С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 550
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Не знам, кое мъжкарско и кое не, но мъжът ми на рисуване, правене на грънци, градинарство и т.н  не би се навил, просто не му е интересно. Той може да ми разказва за мачовете си на тенис на маса, но аз не ходя да го гледам, защото ще заспя. Нито той ми се сърди, нито аз.

# 166
Един въпрос за рисуването, ако може...
Какво вино предлагат?

# 167
Преди пандемията понякога ходех на готварски курсове - обикновено ок. половината от записалите се бяха мъже, повечето ИТ-та от горните етажи на сградата, но имаше и лекари, дипломати, някакви служители от околните сгради. Само на торти и десерти не се сещам да е имало мъже. Обаче на основни продукти, коледни, великденски менюта, бургери, регионални, по страни, вино (без рисуване), уиски, кафе и т.н. имаше доста и им беше интересно. Даже бях писала напътствия към една "авторка", която беше пуснала тема от рода "къде да си намеря гадже ИТ", жалко, че модераторите бързо я заметоха Simple Smile

# 168
  • София
Изобщо не го мъкна по места, на които знам, че няма да се чувства добре. Какъв е смисълът да сме заедно някъде, където само аз се забавлявам? Или ще отида сама (не ми е проблем, и на кино съм била сама), или с приятелка, важното е да е приятно за всички. Той знае, че и аз не бих го придружила някъде, където ще си загубя времето само като придружител. Simple Smile Виж, малко проблемно е обикалянето по забележителности, като отидем в чужбина, защото него го мързи да ходи и не всичко му е важно да види, ама вече и на това намерихме решение.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 20:17 от Монако

# 169
  • Mediterraneo
Никога дори не би ми хрумнало да му предложа да ходим на курс по рисуване. Толкова ли не си познавате мъжете, че им предлагате неща, които очевидно не биха им харесали? Аз моя го познавам и затова не го карам да ходим на рисуване. Нито на мач Simple Smile

# 170
Доколкото разбрах не е чак такъв проблем, че той не иска да рисува, а че не иска, защото мисли какво ще кажат птиятелите му и като цяло мнението му, че той е мъжкар и трябва да върши само мъ ки неща - на пие бира, да гледа мач и да пърди.
Моят мило и драго дава да ораеим неща заедно. Даже иска да готвиям заедно (т. е. да ми се мотае в кухнята, докато аз готвя), да простираме дрехите заедно, да сменяме чаршафите заедно.... Grinning

Едит: с уточнението, че той такива забавления организира...  Моите забавления вклюпват наистина забавни неща каъо хапване на нещо вкусно и някакво интересно занимание. То нали за това беше драмата миналия месец...

# 171
Бяхме на гости и ММ онзи ден разказа как когато е бил дете една котка изяла гълъбите,които е отглеждал.Ядосал се и се опитал да я удуши.Дожаляло му и спрял и котката оживяла после обаче на мен ми стана много криво.Обичам животни и съм гледала много котки.За пръв път го виждам в такава светлина,винаги е бил много спокоен и добър.Никога не съм се притеснявала че ще ме удари.Не е агресивен.Той ми е казвал че като дете се биел за да защитава слаби приятелчета и видях че наистина приятели от детинство много го уважават.Обаче не вярвах че се е биел.Той никога не избухва и отстъпва.Сега не знам какво да си мисля.
От два дни преживявам случая с котето и не го прегръщам и целувам както обикновенно обаче не искам да му кажа.Няма да ме разбере че преживявам нещо станало преди много години.
Не е точно дразнене това.Искаше ми се да споделя а не искам да го разказвам на приятелки.

# 172
  • Пловдив
?! Ти наред ли си? В крайна сметка на котката от преди 20+ години нищо и няма!

# 173
  • Mediterraneo
Е, кво го мислиш толкова... Моят едно време се биеше, напиваше се и се биеше, ей така за спорта. После си седна на задника. Никога не си е позволил да ме докосне. Никога не съм си и мислела, че може да го направи. Виж, за пиенето още преди 25 години поставих ултиматум, който си свърши работата Simple Smile

# 174
  • Далечният изток
Притеснително щеше да е останал на детския си акъл, ама човекът все пак е пораснал, нали...

# 175
Все пак не я е удушил, защото му е дожаляло, това говори достатъчно.

# 176
  • София
Все пак е бил дете, и както каза Динчо, въпреки всичко се е спрял. Неговото не е било агресия срещу котето, а гняв срещу несправедливата смърт на гълъбчетата, които щом е гледал. Представи си колко привързан е бил. По-скоро приеми, че този човек е показал склонност да защити съществата, които обича.

# 177
Все пак не я е удушил, защото му е дожаляло, това говори достатъчно.
А, ето това е най-важното в цялата история. Спрял е. Някой друг щеше да стиска до край, а твоят мъж не е.

# 178
Хм, а някой никога нищо такова не е правил и убива жена си след години заедно.
Интересното е защо го е споделил обаче? Да се изкара такъв какъвто му се иска или друго?

# 179
Вероятно, за да я предупреди какво я чака ако не слуша 😜
А, сериозно просто е станало на въпрос нещо, което го е подсетило.

Общи условия

Активация на акаунт