С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 461
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Фотографите на моята сватба буквално си изпросиха вечеря, а не мисля, че е редно след като не сме се договорили. За сватби, които са ангажирани целия ден хубаво, ама ние ги бяхме ангажирали за 2 часа. Принципен е въпроса.
Същото важи и за майсторите, плаща им се надница, в която не е включен обяд.Това става въпрос за наетите работници.
Ако майстора е баща ми с удоволствие ще му готвя.

# 736
Фотографите като гледам какви снимки правят в свободното си време - разни цветя, котенца, мравки и калинки - почти 100 % са вегитарианци. Два домата, една краставица и една чушка и са готови. Ама аз майстор вегитарианец не съм видял. Че и шорат сериозно.

# 737
Абе, тея фотографи, които познавам не са вегетарианци. А въпросните на моята сватба си поръчаха сумати неща, някои от които дори не докоснаха. И пак казвам, при това, че нямаме договорка да изнудват и направо да сядат да си поръчват е неприемливо.

# 738
На фотографите в договора го има, обяд без претенции. На диджея няма, но и той минава под същата шапка, а и от ресторанта директно питаха колко куверта за работниците. Само успях да изискам техния обяд да е като на малолетните, без алкохол. Всички ме изгледаха странно, но настоях, защото искам да се чувстват като на работа, пък!😂
И ММ ме изгледа странно, подразни ме, честно казано. От всички хора на света очаквам той да е безусловно на моя страна.

# 739
  • Great Britain
На фотографите в договора го има, обяд без претенции. На диджея няма, но и той минава под същата шапка, а и от ресторанта директно питаха колко куверта за работниците. Само успях да изискам техния обяд да е като на малолетните, без алкохол. Всички ме изгледаха странно, но настоях, защото искам да се чувстват като на работа, пък!😂
И ММ ме изгледа странно, подразни ме, честно казано. От всички хора на света очаквам той да е безусловно на моя страна.
Разбира се, че изискването ти без алкохол за хора които са на работа е правилно.Въобще да не ти пука кои как те гледа.Това е твоето сватбено тържество и е редно да бъде както ти искаш.Много щастие още веднъж ти  желая.И да разкажеш ,после,ако ти се разказва разбира се.Enjoy.

# 740
Ние преди 15 г. алкохола си го внесохме, та от ресторанта беше само храната. Въобще не са ни питали за храна да фотографи и диджей. Диджеят вървеше с ресторант, какво е ял и дали фотографите са яли, въобще не съм се интересувала. То ние имахме останали свободни порции, та дано са си хапнали. За 3 порции повече няма да правя проблем.

# 741
Малеее, вбесява ме как всеки ден си пуска дрехите в коша за пране като някоя хуна! Всичко на топка! Не, че ми отнема чак толкова време за да ги оправя и пусна в пералнята, но ме дразни. Добре, добре, и айде пак същата топка.

# 742
Малеее, вбесява ме как всеки ден си пуска дрехите в коша за пране като някоя хуна! Всичко на топка! Не, че ми отнема чак толкова време за да ги оправя и пусна в пералнята, но ме дразни. Добре, добре, и айде пак същата топка.

Поне ги слага в коша за пране.

Аз ще се въздържа от повече оплаквания в следващите 5 дни, защото ми иде да отида до Майорка, да го намеря и да му извия врата.

# 743
  • Пловдив
В коша, ехааааа, за завиждане си. Моите синове (ама ще са нечии мъже) мятат в посока коша. Което финишира полета в коша - супер, което падне около него - пак супер.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 07:35 от Янтра

# 744
В коша, ехааааа, за завиждане си. Моите синове (ама ще са нечии мъже) мятат в посока коша. Което финишира полета в коша - супер, което падне около него - пак супер.
При нас тениските ММ ги мята по столове, диван, рамка на легло... табуретка... Веднъж реших да ги оставям, където са, без да ги пера, докато свършат...еми и това не помогна..пак мята! 😂

# 745
Свекървите са ни за бой, не мъжете ни! Такова възпитание са им дали, това са развили у тях. Като от малък не го е учила на ред, да си събира и прибира сам зад гъза, сега го правим ние и се тровим с ядове ние. Свършила си е "работата" жената, кво й пука да развие в него някякви качества на ред..

# 746
Свекървите са ни за бой, не мъжете ни! Такова възпитание са им дали, това са развили у тях. Като от малък не го е учила на ред, да си събира и прибира сам зад гъза, сега го правим ние и се тровим с ядове ние. Свършила си е "работата" жената, кво й пука да развие в него някякви качества на ред..

Това така и така.
Ама някакъв процент от тия мъже се справят доста добре като са сами. Готвят, перат, подреждат... А като се появи жена и прехвърлят отново тия задачи на нея.

# 747
Е тук е пак ролята на маминката му. Като няма мама, той се оправя някак сам, добре или не толкова добре. Като се появи жената , той пак вижда "мама" и всичко се занемарва .  Има мъже, които и с мама и сами, и с жена си хвърлят и не им прави никакво впечатление това. Просто не им пречи . Като моя.

# 748
Не знам дали само свекървите. Аз лично няма да понеса облечени дрехи да се развяват където и да е. Носеното е в коша, чистото в гардероба. Какви са тез дивани, столове и т.н.? Кой облича после такава застояла тениска? Добре, че не съм станала свидетел на желание за повторно обличане на застояла тениска от някой стол.  На простора съм отделила най- крайния тел за проветряване на дънки, които може да се облекат и повторно, а за домашния комплект си има отредено място в спалнята.

# 749
  • София
Принципно повечето мъже нещо не ги бива с комуникациите. Т.е. ако един мъж не пише или не се обажда, това не е защото го прави нарочно, а поради някакви мега идиотски причини: изгубил си телефона, изключил си нета без да иска, объркал нещо с картите....🤣

Общи условия

Активация на акаунт