Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 488
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Онче, 😍 да свирнеш, ако излезе на руски.
Оттам ли е започнала връзкаъа на Пънар с Рошльо (клюкарката в мене не спи 😀)?

Пепелче, свиркам  GrinningMicrophone
Ето линк за филма-

https://moviesjoy.to/watch-movie/doom-of-love-83044.8562079

Между знака за Настройки и Download има едно "сс", кликни там и избирай субтитри- има на много езици, включително руски и английски.
Вече го гледах. Много ми хареса. Не е обичаен, но много красив филм.  

Да, оттогава е връзката на Пънар с Иигит /ако правилно го пиша/. А с Боран са стари приятели- от времето на "Ти си моята Родина".

Много хубав филм, чудесни млади и не само млади актьори, великолепни гледки, качествена режисура. Абе, хвана ме за душата... не само защото любимеца ми играе в него.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 00:41 от oncee

# 256
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Баръш и Гупсе ще си мат момиченце. Отсега си представям сладките снимки с малката кукличка и таткото.Simple Smile

# 257
Много им се радвам!
Напук на гадостите, които се изписаха за нея, излязоха герои.
Нека са щастливи! ❤️

https://instagram.com/stories/sukruozyildiz/2865455150879820826? … shid=MDJmNzVkMjY=

# 258
Момичета, да ви кажа в какво нещо се загледах. Blush  Явно имам нужда, защото съм в тъжен период, та някъде в почивните дни се загледах в един от летните сериали. Значи така- ако ви се гледа нещо глупавичко, нещо, което няма да ви кара да мислите, а само да се хилите- това е! Grinning

"Seversin" се казва сериалът, на български вероятно преводът е "Обичаш" или нещо такова.
Значи, казвам ви- абсолютна класика! Joy Има от всичко, което обичайно би ме подразнило- махала с всички махленски атрибути, бесен по-голям брат, гледащ страшно, но с нежна душа Grinning, ненормални сестри, изкукала родителка, съседи клюкари, зет измамник- ама всичко! Joy И на другия бряг- висшето общество, пак по образец. Joy
Актьорите в главните роли даже не ги харесвам, ама по- добре. Joy Сценарият- нищо особено, не е лош като за летен проект- момиче от махалата попада в главна роля в сериал и е в супер конфликт с главния герой- бонвиван и високомерен. Абе всичко е както трябва. Joy

Всички актьори преиграват и ми се струва, че е умишлено, вероятно е режисьорско решение. Може би защото в самия сериал има правене на сериал и са решили да потеатралничат като в началното училище. Не знам, но на мен ми е смешно от цялата тази какафония. Joy

И  така- ако ви се гледа класика в стил махалата срещу аристокрацията Smiley и после любов и гълъби- това е. Grinning Ако сте склонни да се смеете на глупости и нищо друго- това е.
Явно имам нужда един път седмично да гледам нещо подобно, чисто терапевтично. Blush
Та ако и друг има нужда от  такава терапия- да заповяда. Grinning Ама да не кажете после, че не съм ви предупредила! Grinning

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 22:38 от oncee

# 259
Онче, 😍 😍 😍 намерила си единственото изпитано средство против лоши дни, затова ти препоръчвам и другите 2 летни сериала - По-красива от тебе и Под прикритие.
Гюл масалъ не ми харесва, макар че младежът става. 😂

Аз днес започнах твоя филм, но от любопитство се прехвърлих на снощния нов сериал с Илхан Шен.
Не е типично летен, всъщност клони към драма, но изненадващо ми харесаха Илхан с мацката (тя игра в Невинност, ако не бъркам името, годеницата на  Серкай Тютюнджу).
Рейтингът е 2,90 и не зная дали ще се задържи, но на мене ми се гледа и бих му дала шанс.

