Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 492
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Феми, 😍 благодаря за прокурочетата. 😂
Голямото савджъ дали с новия причос няма да започне нов сериал вече като по - привлекателен. 😉 😜
Ех, искам си го "нула номер", ама човекът за младата си съпруга се старае, не за мене, естествено. 😂

anyyyone (Ени) , сериалът беше "Моята лява страна", но после тя игра в един летен сериал (Игри на късмета или нещо подобно) и беше много забавна.
Даже станаха двойка и в живота с партньора си във филма (ох, изпозабравих им имената, но после ще ги допълня).
Допълвам се и сега разбирам, че бил и певец :

Така че, ако няма какво да гледаш някога, можеш да се забавляваш с този сефиал, но все пак не очаквай някакво гениално произведение на филмовото изкуство . 😂

# 241
Даа,точно Моята лява страна! Благодаря ти,като няма нови преведени серии,ще го гледам и този. 🤗
Онзи ден изгледах и последния епизод на Всичко за брака. Май той ми е фаворит за сега. Много забавен,интригуващ и интересен беше за мен.

# 242
  • София
Здравейте, момичета!
Феми, ама разбирам скъсани дънки, че са модерни, но баш на това място дупки. Добре, че не е много надарен както се вижда, че иначе може да му се покажат "някой срамоти".
Шегата настрана, но имам въпрос към вас. Гледа ли някой "Баща" и има ли български субтитри. Много съм изостанала и за този сериал разбрах снощи след като видях, че награда е получил Хакан Курташ.

Вероятно сериалът се харесва след като получава и награди. Аз също харесвам Хакан. Интересен артист е и много ме беше впечатлил от "Жена", а след това и от участието му в "Доктор Чудо". Хубава вечер и до скоро.

# 243
Всичко за брака беше много сладурски и тук му бяхме фенове. 😂

Снощи гледах Добро от няма и къде, искам да го финализират, че да го отметна и него. 😂

Тази вечер ще гледам Момичето на прозореца с надежда, че бабет ще се укроти, но май няма да я бъде и ще продължи да издевателства над Налян.
Някой знае ли ще има ли 3- ти сезон?

И един мой любимец от групата на ветераните вече, напоследък  си е сменил стила, явно и той не иска да остарява като мене. 😂

Нинка, 😍 аз гледам Баща , но нали все бързам и не чакам бг превод.
Обаче и не си спомням да е имало, или е било само в началото.
Те и рускините ужасно го бавят, даже по едно време мислех, че спират да го превеждат.
Гледай го, ако имаш време (хем и заради Хакан) , искам да чуя мнението ти.
Аз  харесвам и Толга Саръташ от много отдавна, но всички останали  актьори са на ниво и разбира се най-старшите.

Феми, 😍 пиши за Съдбата в спойлер, че хич да не го гледам.
Еее, развалиха ми любимите сериали.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 21:57 от pepel_ot_rozi

# 244
  • София
Пепелче, благодаря ти. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose
Веднага го започам, защото в момента нищо не гледам и събирам информация.

# 245
Пепелче Heart Eyes
Не съм го гледала ,само прочетох за финалито на съдбата. Така отказват човек да гледа.

Обещала си ми снимки с Баръш Калъч. Ако попаднеш и на някоя лятна.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 22:48 от femmi2

# 246
Аз много искам да гледам летния сериал на 2022 Скрито - покрито за сега обаче няма бг превод. Гледам го на руски, но  трудна работа чакам някой да го преведе, ще видим . Сериалите, които споменахте не съм ги гледала, не ме привличат освен предишния с Джемре Бейсел, но смятам дадам шанс на По красива от теб.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 15:19 от Яница88

# 247
Феми, 🤩 не съм те забравила, но той сякаш не е много активен в ИГ.
Тази е от 27 май

А тази от преди 4 дни, но пише, че е стара

Следя го само заради тебе 😍, ще го хванем в крачка.
Иначе беше голям сладур на финала на Всичко за брака, както и повечето (без малката сестра, направо ми разваляше филма това същество).

А този сладур май се бил разделил с неговата любима.
Някой нещо да знае, че ми бяха интересни, чак годеж правих май?

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 08:27 от pepel_ot_rozi

# 248
Всичко за брака беше много сладурски и тук му бяхме фенове. 😂

Снощи гледах Добро от няма и къде, искам да го финализират, че да го отметна и него. 😂

Тази вечер ще гледам Момичето на прозореца с надежда, че бабет ще се укроти, но май няма да я бъде и ще продължи да издевателства над Налян.
Някой знае ли ще има ли 3- ти сезон?

И един мой любимец от групата на ветераните вече, напоследък  си е сменил стила, явно и той не иска да остарява като мене. 😂

Нинка, 😍 аз гледам Баща , но нали все бързам и не чакам бг превод.
Обаче и не си спомням да е имало, или е било само в началото.
Те и рускините ужасно го бавят, даже по едно време мислех, че спират да го превеждат.
Гледай го, ако имаш време (хем и заради Хакан) , искам да чуя мнението ти.
Аз  харесвам и Толга Саръташ от много отдавна, но всички останали  актьори са на ниво и разбира се най-старшите.

Феми, 😍 пиши за Съдбата в спойлер, че хич да не го гледам.
Еее, развалиха ми любимите сериали.

Да, ще има трети сезон.

# 249
Пепелче, Гьокхан и Несрин Джавадзаде се разделили.

Йонджа Тюркман от "Мафита не може да управлява света", "Всичко за брака" и др., паднала от прозореца на дома си на 15-ти етаж. Води се разследва за смъртта ѝ.

https://www.haberturk.com/oyuncu-yonca-turkman-dan-aci-haber-yon … 3471087-magazin/5

# 250
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сега разбрах, от коментарите на рускините, какъв нелеп край са измислили СЦ за Игра на съдбата ми. Чак не е за вярване, че може да са толкоз тъпи!

# 251
Здравейте и от мен!!
Актрисата Ойкю Гюрман ще участва в новия сезон на “Алпарслан:Великите селджуци”.
Участвала е в Ти разкажи, Черно море, Какво се случва в Урфа и Ако те повика любовта. Тя също така е и певица.

# 252
Днес Нетфликс пусна "Апокалипсис на любовта" с Боран Кузум, Пънар Дениз и други симпатяги. Balloon Режисьор- Хилял Сарал.
Чакам превода с нетъпрение. Heart Eyes

# 253
Момичета, благодаря за инфото.

Лу, 😍 не мога да се сетя коя е тази актриса и каква роля е имала във Всичко за брака, но ми стана много тъжно.

Ето и от мене малка порция новини.

Някой гледа ли го?
Нещо актьорите не ме мотивират. 😂

И за довечера:

Онче, 😍 да свирнеш, ако излезе на руски.
Оттам ли е започнала връзкаъа на Пънар с Рошльо (клюкарката в мене не спи 😀)?

# 254
Била е само на 45 години. Последното ѝ участие е било в сериала “Доброта”.
Много тъжно.
Тепърва ще се разбере дали е паднала случайно или е била бутната…………….

Общи условия

Активация на акаунт