"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 9

• 22 319
  • 617
  •   1
Отговори
# 540
НЕКА ИЗПРАЩАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА Hug Wink

Туй като Ники Кънчев прозвуча- Мариетке ти ли си? Mr. Green
Започваме естествено Hug

тц Naughty-Мариета си е дигнала краката на бюрото и си пие кафето-аз съм Ники Кънчев и опъвам каиша вместо нея Joy hahaha
изпращайте ги на мейла на фондацията dvbgm@yahoo.com

# 541
Честита Нова Успешна Година и тук от  мен!
1) Прочетох по нагоре за  майка в Левски, която има дрешки. Изпратете ми тел да и се обадя  и да отида някой ден да ги взема.
2) Никой ли не ми чете постовете! Sad В дъра-бъра бях писала за едно мониторче. Никой нищо не казва. Ако искате мога да измисля нещо и сама, но незнам колко ефективно ще бъде.
 Помолих и за повече инфо за срещата - глас в пустиня - още си чакам. Е ако не сте решили и не сте си говорили по организационни въпроси ок - само кажете.

# 542
Честита Нова Успешна Година и тук от  мен!
1) Прочетох по нагоре за  майка в Левски, която има дрешки. Изпратете ми тел да и се обадя  и да отида някой ден да ги взема.
2) Никой ли не ми чете постовете! Sad В дъра-бъра бях писала за едно мониторче. Никой нищо не казва. Ако искате мога да измисля нещо и сама, но незнам колко ефективно ще бъде.
 Помолих и за повече инфо за срещата - глас в пустиня - още си чакам. Е ако не сте решили и не сте си говорили по организационни въпроси ок - само кажете.
ще ти отговоря само на последният въпрос че на другите не съм компетентна Hug
най-важното което се обсъждаше е за членството има отделна тема тук -естествено имаше хапка и пийка Mr. Green
( и искам да уточня,че когато някой не отговаря на даден пост не е щото се прави че не го е видял -а примерно защото не може да даде компетентен отговор и оставя няко друг да го направи)

# 543
Да Етка права си, извинявам се!  bouquet
Прочетох темата за членството и скоро ще си оправя и молбата.  Просто си мислех,  че това с членството сте си го изяснили на срещата на управителния съвет. Както и да е. Моя е грешката. Хайде пак скоро да се видим по европейски.

# 544
  • sofia
Всичко си изяснихме на срещата Пете и се пиши максимално бързо.След като нямаше възражения се прие и от упр.съвет.......

Hug

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 16:14 от lavender

# 545
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!  bouquet  bouquet
МНОГО ДА СМЕ ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА И ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВЪРШИМ ДОБРИНИ И ДА СБЪДВАМЕ МЕЧТИ!  bouquet Hug Hug Hug

# 546
verty за монитора си мисля, че не сме го подминали, аз например нямам никаква идея, кой може да има нужда. Може би Митко, но трябва да питаме Ивет, ако не му трябва може да го пордаде и да се подпомогне финансово, всички знаем колко много ни помага той и колко нужда от помощ има самия той, въпреки, че често ни я отказва. Друга идея за монитора наистина няма. Защо не я пуснеш в продавалника, а с паричките от него не купиш нещо за децата - и това е идейка.
Аз имам чистак бърсак нова ютия - идеи на кого му трябва - Петя, Маринка??????

# 547
  • София
На Митко съм му подарила 17" хубав монитор.+Компютър, който ще му закарам тази седмица.

# 548
И аз имам 2 работещи ютии, ако някъде има нужда имайте ги предвит Peace

# 549
  • София
А аз не малък ТВ за Перник  Wink, да не забравите  Hug

# 550
  • sofia
А аз не малък ТВ за Перник  Wink, да не забравите  Hug

аиде да направим така Praynig

Руми и Нези (ако са съгласни) да прозвънят самотните майки и Петя и да питат  за вси4ките тези неща ,които се пазят от нас за да знаем кво да ги правим.Руми,Нези,съгласувайте го двете Praynig
Ако  не трябват никъде  да ги съберем на едно място,в някой от складовете.

Имате поздрави от Доганово ,специално до вси4ки бг-мамми Hugот Дун4ев.Казах му,4е евентуално ще отидем другата седмица .........Изплюх ВТОРНИК Twisted Evil Twisted Evil
как сте във вторник newsm78Тъкмо ще са се прибпали децата от ваканцията.

За сега си имат бельо и 4орапи,но с дамските превръзки са зле.Не ми казвайте пак Паломита CloseМоя позната ме врънка да направи дарение в дом и ще й кажа за превръзките и за ходенето до Доагново.Та newsm78може ние да не взимаме,а тя.Ина4е са добре вси4ки и ще ни 4акат.

Моля ви,вси4ки от вас,които имат някакви документ-фактури,договори за дарения да ми ги дадът защото ще трябва да ги даваме на с4етоводителката да ги оформи.Ще й отнеме време,а до края на януари ги иска.
Това важи и за провинцията-фактури,приходно-касови ордери,договори и свидетелства Praynig

Моля,някой да отиде до П.Славейков и да види Ники  Praynig
До Кюстендил няма да се ходи скоро,Ели Атанасова и мъжът й са поели района,вкл. проу4ването и закупуването на вси4ко необходимо за домовете там с парите от базара.
До Перник може да се опитаме идната седмица  newsm78Колко коли имаме в момента?
Трън?Не е ходено пове4е от месец SadЗа там ще се носят дрехите от Овне.Но кой и кога?

Пиша вси4ко това за да си направим примерен график за месеца,отново нещата са сто и децата не ги интересуват нашите други ангажименти Mr. Green
За ДРен няма нищо спешно  Wink
Останалото са телефони и зада4и в София,още не сме намерили изгодни пе4ки или пиано за Надежда.......

За Медвен готвим багаж края на месеца-памперси,дрехи.........Крис4е,давам знак за памперсите щом се наложи Wink
Питайте,казвайте,но отново колите са проблема и за това нека сме по-търпеливи .Ще свършим вси4ко,просто без коли сме за никъде Cry

# 551
търси се акардеон за Видинската група ,да ви се намира ? Praynig

# 552
  • sofia
търси се акардеон за Видинската група ,да ви се намира ? Praynig

Юлето има 2!!!!!!!!!!

Juliana е вашият 4овек Hug,пусни й бележка Praynig

# 553
 От утре до неделя не съм в София,но мисля че не е спешно и в понеделник ще отида до Петя. Тъкмо ще ги видя и ще питам от какво имат нужда още. Hug

# 554
  • София
Ами аз съм с кола, но за сега все още не мога извън София, защото нямам винетка.Баси седмичната станала 11 лева  Close
Щом я купим съм на линия, но знаете с предварителна уговока, защото няма кой да гледа малкия Sad

Общи условия

Активация на акаунт