# 260
Лично аз следя Скрито- покрито /Под прикритие / По красива от теб и се чудя за този сериал с Илхам Чен дали да му дам шанс.  Актрисата партньорка на Илхам Чен  е играла в проваления сериал в "Добър ден,
лош ден" като най - добрата приятелка на Лейля (Елчин Сангу) .Първия сериал го гледам на руски, макар да не разбирам много, а иначе  чакам качествен превод на бг език докато автоматичния хич го няма. Втория сериал е добър, третия в момента не мога да кажа нищо.
Лошото е ниските рейтинги, но все пак летния сезон тепърва предстои. Надявам се да не паднат от програмата особено Под прикритие - двама полицаи и тайния фиктивен брак е много интересен и хубава проект. Аз съм за него сериал да изкара лятото докрай.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 00:03 от Яница88

# 261
Яница, 😍 хвърли едно око на сериала с Илхан Шен, макар че не е типичен летен, направо си е зимен. 😂
Историята има потенциал (финалът на 1 еп. е голяма изненада 🤭) , а на Илхан сякаш му се получава с всяка партньорка.

Геройски приключих с Трите сестри, стана мазало, наесен ще е интересно продължението, но много ми са неестествени главните влюбени. 😂

# 262
Главната героиня и един от героите, не знам имената на героите им, не съм гледала 1 ЕП. Не участваха ли в Сърдечна рана? Не знам дали да загледам заради Илхан

# 263
Големият брат на главната участваше в Сърдечна рана , а тя - в Невинност.

# 264
Аз се загледах в докторските ..Касаба-та и пластичните .....държат до първите 2-3 епизода и после пускат по пързалката ...все нещо дето вече сме го гледали , ама с други  актьори и друго  име .Все им куца сценария на комШиТе....

Слънчев , но НЕ и ГОРЕЩ ден !!!!:laughing:

# 265
Още един нов сериал...

Който го познае (по потника😂) , ще има хубав ден! ❤️

И специално за Ончето 😍 😍 😍

# 266
Пепелче, благодаря! Hug
На снимките на "Апокалипсис на любовта" миналата година  имаше много настроение, и твоя кадър е илюстрация на това. Blush И как не- мисля, че  започнаха късната пролет-ранното лято на 2021,  в Истанбул имаше строги анти Ковид мерки, а тези  сладури се кефеха на морския бряг. Grinning

Между другото, показателите на филма в класациите на Нетфликс са много добри- по гледаемост вчера бе на 15 място в света, а в Турция- на първо, очаквано. Дано продължава така, заслужават го и актьорите, и Хилял Сарал. Hands Clap

Един спойлер, ще ме извините Smirk- краят е тъжен, но всъщност не е. Heart Който вече го е гледал, ще ме разбере.

За летните сериали- благодаря, мисля да погледам от тях, да. Blush Предполагам ще започна и този за пластичните хирурзи- не че темата ми е интересна, но предполагам и там има неочаквани и комични ситуации, пък са и симпатични. Blush Другите - по-нататък. Blush

Сериалът на нашия земляк Илхан Шен   правилно си написала, че е направо зимен Grinning , и него ще го оставя в плана за по-нататък.

Уф, тази Бирсен Алтунташ пак бърбори и ме ядосва Rage - пак щели да махат Едип Тепели от Легендата, тя била права  преди няколко месеца, като казала, че ще го сменят, ама заради феновете Боздаг го оставил. И  отново името на Кубилай Ака прокарва! Rage Ми то е смешно- вместо прекрасния професионалист Едип Тепели - това момченце! Смях в залата!
Много ме ядосва тази Бирсен- вярно, че дава информация, ама  разпалва клюки и нездрави страсти. Smiling Imp

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 09:58 от oncee

# 267
Хайде и за Феми😍 нещо от мене.
Изглежда, че съпругата на  Баръш Кълъч го поздравява за РД, но Феми да се изкаже, че може да греша.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 10:57 от pepel_ot_rozi

# 268
Мерси Пепелче за фотото. Не е за РД.
Ох тоз капитан като виното е Heart Eyes

Радвам се за Йозге и Серкан. Невероятни са естествени и влюбени.
Много готини снимки за годежа има. Revolving Hearts

# 269
За да гледам сериала с участието на Илхам Чен на първо време ми трябва бг субтитри, а после ще видим дали ми е по вкус, макар че прочетения за сега сюжет ми хваща полезрението, това обаче не е достатъчно, ако липсват субтитри.А за мен и историята и субтитрите са най - важни. За сега като летни сериали гледам Под прикритие и по - красива от теб заедно със зимните наследство и Клетва(макар единствено този последния сериал да го следя без субтитри поради липса на такива и следена любима продукция).

Общи условия

Активация на акаунт