ли намериха за Ози.
Феми, 😍 и аз днес  като видях тази новина и се разочаровах.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 21:51 от pepel_ot_rozi

# 136
Пепелче Heart Eyes
Бурджу Озберк щеше да му пасне на Ози.
Сега си почива в остров Бали след финала на сериала.
Пепелче ще донесеш ли още снимки с  Баръш Калъч. Ако има нещо по така ,само с костюм ли го показват. Отива му да играе адвокат.
Видя ли новите снимки с Чачи . Разхубавен и отслабнал.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:02 от femmi2

# 137
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз не ща Беррак за Озан. Съгласна съм  с Феми, че му е леля. От толкоз млади хубавици да изберат нея ми е малко странно.

Покажете го, моля, тоз отслабнал и разхубавен Чачи, да го видим и ние.Simple Smile

Някой знае ли защо няма да има Присъда тази неделя?

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 11:44 от Светълчо

# 138
  • София
И аз не ща Беррак за Озан. Съгласна съм  с Феми, че му е леля. От толкоз млади хубавици да изберат нея ми е малко странно.

Покажете го, моля, тоз отслабнал и разхубавен Чачи, да го видим и ние.Simple Smile

Някой знае ли защо няма да има Присъда тази неделя?
Светълче, заради Байряма, който започвал на 02.05 даста сериали няма да се излъчват.
Не съм влизала в темата, но сега прочетох доста нови неща. Аз също искам да видя разкрасения Чачи, дано Феми ни зарадва.
Пепелче, аз отново започвам да гледам "Синът ми", защото първите ми опити бяха неуспешни. Страдах.
Хубав ден, момичета.

# 139
Аз ви нося един хубав Къванч

# 140
Винаги е взимал участие на благотворителни събития.

📸💫 Çağatay Ulusoy взе участие в тържеството по случай Деня на детето, което се проведе от губернатора на област Фетие и Националното управление на образованието и Асоциацията за култура и туризъм Gocek.
На тържеството бяха поканени гимназисти от селските райони.

най красивата усмивка на Света! Heart Същата си е като преди . Очите му греят и се смеят. 

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:52 от femmi2

# 141
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата, но бих искала да попитам - някой знае ли откъде мога да изгледам всички епизоди на сериала "Времето лети" с българско аудио или поне с български субтитри? Успях да открия с българско аудио само до 26 епизод. Благодаря ви предварително!

# 142
Аз се мъча да гледам Присъда, ама нещо много ревливо стана, та ще спра, няма да изгледам наведнъж серията.

Много хубав синеочко Къванч, отдавна не съм го гледала. Каня се на Подводницата, има ли ги вече шестте серии някъде?

# 143
Светълчо , какво мислиш за новите снимки ?
Имаш хубав изказ интересно ми е да те прочета.

За Озан да кажа че снима филм за Нетфликс с хубаво маце ще компенсира донякъде Берак.

Heart Eyes
Красота ! Озге Кая и Берак . Сериала държи интерес с рейта .

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 18:10 от femmi2

# 144
Феми, ако питаш за Чачовите снимки, харесвам ги. Изглежда си естествен, жизнерадостен, с младежки чар, както трябва да е. По едно време се беше малко очичил, като беше понапълнял, а сега си е добре.

В кой сериал играят Беркер и Йозге?

# 145
Нинка, 😍 Синът ми става все по- интересен.
Не е толкова тежък колкото в първите серии, макар че не можеш да останеш безразличен към мъката на почернените родители.
Добрата новина е, че го финализират на 15 епизод, което тъкмо ще го направи един хубав, стегнат сериал.
Светълче 😍, Беркер и красавицата играят в Три сестри.
Много е хубава тази Озге Кая, много, нищо че не е кой знае каква актриса.
А артистката, която изпълнява ролята на Мине, ми е толкова неприятна на външен вид още от ]Мениджърите, че  тук я  гледам с широко затворени очи. 😂

За след малко се колебая дали Момичето на прозореца или Брака или да тествам новия сериал от снощи.

И малко новини от ИГ

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:59 от pepel_ot_rozi

# 146
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата, но бих искала да попитам - някой знае ли откъде мога да изгледам всички епизоди на сериала "Времето лети" с българско аудио или поне с български субтитри? Успях да открия с българско аудио само до 26 епизод. Благодаря ви предварително!

Не съм много сигурна, но проверете в тематата за Еркан Петтекая, може там момичетата да са пуснали линкове.
Дано някоя от тук посещаемите дами те упъти по- точно!
Успех!

# 147
Нов проект на Алперен Дулмаз!

Алперен Дулмаз ще участва във филма по сценарий на Ерди Ишик. Ердем Тепегьоз ще режисира този филм от AyYapim за Netflix. Във филма Алперен ще даде живот на дърводелец на име Метин Али.  Набира се още каст за проекта .

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 14:52 от femmi2

# 148
Ох, трудно го виждам като дърводелец.Simple Smile Какъвто е слабичък, с нежни черти...
Но нали е Артист, трябва да може да изиграе всичко. По този повод един изискан виц ви подарявам:

-
Скрит текст:
Английската кралица била вдъхновена от сексуалните занимания и непрекъснато търсела нови партньори, личният ѝ камериер бил натоварен с ролята да ги осигурява. След като се изчерпал най-близкият запас, тя приискала личности от миналото и решила да пробва френските крале.
-Тази вeчeр искам Людовик XV!
- Но, госпожо, той е покойник!
-Не ме интересува, искам го!
Човекът се видял в чудо, мислил, мислил и повикал най-добрия артист за онова време, Кин. Обяснил му ситуацията и нямало накъде, артистът се явил в уреченото време, работата била свършена добре и кралицата останала очарована. Това обаче засилило апетита ѝ и в следващите вечери се наложило актьорът да изиграе всички Людовици и още няколко европейски личности с добра слава по темата.

Една вечер в театъра кралицата извикала в ложата си актьора и му казала:
- Вижте какво, знам, че Вие бяхте всичките тези крале и именити любовници пре изминалите горещи нощи, затова ви предлагам да не се преструваме повече, станете ми любовник!
- Изключено, госпожо, това е невъзможно!
- Защоо?
- Ами...аз съм гей, госпожо...
-Как? Как е възможно? Ами тази страст? Ами тези любовни умения през всичките нощи?
- Госпожо, аз съм артист. При това най-добрият в Кралството...
Скрит текст:[/spoiler]

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 11:20 от Светълчо

# 149
Светълче, 😍 може пък  да не е обикновен дърводелец 😀, може например да е дизайнер - мебелист ( няма ли някакво по- модерно име).

И в този ред на мисли, и за това си имаше някакъв изискан 😉 виц, но не се сещам.

И да ти поплача на рамото - толкова тъп ми беше последният епизод на Брака.
Цяла серия доминираше малката, истерична сестра, изиграна от онова некадърно момиченце.
Безсмислен сюжет, досадно, скучно и поне за мене никак не беше смешно.
Зарязах го и направо ще гледам следващия епизод, дано не го омажат и него.
И ако той е финален, ще ми остане едно голямо разочарование.
Даже като пиша, ме хваща яд. 👿

Общи условия

Активация на акаунт