Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 892
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Савджъто ми (Али Атай) си присадил коса и казват, че придобил самочувствие. 😀
Язък, загуби си чара и още не съм решила оставам ли му вярна фенка или не. 😀
Ще мисля... 😀

# 91
Савджъто ми (Али Атай) си присадил коса и казват, че придобил самочувствие. 😀
Язък, загуби си чара и още не съм решила оставам ли му вярна фенка или не. 😀
Ще мисля... 😀

Laughing

# 92
Пепелче, ето го с оригиналната коса. С Халит в мини сериала от 2003 г. "Sapkadan babam çikti"

Али се появява след 20-та мин. - ако искаш да го видиш в действие Smile

# 93
Лу, 😍 много е смешен на младини и определено без коса повече ми харесва. 😂
Още ще мисля какво да го правя, засега леко го премествам накрая на фаворитския ми списък.

Лу, и добре, че се появи, защото знам, че ти можеш да кажеш каква беше историята между Кубилай и Мирай.
Тя доста се е разхубавила в новия сериал, сякаш е отслабнала, а може и някаква естетическа намеса да има.

Хайде да ви поздравя с един от многото ми. 😂 😀

И последно вижте резултата от сериала Пера Палас- опашка от туристи пред хотела, за да видят стаята на Ататюрк (снимката е от вчера, но съм изрязала моя агент 😀).

Както писах и в Истанбулската тема засега е без пари, но кой знае...

# 94
Aли не беше съвсем без коса, но на откритото му чело очите някак привличаха погледа, а той има хубави очи, живо изражение на лицето. Новата снимка с косата не е качествена. Изчакай да го видиш на свястно фото или репортаж и тогава решавай Joy
Аз го харесвам всякак. Нали знаеш, че при мен харесването е свързано и с играта, и с личността, та нямам твоите колебания.
Кубилай се оказа вятър и мъгла. В една мениджърска агенция са с Хилал Алтънбилек и тези снимки станаха причина Мирай да го разкара. После той писа изявление в интернет, че продължавал да я обича, но за нея беше приключен.

Мирай от няколко месеца има връзка с един, който също не буди доверие - Ооулджан Енгин, бивш футболист. Син е на Седа Саян.

https://www.haberturk.com/miray-daner-sevgilisi-ogulcan-engin-in … i-3302774-magazin

https://www.snobmagazin.com/magazin/miray-daner-ve-ogulcan-engin … geldi-h19029.html

Преди това той две години беше с Езги Ейюбоолу. А тя е бившата жена на Каан Йълдъръм. Каан после имаше голяма любов и беше пред брак с Хадисе, но се разделиха и сега е новият на Ханде Ерчел. И Хадисе бързо си намери друг, даже май се сгодиха.
A Седа Саян /на 59/ ще се омъжва за осми път /на 7 май в Прага/ - женихът е с 25 г. по - млад от нея. Ооулджан не го иска, но мама не го пита.

https://www.youtube.com/watch?v=-LKLp2SpwSc

https://www.ensonhaber.com/magazin/seda-sayanin-oglu-ogulcan-engin-evlilige-karsi

# 95
😍 Лу, 😍 благодаря ти за изчерпателната информация.

Направо свят да му се завие на човек от тази динамична размяна на партньори и то в един затворен кръг.
В един момент самите те сигурно не помнят кой с кого е бил. 😂 😀 😀

# 96
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз изгледах поредната серия на Игра на съдбата - много се разбъркаха нещата там.
Като че ли не ми се щеше  да поемат в тази посока...
Ама... алкохолът не прощава...

Това момче Акън се нарева в този сериал за 100 гдини напред.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 21:11 от Светълчо

# 97
Започна ли Аnnenin sırrıdır çoçuk, струва ми се тежка драма?

# 98
Стори ми се, че видях сутринта рейтинг за 1 еп. 2 и нещо.
Направо слабо представяне, но ще го тествам все пак.

Ето, намерих рейтинга, но  епизодът го няма още на руски в  turkru. tv

Светълче, много ми е смешен Акън като плаче какъв фалцет вади. 😂
Махир се изложИ, вярно съсипан беше човекът, но пък как веднага намират утеха тези мъже. 😉 😜
Леко ме разочарова, но ще му простя до втора грешка. 😂

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 22:57 от pepel_ot_rozi

# 99
Права си, Пепелче, и за Махир и за Акън (мен и непрекъснатото му "озъбване" много медразни).

Обаче може да бъде разбран Махир - толкова време без никаква любов и даже без надежда за такава, при положение, че е непрекъснато пред очите му желаната жена и даже диша в същата стая...Пък и алкохолът (казахме вече, че не прощава), пък и онази изкусителна и обещаваща щедро жена, пък и терен, и въобще всички условия за въпросното "деяние" налице...Ако не беше го направил, мъжката част от публиката (ако въобще има такава) щеше да го сметне за нередован, а жените щяхме крилца да му изрисуваме. Верно, че турските дизитата ни създават впечатлението, че младите турски мъже могат да минат години наред само с целувки по бузата и челцето и държане за ръчичка, ама всички сме наясно, че едва ли е баш така в реалността. Тъй че, според мен, така образът на Махир стана по-пълнокръвен и истински. (Идеалистката в мен също иска да беше устискал геройски на атаките на изкусителката, ама нА, дори на кино трудно се получава...)

Пепелче, нашто момче Дениз Джан станало доктор, видя ли? Аз опитах, ама още в първите минути ме треснаха със спешни случаи, кръв и тичащи доктори и май няма да мога нататък... Жалко, бих го гледала с удоволствие, ама докторските сюжети хич не ги мога.

# 100
Светълче, 😍 на младини обичах всички доктори - Д-р Хаус, д- Рос, д- Дерек Шепърд (особено него 😆).
Обаче откакто всяка сутрин се събуждам с минимум една болежка😉, вече избягвам такива сериали.
Обаче няма да съм аз, ако не му хвърля едно оченце за 5 мин. от едното уважение към нашето момче. 😂 😀 😀
И Хафсанурка снима в момента с Демет, но сигурно скоро няма да видим резултата.

# 101
Аз никога не съм могла да гледам докторски сериали. Даже Спешно отделение, дето всички около мен го гледаха, не можах.

Токущо изгледах Съдбата и трябва да призная, че този сериал става все по-интересен, не е предсказуем като почти всички останали. И всеки път свършва така, че да нямаш търпение да разбереш какво ще се случи по-нататък.

И да се оплача - спряха да превеждат падругите Всичко за брака..

Мъча Черна дъска - мнооого мудно развитие. И никак не те кара да продължиш да се мъчиш...Момичето хубаво, Фуркан ми е горе-долу, обаче интригата куца яко.

И още едно оплакване имам - Гизем Караджа. Въобще не я бива за актриса, абсолютно безсилна е да предаде каквито и да било чувства. Мъртва риба на витрина повече емоции ми произвежда.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 11:02 от Светълчо

# 102
Плашилото е сменило заглавието си . Снимките текат с пълна сила нищо че нема главна .
Това не им пречи и си действат с Джем Карджъ .

Новото име е Terzi / Thе Tailor. На български - Шивачът

Старото заглавие звучеше интригуващо не е изнедана смяната след промените.

Бурак Дениз и бившата Дийдем са се събрали отново .
Бурак го потвърди в репортаж от връщане от Италия за гала вечерта на сериала с Ферзан Йозтепек , където Бурак участва .Не я харесвам особено русокосата но любов кво да правиш ...

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 15:51 от femmi2

# 103
Някой от накъде гледа ли напред сериите на Забранената ябълка ?
От 137 епизод ...

# 104
Феми, 😍 къде се губиш, бе човек?
Плашилото повече ми харесва, но щом нямат още главна актриса, може и заглавието пак да сменят. 😂

Бурак сигурно нещо му е доскучало, такива завръщания към стара връзка рядко траят дълго.
Любопитно ми е коя ще е следващата. 😂

Днес се смях с глас с Ерман бей в последния (на бг) епизод на Всичко за брака , когато направи чок романтик подарък на Чолпан Джевхер.
Който го е гледал ще ме разбере, за останалите горещо го препоръчвам! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт